من تا وقتی تاپیک بخواد باز بشه می رم سایت همسایه چندتا پست می خونم بر می گردم.
نمایش نسخه قابل چاپ
من تا وقتی تاپیک بخواد باز بشه می رم سایت همسایه چندتا پست می خونم بر می گردم.
یه پیشنهاد دارم برای مدیران :
با کمک کاربرا سایت را خلوت کنید! یعنی دیتابیس را بفرستید اصلاح کچلش کنید!
چه جوری ؟
یه سری کاربر هستند که هیچ وقت فعال سازی نشدند! خوب طبیعیه که پاک بشن!
یه سری موضوعات هستند که مربوط به قبل از سه سال پیش هستند این موضوعات غیر از معدودی که حالت رفرنس دارند و می تونند به عنوان مقاله مورد استفاده قرار گیرند! یا تعدادی موضوع جالب یا تعدادی که می تونه توسط دیگران هم استفاده بشه بقیه می تونند پاک بشن
خوب فایده ی این پاک شدن ها چیه؟
بهینه سازی دیتابیس!
وقتی دیتابیس شما خیلی سنگین می شه هزینه ی جستجو توی اون هم خیلی زیاد می شه و باری که روی سرور می گذاره زیاد می شه
وقتی هزینه ی جستجو بالا می ره یعنی این که یک جستجو که بناست چند ثانیه دیتابیس و رم را اشغال کنه مثلا سی ثانیه رم را می گیره!
نتیجه : سایت کند می شه!
پیشنهاد : در ازای بررسی تعدادی از پست های قدیمی و مثلا حذف هر بسته ی مثلا 50 تایی شارژ مشخصی به کاربر داده می شود.
حالا تاپیک ها به هر زور و زحمتی شده باز می شن
جواب پیام خصوصی رو نمی شه فرستاد یعنی خیلی طول می کشه من 10 بار سعی کردم پیام خصوصی بفرستم
آخرشم نشد.:(
علت چیست؟:(
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط بچه مثبت
پیشنهاد خوبی است.ما از آن استقبال میکنیم.کاربران میتوانند چنین موضوعاتی را گزارش کنند تا مدیران در مورد آن تصمیم بگیرند.
در خصوص شارژ رایگان هم مدیر همدردی باید تصمیم بگیرد.در هر صورت تصمیم نهائی با ایشان است
کیوان جان اگه بنا باشه مدیران در موردش تصمیم بگیرن! عملا موضوع کان لم یکنه!
آخه برای این که واقعا دیتابیس سبک بشه باید حجم زیادی از مطلب پاک بشه که این موضوع از توان مدیریتی دو سه نفر خارجه و یه عزم جدی پشتش می خواد به همین علت گفتم کمک کاربرا
خوب مثلا افراد می تونند پست های قدیمی خودشون را پیشنهاد بدن
ممکنه برخی پست ها هم بتونه در قالب یه مقاله جدا ارسال بشه و از قالب تالار بیاد بیرون.
سلام
اعضاء محترم ، مدیر همدردی پیگیر مشکلات اخیر هستند.
مراتب جهت استحضار شما عزیزان
می خواستم بگم سرعت تالار خیلی خوب شده دست همگی درد نکنه.
این پستو واسه این زدم که تشکر کنم .
خواستم بگم خوب نیست تا یه مشکل هست داد و بیداد کنیم که وای تالار فلان و بهمان....
حداقل زمان هایی هم که مشکلی نیست یه تشکر خشک و خالی هم بکنیم.
مدیران عزیز
خسته نباشید
سلام مشکل فنی تالار ادامه دارد تالارهمدردی 2 رو ز باز نمی شد متخصص فنی تالار مشکل ساده فنی تالار نمی تواند حل کند واقعا خیلی متاسفم متخصص فنی تالار پشتییانی فنی تالار به درد تالار نمی خورد متخصص فنی تالار پشتییانی فنی تالار باید عوض شود مشکل فنی تالار پیش می اید اطلاع رسانی خیلی ضعیف است خیلی متاسفم
مدیرهمدردی پاسخگو نیست مدیرهمدردی یاد گرفته می گوید صبور باشید تا کی صبور باشیم متخصص فنی تالار به درد تالار نمی خورد متاسفم
:72::72::72:
امروز از صب تا الان من نمی تونستم بیام تالا ر...
با سلام و احترام
دوستان با عرض معذرت از مشکلات فنی اخیر، به اطلاع می رسد که ما مرتب پیگیر هستیم.
و در صدد هستیم نقص های پیش آمده را به حداقل برسانیم.
با تشکر از شما