:158:
به قول حافظ :
رموز مصلحت ملک، خسروان دانند ----- گدای گوشه نشینی تو حافظا مخروش !
:33:
موفق باشی !
:312::228:
نمایش نسخه قابل چاپ
:158:
به قول حافظ :
رموز مصلحت ملک، خسروان دانند ----- گدای گوشه نشینی تو حافظا مخروش !
:33:
موفق باشی !
:312::228:
دوست من نظرات ما خشک و غیر کاربردی نیست.اتفاقا شما خشک بدون انعطاف عمل می کنی.
اگه قراره بری مشاوره و انتظار داشته باشی تاییدت کنه و به روشت نقد نگیره پس بهتره وقت خودتو تلف نکنی و نری پیشش و اینجا هم نظر خواهی نکنی.
با وجود سر سختی هات من درکت می کنم.می دونم تو دلت چیه که اینقدر سرسخت شدی.و می دونم بعدها قراره چی بشه تو دلت که می گم اینقدر سرسخت نباش تا سقوط نکنی.
یادت باشه.خوشبخت شدن هزینه می خواد.گاهی هزینش اینه که از عشقت بگذری.عشق در حال حاضرت.
انسان موقعی که عاشق میشه در اصل خدا رو در وجود معشوق می بینه.وقتی که ازدواج می کنه و 2 سال می گذره تازه می فهمه اینی که باهاش ازدواج کرده خدا نبود.
بلکه یه انسانه با تمام محسنات و معایبش.
ما هرچی بگیم و با هر تحلیل بگیم و 100 تا دلیل بیاریم و تیتر وار بگیم،شما باز هم قانع نمیشی چون نیازی نمی بینی قانع شی.چون از عشقت حس خوب داری و افتخار می کنی عاشقی و داری ازش لذت می بری.
موقعی که این حس خوب تبدیل به بد شد اون موقع به حرفهای ما می رسی دوست من.
واقعا که "اکسی توسین" چه کارایی که با آدمها نمی کنه.در موردش سرچ کن ببین چیه.
موفق باشی.
یا حق.
من و اون کوچیکیم.من از کوچیکی می خوامش.اگر اون هم خواست فبها اگه هم که نه اجباری در کار نیست.من خوشبختیش رو می خوام چه با من باشه چه با کسه دیگه.دلبستگی من به هیچ وجه نباید زندگی اونو خراب کنه.
شما هم لطفا دیگه ادامه ندید.دیگه تحمل ندارم.تو رو خدا کسی نظر نده.نمی خوام بشنوم.می خوام یه مدت فکر کنم.بسمه دیگه.