-
با سلام
جناب parvizb
تاپیک شما از حد مجاز عبرو کرده . لطفاً طی یک پست جمع بندی از راهنماییهای دوستان و اقدامات خودتان داشته باشدی و تاپیک را برای قفل شدن آماده کنید . در صورت نیاز می توانید تاپیک جدید متناسب با وضعیت و شرایط و راهنمایی مورد نیاز ایجاد کنید
دوستان عزیز
لطفاً پستی برای راهنمایی ارسال نکنید تا ایشان جمع بندی را انجام دهند و تاپیک قفل شود
با تشکر
-
همونطور که گفتم اخلاف سنی زیاد، اختلاف رفتاری و گفتاری زیادی رو به همراه داره. اوایل که این تایپیک رو زدم بسیاری از دوستان من رو از این ازدواج منع کردن.
الان که نامزد شدم تا حدودی بهشون حق میدم اما از کارم پشیمون نیستم. چون همچی به خودم و درک و فهم طرف مقابلم بستگی داره.
هر چند مواقعی هست که درک و فهم ها هم بنا به اقتضای سنی متفاوت هستن. باید صبور بود. اینجور مواقع سعی میکنم باهاش حرف بزنم و خیلی مودبانه قضیه رو حل و فصل کنم.
برخوردی که من با طرفم دارم خیلی توی برخوردی که قراره باهام بشه تاثیر داره. بخاطر سن و سال کمش مجبورم بعضی مسائل رو براش شرح بدم و یادش بدم و من هم سعی میکنم اونجور که خودم میخوام بارش بیارم. شاید بعضی وقتا به نتیجه دلخواهم نرسیم اما نمیذارم یه مسئله کوچیک به رابطمون لطمه بزنه.صبر و حوصله ی زیاد توی اینجور رابطه ها خیلی خیلی لازمه.
خدا رو شکر تا الان مشکل بزرگی پیش نیومده که احساس کنم بخاطر تفاوت سنی زیاد هستش. توی کنترل رابطه خیلی کوشا هستم.
شاید الان که دارم اینارو میگم یک طرفه قضاوت میکنم. چه بسا ایشون هم مشکلاتی در ارتباط با من داشته باشن. اما راستش تا الان چیزی احساس نکردم.
بنا به تجربه شخصی توی اینجور رابطه ها لازمه که تا حد زیادی از شوخی کردن دوری کرد چون بعضی شوخی کردن ها هم بسته به شرایط سنی متفاوت هستن و چیزی که برای من خنده داره برای اون نباشه و بلعکس.
مطالعه و هدیه دادن خیلی خیلی موثره. توجه کردن به همدیگه توی جمع یکی از نکات موثر توی بهتر کردن رابطه اس. احترام به خونوادش خیلی خوشحالش میکنه.
با همدیگه نشستن و حرف زدن بعد از مشکلات و اختلافات کوچیک بهترین کاریه که برای حل مشکل میشه کرد( اینجور وقتا نباید با اسمس یا تلفنی سعی کنیم مشکل رو حل کنیم).
ایراد گرفتن از ظاهر و چیزی که دوست داره بدترین کاره. اگه توانایی خریدن چیزی رو که دلش میخواد ندارین بهش قول الکی ندین و میتونین خیلی راحت با یه معذرت خواهی و یه شاخه گل قضیه رو به نفع خودتون تموم کنین.
زمانهایی که سرتون شلوغه و نمیتونین زیاد براش وقت بذارین میتونین چند تا کتاب بهش بدین تا مشغول بشه.
قبل از اینجور رابطه ها باید خوب فکر کرد. خودتون رو بسنجین ببینین تواناییش رو دارین یا نه.
-
سلام
اقای پرویز در نظر داشته باشین که پروسه تغییر یک انسان نه کار درستیه و نه به نفع خودتونه.
بسیار انرژی بره و چه بسا باعث ایجاد تغییرات وگاها خستگی در خودتون خواهد شد.
نظرم اینه وقتی باکسی ازدواج کردی باید باهاش سازگار بشی و گاها تغییراتی رو هردو نفر برای بهبود زندگیشون بوجود بیارن نه این که کلا بخوایی از تعبیر بار آوردن استفاده کنی بچه که نمیخوایین بزرگ کنین.
اگه بخوایین همیشه در حال کنترل زندگی کنین یجایی کم میارین.
موفق باشین
-
جورى دارين صحبت مى كنين كه انگار طرفتون يه دختر دوازده ساله ست، دختر بيست، بيست و يك ساله ديگه كاملا يه آدم بالغه، اختلاف سنى هشت سال هم اونقدر عميق و زياد نيست كه اينجورى در موردش حرف مى زنين
-
اقا پرویز ازدواجتون رو بهتون تبریک میگم انشا الله که خوشبخت بشین . و دیگه از قید این اختلاف سنی بیایید بیرون . اختلاف سنی شما اونقدر نیست که براتون مشکل ایجاد کنه . خود من هم با همسرم 8 سال اختلاف سنی دارم . و در طول زندگیم این برامون مشکل ساز نبوده . مشکلاتی که ممکنه برای شما پیش بیاد از بی مهارتی های ارتباطی و از عدم شناخت از خانمها ممکنه پیش بیاد . تا اونجا که میتونید از راه مطالعه مهارتهاتون رو بیشتر کنید . در زندگی مشترک باید صبر و گذشت رو یا بگیرید . این لازمه حالا چه اختلاف سنی داشته باشید چه هم سن باشید . پخته تر بودن شما یک حسن هست و میتونه برای بهتر بودن رابطه تون کمک کننده باشه . همسر من همین طوره به خاطر همین همیشه مدیونشم . و عاشق اخلاق خوب و صبر و بردباریشم .