RE: کمک کنید بچه ها ، داغونم!
سلام پرميس جون. خوبي؟ من تمام مطالبت رو خوندم. نمي دانم برايت متأسف باشم كه بعد از 6 سال اينجوري شد و يا خوشحال كه كسي كه معني عشق تو رو نمي فهمه همون بهتر كه رفت. يه كمي احساساتتو بذار كنار. خيلي ها رو من ديدم كه شايد بيشتر از تو با هم بودند و تب عشقشان هم بالا بود ولي يه روزي ..... اما بدان خدايي كه عشق رو تو دل همه كاشته يه صبري هم داده كه در اين جور مواقع راحت تر بتوني با خودت و اون كنار بياي. هيچ موقع با زور از خدا چيزي رو نخواه. همين قدر كه تمام دعاهات شده اون خودش يه نوع زوره. تو اگر مي خواي عمادت فراموش كني نبايد 24 ساعت به اون فكر كني. يه كم به فكر خودت باش. كلاس برو. با دوستات باش اين ها خودش خيلي مؤثره. امتحان كن. اميدوارم بتوني فراموشش كني.:46::203::46::203:
سلام حرف دل عزیز
مرسی
ممنونم که نظرتو دادی . راهنمایی های امثال شما تو این تالار خیلی به درد من خورده . من از اول این ترم تو دانشگاه 20 واحد درس برداشتم و سرکار هم میرم و دوستامم که دیگه همیشه هر جا بگن بریم پایه اولشون منم . یعنی من اصلاً وقت خالی و پرت ندارم که بخوام فکر و خیال بکنم ولی ... . من همیشه از خدا خواستم اگه عماد قسمتمه و صلاح می دونه بهم بدش و گرنه جدا از من هر جا هست خوشبخت و سالم باشه . (البته این دفعه آخریه شرایط یه کم اورژانسی بود:D:D )
خدا گفته دعا کنیم اگر مستجاب نشه هم اجرشو بهمون می ده . من که به جز خدا کسی رو ندارم که ازش درخواست کنم ، خودش می دونه من همیشه گفتم اونی که تو می خوای و دوست ندارم به صلاحم نباشه و به زور بگیرمش ، اون که از دل من باخبره . یعنی شما واقعاً فکر می کنین این زوره ؟
نه عزیزم این زور نیست
انشاءاله که زودتر تکلیفت روشن شه
سلام parmis08
من فكر می كنم خودت برای حل مشكلت و سازگار شدن با وضعیت جدید كافی باشی.
ولی مشكل اینه كسی كه در یك مرداب احساسی می افته سیستم منظم منقطی اش مثل یك رایانه ویروس زده دچار پردازش ضعیفی میشه و هنگ می كنه.
تو نگرانی ات اینه كه از دستش بدهی.
ولی من به عنوان یك مشاور و به عنوان یك متخصص نگرانی اصلی ام اینه كه او پشیمان بشه بیاید و خدایی نكرده با هم ازدواج كنید. واقعا با شرایطی كه در یكی از پست ها از او گفتی به چند ماه نمی رسه كه كیس طلاق می شوید.(ببخشید اینقدر بی احساس و رك حرف می زنم).
اینكه همه دوستان در لفافه زیبایی از احساس و حرف، تلویحا شما را برحذر داشتند به خاطر اینست كه از بیرون گود كاملا راه و چاه شما مشخص هست.
من پاسخ های منطقی شما را به دیگر دوستان دیدم. اما معمولا افراد وقتی خودشان گرفتار می شوند،سیستم عقلانی آنها تحت تاثیر احساس فلج می شود.
در چند پست فقط شعر گذاشته بودی.
من هم این ابیات منطقی را در كمك به شما جهت فرونشاندن این آتشی كه مرتب آن را شعله ور می سازید می آورم:
ما وقتی خودمون را با همه زیبایی ها و پتانسیل و فهم و ... فراموش می کنیم و منتظریم از بیرون چیزی عایدمان شود ، بدبختی را به خود هدیه می کنیم.
ای غلامت عقل و تدبیرات هوش
چون چنینی خویش را ارزان فروش؟
ای همه دریا چه خواهی کرد؟ نم؟
ای همه هستی چه می جویی؟ عدم
تو خوشی و خوبی و کان هر خوشی
تو چرا خود منت از باده کشی؟
parmis08 جان ، من هم با مدیر موافقم ، بهتره بیشتر به خودت بها بدی و به فکر خودت باشی ، لیاقتت بیشتر از اینه ، آیندت و خراب نکن
یادمه از یه آدم بزرگ و کارشناس یه حرف منطقی و فوق العاده شنیدم :
با عقل ازدواج کن و با عشق زندگی کن
:72:
اقای سنگ تراشان واقع بینانه ترین مورد و درمورد رسیدن توبه عشقت رو گفت ما هم که هرچی غیر مستقیم بهت گفتیم قبول نکردی عزیزم
ولی سیع کن درست ترین را ه رو در پیش بگیری
سلام به همه دوستانی که این مدت همراهیم کردند .
ممنون از همه تون که نظر لطف به من داشتین و همه جوره سعی کردین منو راهنمایی کنین . من تصمیم گرفتم ازدواج کنم و به زودی این کار رو خواهم کرد . عماد رو برای همیشه در قلبم دفن خواهم کرد . هر چی به عماد و این عشق بیشتر فکر می کنم نا امید تر میشم . اگه برگرده دیگه قبولش نمی کنم . در حال حاضر به یکی از کسانی که بهم درخواست ازدواج داده فکر می کنم و دارم باهاش بیشتر آشنا می شم و تا حدودی به دلم نشسته از رابطه قبلی منم کاملاً خبر داره . با این آقا یک روز بعد از گرفتن اون استخاره آشنا شدم و فوق العاده پسر خوبیه فقط ازش خواستم اجازه بده با شرایطم کنار بیام و اونم قبول کرده . امشب باهم حرم بودیم جاتون خالی واسه همه تون دعا کردم .
دارم سعی می کنم مسیر زندگیم رو عوض کنم . شما هم خیلی واسم دعا کنید می ترسم ولی ...
گاهی چقدر زود دیر می شود ....
پارمیس عزیزم، خوشحالم که می خوای به فکر زندگیت باشی...امیدوارم این بار با دقت بیشتری جلو بری و از تجربه های گذشته ات به نحو احسن استفاده کنی..
:72:
سلام عزیزم تبریک تبررررررررررررریک گلم خوشحالم که داری با خودت کنار بیای امیدوارم موفق موید پیروز باشی یه دنیا عشق وامید برات ارزو میکنم
خبرای جدید بهمون بده عزیزم منتظر عروس شدنت هستیم اما مراقب باش اهسته اهسته پیش برو
پارميس عزيزم. اميدوارم زندگيت سرشار از شادي باشه و غم تو زندگيت نداشته باشي. تنها دعايي كه مي تونم برات بكنم اين كه عاقبت به خير بشي. شايد بگم عين پيرزنها مي مونه ولي عيب نداره بگو. اميدوارم خدا اون چيزي رو كه به صلاحته برات رقم بزنه.