سلام دوستان
دلیل تاخیرم اینه که داشتم با پدرم صحبت می کردم.
پدرم کلی در مورد خواستگار قبلی نکته منفی گفت و دلایل خودشون را.جواب منفی هم دادیم.و از من نظرم را در مورد خواستگار دیشبی خواستن!!!
من هم بهشون گفتم که احتمال اینکه ایشون منو بپسندن در حد کمتر از یک درصده!و خیالتون راحت!
پدرم این قدر از این آقا به من تعریف کرد و گفت حالا اگه همون یک درصد اتفاق بیفته؟
منم گفتم اصلا احتمال نداره ولی هر چی شما بگین!
آخه واقعا هم پسر با حیا و باایمانی بود.و من از نظر ایمانی و اخلاقی(که حتما از من خیلی بالا ترن) ایشون را کاملا می پسندم.ولی از نظر تعصبی و...
حالا با کمال تعجب و کاملا حیرت انگیز همین یک ساعت پیش مادرشون تماس گرفتن!!!! و گفتن از من خوششون اومده و اگه اجازه بدین جلسه بعد ...
الان من همینجوری موندم.آخه من این قدر باهاش صادقانه عقایدم را گفتم!و کاملا معلوم بود که من از نظر مذهبی در حد او نیستم.و اصلا هم سیاسی نیستم و...چه جوری منو پسندید آخه! احتمال خیلی زیاد تحت تاثیر تعریف های معرف قرار گرفته!
نمی دونم شاید چون بار اولش بوده نمی دونسته به من چه طور بگه متعصب نیست.شاید واقعا متعصب نباشه.شاید افراطی نیست و براش این قدرها هم مهم نیست و...
من دارم خیلی تعجب می کنم.همین معرف یک آقایی را قبلا معرفی کرده بود که از نظر شخصیتی،تحصیلی و مذهبی و تفریحی و سیاسی نبودن و... دقیقا مثل من بود.اما او منو نپسندید! آخه این قدر تشابه داشتیم ولی او انگار این تشابهات را نمی دید.و من همون جا احساس کردم که پیگیری نخواهد کرد.و پیگیری هم نکرد.اتفاقا او هم هیچ سوالی از من نمی کرد.فقط هم یک سال از من بزرگتر بود و من احتمال دادم که چون تجربه نداشته نمی دونه چقدر کم پیش میاد یکی مثل خود آدم پیدا بشه.
حالا با این مورد تفاوت داریم ولی این قدر پیگیر است.تازه سنش هم 7 ماه از من پایین تره.نمی دونم می تونم از نظر قدرت انتخاب و تصمیم گیری بهش اعتماد کنم؟
البته نگران نباشید ها!
من اگر متوجه بشم که تفاوت مهمی داریم،اصلا تو رودروایسی نمی مونم.