شما میتونی تو خونه نشینید و کار کنید ، منظور من این هست که همکار نباشید ، با هم دیگر کار نکنید .
شما ممکنه برای اون شرکت خیلی زحمت کشیده باشید ، اما بخاطر زندگیتون اون رو رها کنید و یک کار دیگه انجام بدید. شما انرژی دارید .
نمایش نسخه قابل چاپ
شما میتونی تو خونه نشینید و کار کنید ، منظور من این هست که همکار نباشید ، با هم دیگر کار نکنید .
شما ممکنه برای اون شرکت خیلی زحمت کشیده باشید ، اما بخاطر زندگیتون اون رو رها کنید و یک کار دیگه انجام بدید. شما انرژی دارید .
من یه شرکت دیگه تاسیس کردم چندین ماه طول کشید هنوز هم بدهی هامو کامل ندادم
سلام زندگی موفق من همیشه تاپیک هاتو دنبال کردم و خوشحالم از این همه جدیت برای ایجاد زندگی موفق
اما فقط می خواهم یک نکته را به شما که می خواهی به زندگیت ادامه دهی یادآوری کنم لطفا روی رفتار همسرت فوکوس نکن (این حرف به معنی درستی اعمال همسرت نیست..... تنها برای آسودگی خیال خودت است...)
خب میخوام تمرکز نکنم اما چند وقت آدم می تونه با بی محلی کنار بیاد باید درست شه دیگه نه ؟
یه با ر اومد خونه برام رنگارنگ گرفته بود ازین بیسکوییت ها که خیلی دوست دارم
یه کم بهتر شده بود دو سه روز اصلا اس نمی داد اما دیشب دوباره اس داد
این متن رو هم تو فیس بوکش زده بود
اگه یه نفر بهمون خیانت کنه ازش متنفر میشیم اما اگه یه نفر به خاطر ما به یه نفر دیگه خیانت کنه عاشقش میشیم … خیلی جالبه !!!
این داستان همچنان ادامه داره چون تو نباید به کسی که به یکی دیگه خیانت میکنه دل ببندی ... نوبت خودت نزدیکه
میدونم نباید به این چیزا توجه کنم . اما اون اصلا احساس نمی کنه داره به من خیانت میکنه احساس می کنه که من اشتباه زیاد داشتم حرفش همش همینه الانم به خودش این اجازه رو میده که این کارا کنه .. نمی دونم این متنش رو خطاب به کی زده
البته چون این چند وقته به روش نزدم خودم احساس بهتر دارم
همش هم فکر می کنم یه روز پشیمون میشه ازین کاراش
اما نمی دونم چطوریه که الان این همه از خودش مطمئنه و میگه من اشتباه نکردم یعنی چنین احساسی داره