ستيلا جان ارزش صبر رو تو داري صبر براي رسيدن به خوشبختي گلم.ميدونم الان ثانيه به ثانيش بهت سخت ميگذره.خودم گذروندم ولي الان ميبينم ارزشش رو داشته پس به فكر جايزه براي خودت باش.
نمایش نسخه قابل چاپ
ستيلا جان ارزش صبر رو تو داري صبر براي رسيدن به خوشبختي گلم.ميدونم الان ثانيه به ثانيش بهت سخت ميگذره.خودم گذروندم ولي الان ميبينم ارزشش رو داشته پس به فكر جايزه براي خودت باش.
من دختر قوی بودم .همیشه از این عشق و عاشقی ها خندم میگرفت اما از نادونی و بی تجربگی سر خودم اومد.اره صبوری جان منظور جملتو فهمیدم
سختيش هم تا وقتيه كه شمارش رو به صورت تماس بي پاسخ روي گوشيت نديدي وقتي اين رو ببيني و جواب ندي حس فتح قله اورست بهت دست ميده:310: ولي اگه بخواي جوابشو بدي حس سقوط از اونجا كه دوباره مجبور به فتحي .اگر خودت بخواي زنگ بزني كه ديگه هيچي تا چند روز به خودت خواهي گفت اين چه كاري بود كردم؟؟؟؟:54:
به خدا توکل کردم و ازش خواستم کمکم کنه.صبوری جان شما هم مشکل منو داشتی؟
- - - Updated - - -
حتی امروز وقتی بهش زنگ زدم کلی بعدش گریه کردم و خودمو سرزنش ولی نمیدونم چرا میرم سراغش.مطمینم که احتمال زنگ زدنش کمه چون بیشتر من زنکگ میزدم
گذروندم براي همين گفتم قدم به قدم پيش ميريم.
احتمال زنگ زدنش كمه نه عزيزم زنگ ميزنه .كارهايي كه بهت گفتمو انجام بده قدم بعديو ميذارم جلوي پات.براي اين كه به نتيجه برسيم نبايد جواب بدي.
- - - Updated - - -
جمله يا عكسو چسبوندي رو يخچال؟24ساعت تموم بشه بايد علامت بذاري جايزه هم بگيري.:43:
نمیگم زنگ نمیزنه .اگه زنگ زد که اصلا بمیرم هم جوابشو نمیدم.هروقت باهاش دعوا میکردم یک روز بعدش وقتی اروم میشدم زنگ میزد.از خودم تعجب میکنم که چرا اینجوری شدم .خودم میدونم که وابسته اش شدم البته منظورم این نیست که واسه ازدواج نمیخوام اما دیگه نمیخوام بیشتر از این ادامه پیدا کنه...و واونو که باید خودشو ثابت کنه
- - - Updated - - -
اره چسبوندم
- - - Updated - - -
البته روی در کمد اتاقم چسبوندم نه در یخچال چون نمیخوام خانوادم چیزی متوجه بشه.جلو خانوادم شادم ولی از درون خرابم
ميدوني چرا اينجوري شدي چون جلوي احساست وايسادي وبا صداي گوش كر كن گفتي نه تا وقتي اون نخواد .احساستم مثل يه بچه كه از مادرش تقاضايي داره كه مادرش اجابت نميكنه هي نق ميزنه خودشو به زمين ميزنه ولي تو ايستادگيتو داشته باش .نميدونم عقايدت درچه حده ولي فردا براي دعاي عرفه حتما برو اونجا گريه كن اگر هم نتونستي پخش زنده از مشهد مقدس رو حتما ببين. خيلي ارومت ميكنه در مسير برگشت هم چيزي رو كه به خودت قول دادي حتما بگير.
- - - Updated - - -
ميتونم بپرسم چي چسبوندي؟
جمله ای رو که بهم گفتی و من چون موقع کنکور واسه خودم نوشته بودم تو میتوانی اونو بهش اضاف کردم.من دختر به روز اما معتقد به خدا هستم .نماز میخونم .صبوری جان چه ساعتی از پخش میکنه؟
کاشکی میتونستم برم حرم امام رضا و از اقام کمک بخوام .حالا هم چشام پر اشکه از خودم خجالت میکشم که چرا اینجوری شدم