-
RE: تقاضاي سكس زن برادرم
اعضای تازه پیوسته:عاشق شقایق و پسر بهاری،حواستان باشد که اینجا جایگاه هر سخنی و هر حرفی نیست و در اینجا و نیز زندگی واقعی زبان ما می تواند سبب اتفاقات بدی شود یا موجب مشاجرات،دعواها،قهر و . . . .
بویژه پسر بهری که نادانسته پیشنهاد بسیار بدی را مطرح کرد.اگر هردوی شما به پست شماره 54 در همین صفحه دقت می کردید،می فهمیدید که آقای scape پاسخشان را گرفته اند و از همه سپاسگزاری کرده اند و دیگر نیازی به نظرات من و شما نیست.این گوشزدی برادرانه بود که باید انجام می گرفت.
-
نه ، من این موضوع رو می خواهم بنویسم که هر کسی این مطالب رو می خونه ، یک موقع زمانی احساس نکنه ، که هر کاری دلش می خواهد می تونه انجام بده و دیگران مثل یک شخص معمولی ، فقط پندش می دهند .
باید در برابر این مشکلات ، به سختی ایستاد و جلوی سیل خروشانی که الان داره کم کم بوجود می اد ، ایستاد .
-
گرد آفرید جان !
عزیز برادر ! موافقم !:228:
پسر بهاری جان !
به این راحتی نمیشه این رفتار رو به موقعیت های دیگه هم تعمیم داد !!!
-
با سلام
اولا واقعا از ته دل تحسينتون ميكنم به خاطر رفتاري كه داشتين و خيانت به برادر نكردين چرا كه مواردي شنيده شده كه خيلي تاسف انگيز هستن.بهتره اين موضوع رو با برادرتون در ميان بزارين البته يك باره ديگه به زن برادرتون قاطعانه بگين كه اونو نميخواين و به نظره من بهتره مدركي در دست داشته باشين و قتي ميخواين به برادرتون موضوع رو باز گو كنيين و الا قرباني شما خودتون خواهي بود ومطمننا جواب زن برادرتون هنگام گفتن موضوع به برارتون اين خواهد بود كه اون ميخواست منو مجبور كنه چون خواسته شو رد كردم اينطوري ميگه(كاملا ساده گفتم كه به عواقبش فكر كنين)
-
سلام امیدوارم که زودتر مشکلت حل شه جناب مدیر درست میگن البته صحبت کردن منطقی هم فکر خوبیه خودتونو به دردسر نندازین
-
سلام ا.ول از هر چیز بهتون تبریک میگم که تسلیم خواستهای شیطانی اون نشدیدباید ازش فرار کنید فرار بهترین راه حل اگه دید نزدیکتون میاد باید با ازش فرار کنید نباید اجازه بدید خلوتی گیر بیاره اگه اون از خدا نمییترسه شما ازش بترسین چرا که خدا تو هر خلوتی شمارو مبیینه درضمن ایشون اگه شوهرشو دوس نداره شما که خدا و برادرتون رو دوس داری بهتره اینو بهش بگین و بگین از این کارات متنفرم
-
سلام دوستان عزيز
من نميخواستم كه اينجا نظر بدم ولي شما اگه يك نگاه به صفحه هاي قبل مي انداختين ميديدين كه ايشون راه حل براي مشكلشون پيدا كردن و ديگه نيازي به جواب ندارن .... براي من خيلي جالبه كه چرا همه جذب اين موضوع ميشن و حتما بايد نظر بدن ( تعداد نظرها 66 عدد شده كه البته اكثرشون هم تكراري و تاييد حرفهاي ديگرانه) ..... درسته كه ايشون مشكلشون حاد بوده ولي كسان ديگه اي هم هستن كه كلي مشكل دارن ولي كم پيش مياد كه افراد زيادي باهاشون هم دردي كنن و بهشون پاسخ بدن ....فكر كنم هركسي كه تازه عضو ميشه اين موضوع جز اولين موضوعاتي هستش كه توش قدم ميگذاره و پاسخ ميده ..... البته من قصد توهين ندارم ولي نميدونم واقعا چه دليلي داره كه همه نظرهاي تكراري بنويسن يا اينكه حرفي بزنن كه به حل مشكلات ايشون كمكي نكنه و حتي به قول دوستان باعث مشكلات بيشتر هم بشه
من قصدم توهين به شخص خاصي نبود ولي از اينكه ميديدم توجه همه به اين تاپيكه و خيلي ديگه از تاپيك ها هستن كه به صورت كامل پاسخ نگرفتن و راكد موندن ناراحت ميشدم .....درسته كه اين موضوع حاد بود ولي فكر كنم جناب مدير و بعضي از دوستان خيلي خوب به سوالات ايشون پاسخ دادن و نيازي به اينهمه تاييد نبود...شايد كسان ديگه اي باشن كه به كمك ما و همدردي ما بيشتر احتياج داشته باشن
آقاي اسكيپ خيلي خوشحالم كه مشكل شما حل شد
اميدوارم كه موفق باشين
-
خانم رویا.ب همین نوشتار سرکار نیز تکراری است و دارید گوشزد بنده را که در بالای همین صفحه در نوشتار 61 گفتم،می گویید؛البته لازم بود که بگویید،ولی می بینید که خودتان هم دچار تکرا شده اید و از طرفی حرف من و شما فایده ای ندارد و به دلیل جالب بودن این موضوع و لذت بردن از دخالت بی مورد و احساس ناصح بودن در عین نخواندن نوشتار 54 که خود آقای scape در آن به حل شدن مشکل خود اشاره نمودند،باید بازهم منتظر پاسخهای تکراری باشیم . . . .
-
من قبول دارم كه قسمتي از حرف من تكرار حرف شماست ولي لازم ديدم كه اين حرف رو بگم و در ضمن هدف اصلي من از حرفام اين بود كه دوستان چرا اينقدر به اين موضوع اهميت ميدن و سراغ موضوع هاي ديگه نميرن . اين موضوع عملا تمام شده است .... واسه چي اينقدر داغش ميكنن؟؟؟؟؟ چون عنوان اين موضوع اينقدر جنجال بر انگيزه كه همه ميان و نظر ميدن !!!!!!ولي كسي به موضوعات ديگه اهميت نميده ؟؟؟؟؟.من صرفا هدفم اين نبود كه بگم چرا جواب تكراري ميدن( چرا كه قبل از من شما گفته بودين .....فقط لازم ديدم كه حرفي رو كه چند وقتي بود ميخواستم بگم رو بگم )!!!!!!اگه بنده فقط نظرم اين بود كه نظر تكراري ندين خوب حرفم تكراري بود ولي هدف اصلي بنده اين بود كه بگم اگه ميشه به موضوعات ديگه هم رسيدگي كنين و يك موضوع تموم شده رو اينقدر داغش نكنين!!!!