سلام پرستو جان خوبي؟
خودت عواقبش رو ميدوني بازم ميخواي ازش خبر بگيري مطمئن باش اگر بخواد خودش تماس ميگيره اين كارت مثل دراوردن اتش از زير خاكستره بعد از اين كار داغون ميشي بذار اين اتيش زير خاكستر بمونه تا خاموش بشه...
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام پرستو جان خوبي؟
خودت عواقبش رو ميدوني بازم ميخواي ازش خبر بگيري مطمئن باش اگر بخواد خودش تماس ميگيره اين كارت مثل دراوردن اتش از زير خاكستره بعد از اين كار داغون ميشي بذار اين اتيش زير خاكستر بمونه تا خاموش بشه...
اخه اخیرن متوجه شدم یکی ازم بهش بد گفته به دروغ. البته مطمئن نيستما اما اگر واقعا اون طور باشه از اونجایی که ما زیاد صمیمی نیستیم در نتیجه من هیچ فرصتی ندارم که سو تفاهم رو حل کنم.
تازه الان میگم لابد به خاطر اون سوتفاهم یهو سرد شد...
واااااااای خیلی کلافه ام. چیکار کنم
- - - Updated - - -
سلام صبوری گلم. ممنون شما چطوری? والا اوضاع من خیلی برزخی شده.. نمی دونم چیکار کنم. مخصوصا حالا که حدس می زنم شاید یهو بی میل شدنش به خاطر حرفا اون خانم باشه.... که احتمال می دم رفته بهش گفته. چون الان که فکر میکنم قبلا تو حرفاش اشاره ای به اون موضوع کرده بود اما چون من نقشی نداشتم در اون ماجرا متوجه نشدم شاید داره ازم حرف می کشه...
اون خانم با من هم یه جورایی لجه و هیچ بعید نیست با اینکه خودشم بعدا فهمید سر یک سو تفاهم با من بد بوده بازم خودشو به بیراهه زده باشه و پیش اون منو مقصر جلوه داده
چرا يراي سوء تفاهم موضوع رو مستقيم مطرح نكرده ؟بهش اشاره كرده.اين توجيه هاي ذهنته براي تماس مجدد بهش گوش نده براش مهم باشي خودش خبر ميگيره همون جور كه از من خبر گرفت در صورتي كه اصلا فكر نميكردم اين كار رو بكنه منم جواب ندادم چون در اين راه با تو دوست گلم همسفرم.
يه سوال آخرين بار كه صحبت كرده اشاره اي به قطع رابطه داشتي؟من اين كارو كرده بودم.
من مطمئنم اگه چیزی بهش گفته باشن هم هیچ وقت به روی من نمیاره اخلاقش کلا اونطوریه. تازه چون اون خانم همکارش هم هست مطمئنا حرفش رو خیلی راحت باور خواهد کرد که لابد یه چی میدونه میگه...
راجع به سوالتم اخرین بار که حرفیدیم در حد یه احوالپرسی معمولی بود و هیچ حرفی یا اشاره ای به قطع رابطه نبود اما من بی میلی شو کاملا حس می کردم. بعدا هم که دیگه یه بار پیام دادم جواب نداد منم دیگه بی خبرم ازش.. یعنی فکر کنم اون الان منو کاملا مشتاق ِِ خودش فرض می کنه در حالی که خودش دیگه بهم کاملا بی توجهه..... نمیدونم چی کار کنم؟
سوء تفاهم راجع به چه موضوعي بوده؟
- - - Updated - - -
هیچوقت نگذارید در زندگی،کسی که شما فقط ” یکی از انتخابهایش ” هستید،برایتان تبدیل به ” اولویت ” شود !
خیلی پیچیدس نمیشه تو دو خط توضیح داد, اصلا قضیه مربوط به من هم نیست اما با یه کلاغ چهل کلاغ کردن منم انگار قاطی اون موضوع کردن. اما خدا شاهده من واقعا هیج نقشی ندارم. قضیه حیثیتی هست و مربوط به آبرو
- - - Updated - - -
فقط امیدم به خداست که می دونم حق رو نا حق نمیکنه......