نوشته اصلی توسط
امیرحسین
سلام داداشی . ببخشید اینکارو کردم . منو می بخشی مگه نه . داداشی یک کم راهنماییم کن و بگو چه جوری باشم. از خودت هم کمی برام بگو . من عاشق اون دختره هستم و می خوام باهاش ازدواج کنم . تو چه جوری هستی ؟ تو می تونی با یه دختر زیبا ازدواج کنی . یا نه؟ . داداشی من خواهر و برادر ندارم . به خاطر همین حرفات می تونه بهم کمک کنه . به نظر تو من درس بیشتر بخونم یا برم دنبال بازار کار؟ ارتباطم با مردم و بازاری ها چه طوری باشه . تو خیلی انسان شناسی . چه طور فهمیدی من هیچی ندارم. یعنی به نظر خودت خدا خواسته من اینقدر حقیر باشم. من موقعی میرم خواستگاری که بدونم بهم جواب رد نمی دم . نمی دونم این دختره قابل اعتماد هست یا نه ؟ تو نظرت چیه؟ چرا تجربیاتت رو در اختیارم نمی زاری ؟ باید ادم باهوشی باشی . خب چرا بهم کمک نمی کنی . بیشتر برام بنویس . مثل یک داداش بزرگتر نصیحتم کن . تو نظرت در مورد ازدواج چیه؟ اصلا تا حالا عاشق شدی یا نه؟ اگه عاشق یه دختر خوشگل بشی چه اتفاقی برات می یوفته؟ من وقت اومدم اینجا تا شنونده باشم . من می خوام حرف تو و حرف سایر دوستان را بشنوم و البته تصمیم نهایی در مورد سرنوشت هرکی دست خودشه . اما من که بدون مشورت اب هم نمی خورم و البته چایی:82: