-
سلام
ممنون از این که فراموشم نکردید . من هنوز تنهام . دو سه روز پیش بالاخره رفتم پیش مشاور همه چی رو براش تعریف کردم مشاور ازم پرسید وقتی پیش هم هستین و با هم خوبین احساس خوبی بهش داری . گفتم آره . و این که مشکلات جنسی به هیچ عنوان با هم نداریم گفت این دو تا خودش بزرگترین چیزهای مثبت زندگیته این که بسیاری از زندگی ها به خاطر مشکلات جنسی و این که آقایون در این زمینه خودخواهن و بیشتر به فکر خودشون هستن و ... از هم می پاشه .بعدش گفت زندگی شما زخم خورده می تونین این زخم را مداوا کنین.و مهمترین چیز این که با هم قرارداد ببندید و کتبا همه چیز رو بنویسن . خواسته هاتون رو از هم . رفتارهایی که موجب ناراحتی تون می شه و ... که اینا رو حتما باید در حضور مشاور باشه وگرنه خودتون دوباره با هم بحث می کنید . و این که گفت شما دو تا با کودک درونتون زندگی کردید کودکی که همش لجبازی می کرد و دعوا .و این که من نقش یک والد سرزنش گر رو بازی کردم . مثل بزرگتری که مدام بچه اش رو سرزنش می کنه و کارهاش رو زیر سوال می بره .
گفت اون طوری که از خونه رفت بیرون غرور مردانه اش به شدت جریحه دار شد و .... خلاصه قرار شد یه جلسه با هم بریم . که احتمالا همین فردا باشه . هفته قبل من بهش اس ام اس دادم ولی جوابم رو نداد . اما همون روزی که من رفتم پیش مشاور بهم اس داد که یه وقت مشاوره بگیرم و اول خودم برم پیشش و شرایط رو توضیح بدم بعد با هم بریم . من هم فقط گفتم باشه .مشاور می گفت اگر تصمیم به زندگی دارین باید گذشته رو پشت سرتون دفن کنین.
تفسیر خودم اینه که همسرم به شدت آسیب روحی دیده الان هم به شدت با مشکلات مالی درگیره .انگار هراس داره از این که با مشکلات مالی که داره برگرده به زندگی و من دوباره بهش سرکوفت بزنم امیدوارم این حس باعث بشه که تلاشش رو در زندگی دو چندان کنه . مهم ترین مساله اینه که من هم بتونم خودم رو تغییر بدم . باورتون نمی شه الان همش دارم به این فکر می کنم چه کار کنم تا مشکلات مالیش رو کمتر کنم اما به شدت دارم جلوی خودم رو میگیرم که این کار رو نکنم .(خیلی احمقانه است این احساسم)فرشته مهربان قرار بود در این رابطه با من صحبت کنه و همچنان منتظرشم . مشاورمی گفت یه مادر گاهی اجازه می ده بچه هاش به زمین بخوره هرچند براش سخته اما این کار گاهی به نفع بچه اشه .
حالا تا فردا نمی دونم چی می شه . بریم پیش مشاور .
-
سلام پیش مشاور رفتید اول خیلی مراعاتش کن بزار یه جاهای مشاور حق به او بده و تو هم قبول کن نذار مث شکست خوردها مث مقصر تمام از اونجا بیرون بیاد بزار تصویر خوبی از مشاور داشته باشه تا همکاری کنه اونجا زیاد نخواه حرفت اثبات بشه یا حق بهت بدن بلکه تصویر واضحی از مشکلت داشته باش بخواه حل بشه
مثلا میخوای توی مسایل مالی تقصیم وظایف باشه فک میکنم چند تا قس او گردن بگیره چند تا من(سعی نکن با ال زدن زیاد اونو بشکونی هی جریانات مختلف از برخورداش نگو
جلو مشاور هم از صفات مثبتش بگو نزار فک کنه اوردیش اینجا اعتراف کنه. احساس بدی بهش دست میده چون شاید اون نتونه به خوبی تو صحبت کنه
فک کن نداشتن بودجه کافی نداشتن خانه و مطرح شدن اینکه مسولت هاش درست انجام نمیده یعنی نابودی برا مرد.خودش در عذابه تو سعی کن دو تا مثبتش بگی یگ منفی.
نگو. شوهرم اینطوره بگو من فک میکنم.
نخواه پیروز این مشاوره باشی بخواه بیشترین تلاش برا راه حل بکنی.تایید کن اگه درست گفت سعی کن به هیچ وجع گریه نکنی گریه های دلتنگیت بذار برا بغلش انشاالله.
-
مرسی دوست خوبم حنا جان حرفهات خیلی بهم کمک می کنه قرار مشاوره افتاد واسه فردا . امروز همدیگرو دیدیم و با هم ناهار خوردیم بیرون . وقتی ازش خواستم بیاد خونه استراحت کنه قبول نکرد بهم گفت غروب می ام دنبالت بریم خونه خواهرم . فردا صبح هم قراره بریم مشاور . نمی دونم چیکار کنم امشب باهاش برم یا نه ؟ رفتن یا نرفتنم نمی دونم چقدر در مشاوره فردا تاثیرمی گذاره . تو اس ام اس هاش همش حرف جدایی رو می زنه و این که دیگه واسه درست کردن دیر شده و زندگی با من براش همش محدودیت بود و حقارت .(اینا حرفهای دیشبش هست) امروز هم وقتی بهش گفتم بریم ناهار بخوریم جبهه گرفت و گفت هر چی همدیگرو نبینیم بهتره . اما من بهش گفتم حرف مشکلات رو بزار واسه فردا مشاوره الان مثل دو تا دوست بریم ناهار بخوریم . الان من خونه ام و اون رفته نمی دونم غروب باهاش برم یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ به راهنمایی تون خیلی احتیاج دارم .من واقعا می خواهم دوباره زندگی رو بسازم اما اون نمی دونم این خوواسته من رو دیده جبهه گرفته که اذیتم کنه . البته هیچ اصراری نکردم .
-
نظر من اینه یه امشبو نری و هیچ قولی هم بهش ندی که باهاش میمونی یا نه بگو بریم که تو گرفتن. تصمیم کمکمون کنه من فک میکنم چون دیده هو مصر بر حل کردن مشکل و با هم بودنی اینطور میگه. ک
ولی تو خودت بهتر میفهمی شاید من اشتباه کنم اما اگه امشب بری فردا زیاد تلاش برا به دست آوردنت نمیکنه