سلام والا من در این مورد اطلاعی ندارم ولی باید در این مواقع سرتو گرم کنی و به خودت مسلط باشی
ببخشید دیر جواب میدم آخه این یه ماهه سرم خیلی شلوغه
یاعلی:72:
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام والا من در این مورد اطلاعی ندارم ولی باید در این مواقع سرتو گرم کنی و به خودت مسلط باشی
ببخشید دیر جواب میدم آخه این یه ماهه سرم خیلی شلوغه
یاعلی:72:
م حمد عزیز ازت ممنونم راستش مشکل من همونی بود که شما بهش اشاره کردید یه مدتی هست به از دواج فک میکنم حس میکنم بهش نیاز دارم حس میکنم اگه ازدواج کنم بهتره اما متاسفانه خواستگار ندارم از کجا خواستگاربیارم
سلام عسل خانوم
حال شما خواهر؟؟؟؟؟
خوب هستی انشالله؟؟؟؟
عیدت مبارک
ندیدم تاپیکتو ببخشید که دیر برات می نویسم
چرا احساس تنهایی می کنی؟؟؟
تو که یه دختر قوی بودی و هستی پس چرا اینقدر نا امید"؟
می دونی که پیش نیاز یه زندگی خوب چیه؟امید هستش اره امید پیش نیاز یه زندگی خوبه اینکه امید داشته باشی روزی میریسه که تموم مشکلات حل میشه
هیچ چیز بهت تا به این اندازه ارامش نمی ده حتی ازدواج مطمئن باش
پس برای رسیدن به اهدافت حتما تلاش کن حتما حتما
من خودم یه 2 سالی ازت بزرگترم و خودت می دونی الان چقدر پیدا کردن کار برای یه مرد چقدر سخته با این همه مشکلات اجتماعی ولی من هیچ گاه امیدوم رو از دست نمی دادم همش به یه زندگی خوب فکر می کردم و می کنم و برای رسیدن به هدفم فقط توکل کردم به خدا و جنگیدم برای زندگیم می دونم تو هم میتونی و از این لحاظ درون تو بهت ایمان دارم مطمئن باش با یه اراده قوی راحت راحت این برهه از این زندگی رو می تونی پشت سر بزاری
ازدواجم خیلی قشنگه ولی به جاش
نداشتن خواستگار مهم نیست مهم اینه که کی با کی یه زندگی رو شروع کنه با نوشتن این حرف یاد یه ضرب المثل افتادم
کبوتر با کبوتر باز با باز
اره همینه
خودت که دیدی بر تاپیک ها داری و میدونی که بیشتر مشکلات سر چیه؟
عمده مشکلات رو برات عرض می کنم:
1: انتخاب نادرست
2: خیانت
3: نداشتن هدف برای ازدواج
این ها عمده هاش بودن هستن مواردی از جمله نداشتن تفاهم مثل زندگی خودم که روزی میریسه که اگه هر دو صبر داشته باشن تموم مشکلات فرعی حل میشه
اما نداشتن خواستگار دلیل نمیشه که خودت رو به بازی و زندگی رو به کام خودت تلخ کنی
امیدوارم تا حدودی مسئله رو برات اگاه سازی کرده باشم منتظرم که جواب بدی به پاسخم و سوالی هم داشی ازم بپرس تا جایی که توان جواب دادنشو داشته باشم مطمئنم از تجربیات زندگیم در اختیارت خواهم گذاشت به هر حال یه دوسالی ازت بزرگترم و 5 6 تا پیرهن بیشتر ازت پاره کردم :311:
عیدت هم مبارک خواهرم
سلام بی وفا شما که از اول وهمه صفحات تاپیکم ونخوندی تابدونی دردم چی هست من دوست دارم واسه فرار از این زندگی ومشکلاتم ازدواج کنم بجای رسیدم که بگم فقگ برم فرقی نمیکنه با کی دوسدارم به ارزوهام برسم مثل همه دخترای دنیا بخدا ارزوهام زیاد بزرگ نیستن پس چرا خدا..... بی وفا خوشبختی از من خیییییییییییییییییییییییی یلی دوره خیلی:47:
سلام دوستان هرروز میام نگاه میکنم اما هیچ خبری نیست چراکسی نمیادچیزی نمیگه بخدا بهتون نیاز دارم دوسدارم باهاتون دردودل کنم دلم بدجور گرفته شده:302:
عسل جان.
سلام.
خوبی خانومی؟
چه خبرا؟
به توصیه هایی که دوستان قبلا بهت کردن عمل کردی گلم؟
عزیزم، فقط دلت گرفته؟ یا هنوز مشکل خودآزاری داری؟
سلام poohعزیز راستش دلم بدجورگرفته خیلی دنبال کا گشتم پیدانشد از خونه نشینی هم خسته شدم از تنهایی ازدارودیوارخونه بیزارم زده شدم از همه چیز وهمه کس ازبی هدفی بی انگیزگی :54:
عسل جان، عزیزم، یادمه گفتی توی خونه جمعیتتون زیاده؟ آره؟ درست یادم مونده؟
عسل خانم، دوست نداری ادامه بدی درست رو؟ رشته ات خیلی قشنگه هااا...
میدونم گلم، درک میکنم. یکنواختی خیلی آزار دهنده است.
خب یکم تغییرات بده توی زندگیت. به نظر خودت چه تغییراتی برات ممکنه؟
عسل...راستی تو توی خونه چه وظایفی رو به عهده میگیری و چه کارایی میکنی؟
(نگفتی؟ هنوز خودآزاری داری؟)
سلام عزیزم
راهنمایی دوستان به نظرم خیلی خوب وکامل بوده سعی کن باتأمل بیشتروبهتری بخونی واستفاده کنی
من فقط می خوام بهت بگم قدر روزهات روبدون خیلی داری منفی فکرمی کنی باورکن تلقین کردن به خودت که خوبی واتفاقات خوب هم خواهدافتادخیلی مهم وکارگشاست...من تجربه کردم تلقین گاهی معجزه می کنه وباتکرارش یه موضوعی روحتی از 0 میشه به 100 رسوند
وموضوع دیگه" توکل کردن " هست به نظرم باید ایمانت روتقویت کنی ...نشین که معجزه ای رخ بده اگه تو یه قدم کوچیک برای بهترشدن خودت برداری مطمئن باش به دنبالش معجزه اتفاق میفته ...
به نظرم یکی ازنقاط ضعفی که خیلی بایدروش کارکنی اینه که خیلی زودناامیدمیشی برای همین اگر ایمان وتوکل کردن به خدارو واقعا درخودت" تقویت "یاحتی اگه نیست "ایجادکنی" خیلی به توکمک خواهدکرد
میدونی که معنای توکل چیه؟
این هست که وقتی میسپاری به خدا ته دلت ذره ای نگرانی دیگه نداشته باش مطمئن باش که خدا بهت داده اینقدرمطمئن که مثلا همین الان میخوای بری وآرزوتو ازجلوی در برداری بیاری ....
باورکن سخت نیست خیلی راحته یه مقداراعتمادمی خواد....ودرنهایت توروبه آرامش می رسونه
اینکه دوست داری تواجتماع باشی وکارکنی خیلی عالیه دوستان راه های کاربردی زیادی معرفی کردن ....عزیزم تواین مورد خیلی کمال نگرنباش بگرد یه کار پاره وقت حتی باکمترین حقوق پیداکن تاسرگرم بشی ...نذرکن ....مطمئن باش جوینده یابنده است
درپناه حق
سلام دوستان شرمنده دیر جواب میدم .بخدامن زیاداهل مادیات نیستم امادرد بی پولی داره عدابمون میده شماها که نمیدونید فقر یعنی جی بخداکمر ادمو میشکونه میخوای دست به هرچیزی بزنی تکونی بخودت بدی نمیشه بدبختی از اینبیشتر مامان ادم مریض باشه اونوقت پول نداشته باشی ببریش پیش دکتر داره جلوی چشامن اب میشه الان که دارم مینویسم اشک جلوچشامو گرفته اصلا نگم بهتره سرنوشت ما اینه لابد خداخواسته حتما خدامارو دوست نداره کم کم دارم ازش ناامیدیشم:323:
- - - Updated - - -
دیگه بریدم این زندگی رو قبولش میکنم باید بسازیم چون راه دیگه ای نداریم باید همه چیز رودلمون حسرت باشه ارزوی یه انگشتر7000تومانی رودل خواهرم شد هحسرت دیگه هز هرچی انگشتره متنفر هست عروسی دعوتیم پول نداریم بریم بابام بیجاره مریض شده بخاطر این وضعیت ای خدا