سلام
آروم باشید شما گناه کبیره ای نکردید و خدا مهربونتر از این حرفاست و کمکتون می کنه خودتونم باید بخواید
خدارو شـــــــــــــکر که موضوع همسرتون راجب خیانت نبود ( جنبه مثبت ) و بازم سر پیش داوری کردن دیدید چند روزتون را الکی خراب کردین
و بنظــــرم یه جنبه مثبت دیگه هم داشت که همسرتون دوستتون داره و فکر می کنم الان یکم اون احساس اعتمادش به شما بیشتر شده و برای اون احساسش نیاز به کمک شما داره حتی خودش اینو گفته !!!
بنظرم شما به جای اینکه سریع نا امید شید همون که قبلا گفتم محکم باشید تو برخورداتون سعی کنید کمکشون کنید و یجورایی یادشون بدید تشویقشون کنید که مطالعه کنند راجب این مسائل ...
نگران نباشید همیشه تو اتفاقا جنبه مثبت ماجرا رو هم ببینید
شما می خواید از این مسائل رها شید ؟
خوب ایشون تنهایی خودش نمی تونه نیاز به کمک شما داره نیاز داره شما باهاش بیشتر صحبت کنید و وقتی راجب این تیپ مسائل حرف می زنید لطفا اصلا کلمه طلاق را نگید همین کلمه کلی تو روحیه هر دو شما تاثیر داره .... آقا محمد یکم صبور باشید زود دنبال این نباشید که شکست خوردین .. طوری صحبت می کنید که من حس می کنم خودتون می خواید به خودتون ثابت کنید که من شکست خوردم برای همین جنبه های مثبتشو نمی بینید
شما عکس العملتون در برابر این حرف همسرتون چی بود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
امیدوارم فرشته مهربان عزیز و یا صبا جان یا بالهای صداقت عزیز و یا بقیه کارشناسای محترم به تاپیکتون سر بزنند