RE: با این شوهر نق نقو چیکار کنم؟خسته شدم!!!
گلپر عزیزم، به همسرت حق بده، هنوز مدت زیادی نگذشته... این چند هفته برای فراموش کردن یا التیام درد از دست دادن یه خواهر کافی نیست. عزیزم صبر داشته باش. خیلی خوبه که سعی داری اونو توی جریان زندگی قرار بدی به این کارت ادامه بده اما از بی حوصله گی هاش خسته نشو.
سعی کن از فکر و خیال درش بیاری اما اگه می بینی مقاومت می کنه بهش اصرار نکن بذار آروم آروم این مرحله رو طی کنه. امیدوارم حال همسرت زودتر خوب بشه..
:72:
شاد عزیزم ممنونم ازت!
برامون دعا کنین!خودم هم خیلی به هم ریخته ام و باید به خاطر همسرم به ظاهر هم شده آرامش داشته باشم.
گلپر عزیز خبری ازت نیست....
سلام خدمت دوستان
در رابطه با مشكل شوهر نق نقو چند نكته تكراري خدمتتون بگم
1)باز هم مي گويم و خواهم گفت كه اول خودتون رادوست داشته باشيد.شما به خودتون احترام نمي زارين چطوري توقع دارين كه شوهرتون به شما احترام بزاره؟اين هم بي احترامي شما به جون خريدين كه چي بشه.لطفا يه كمي به فكر خودتون باشين
2)من فكر مي كنم كه شما از عابروتون مي ترسين كه ممكنه كار به جدايي بكشه وعابروتون بره(آبرو).خوب عابروتون را به بي عزتي ترجيح دادين و بايد تاوانش را پس بدين.تو اين دنيا از دو مسئله متضاد نمي شه همزمان داشت.بايد حتما يكي را انتخاب كرد.
3)مشكل را شناسائي كنيد به نتيجه نگاه نكنيد به منشاءنگاه كنيد من از همين جا سئوال مي كنم كه شما دليل رفتار همسرتون را مي دونيد؟اگه ميدونيد چند نمونه را ذكر كنيد
4)با افرادي كه طرف مقابل حرف شنوي داره موضوع را در ميان بزارين
5)صبر پيشه كنيد و به خد توكل كنيد
6)به اين فكر كنيد كه وضعيت جديدي در انتظار شماست
7)يادتون باشه كه اگه شما و طرف مقابلتون از روحيه مناسب و سالم برخوردار نباشين اين اتفاقات طبيعي است
التماس دعا
دوستان عزیز از همه تون ممنونم!
الینا جونم مرسی از لطفت
شاد عزیزم من هر روز تقریبا سر می زنم به سایت ولی خیلی حوصله حرف زدن رو ندارم.
خانم یا آقای فرهاد فر متشکر از راهنمایی های شما!
کاملا درست می فرمایین!
نمی دونم دقیقا علت رفتارهاش چیه!یعنی قبلا فکر می کردم می دونم ولی الان خیلی مطمئن نیستم!راستش با یکی از دوستهام راجع به مشکلاتم تا یه حدی حرف زدم!خوشبختانه اطلاعات خوبی راجع به آقایون و خانمها داره و فعلا داره راهنماییم می کنه!فکر کنم خیلی از رفتارهای همسرم جزئ خصوصیات اخلاقی اش هست که بین خیلی از مردها مشترکه فقط بعضی ها می دونن و بلدن درست کنترل کنن و یه عده ای مثل من و شوهرم اطلاعاتمون راجع به این موضوعات کمه یا اگه هم چیزی می دونیم بهش عمل نکردیم
فعلا گذاشتم یه کم آرامش و حالت طبیعی به زندگیم بر گرده تا ببینم چیکار می تونم انجام بدم!
در این مدت خیلی با آرامش باهاش بر خورد می کنم و سعی می کنم از کنار نق نقها!!!و لج بازی هاش بگذرم!
باز هم ممنون از همه شما واسه لطف و محبتتون!
التماس دعا
سلام گلپر جان
خیلی متاسفم که شوهرتون نمیتونه ببینه که چه نعمتی نصیبش شده که شما رو داره
ظاهرا اینطور که معلومه رفتار شوهرتون جز مشخصه های شخصیتیشه.. ولی نمیتونم درک کنم که شما اینهمه از خودتون گذشت میکنید تا ناراحتش نکنید ولی اون نخواد برای کسی که دوستش داره کمی رفتارش و نمیگم تغییر ، حداقل کنترل کنه؟!
امیدوارم خدا کمکتون کنه که شوهرتون از این خواب بیدار بشه و شما رو هم ببینه .
من زن نیستم ولی شرایطی رو که دارین کاملا درک میکنم و من هم از وضع شما دلم میگیره و حتی گاهی وقت ها موقعیت شما و شاد خانم و دوستانی مثل شما به ذهم میاد حس بدی بهم دست میده و .....
امیدوارم همدردی منو قبول کنیید
تا بعد .
گلپر عزیز، امیدوارم صبر و نیروی تغییر رفتار غیر منطقی همسرت رو داشته باشی.
انیگما محترم ممنون از همدردی تون.متشکرم که پیگیر جران زندگی من هستین.من هم امیدوارم این اتفاق بیفته!البته فکر کنم می دونه فقط نمی خواد به روی خودش بیاره!شاید هم نمی دونه!فقط این رو می دونم که واقعا می خوام زندگی ام رو نگه دارم و از خدا قدرت این کار رو می خوام.
شاد جونم مرسی عزیزم.
از همه تون ممنونم
گلپر خانم من فقط می توانم با شما همدردی کنم
مشاوره نمی دانم
اما اگر زن نق نقو باشد مرد به هر بهانه ای می تواند از منزل خارج شود وتا اوضاع به حالت عادی برگردد.
ولی اگر مرد نق نقو باشد (در ضمن اختیار تام همسرش را هم داشته باشد) فقط می شود برای آن زن متأسف بود.