-
سلام مهرانا جون ببخشید که نگرانت کردم . روی همه چیز فکر کردم . راستشو بخوای هیچی منو ذوق زده نمی کنه .اما کارهایی رو انتخاب کردم که تا حدودی توی روحیهام تاثیر می زاره.سه روزی که ازم خواسته بودی از امروز شروع کردم . تغییر دکوراسیون خونه همیشه منو سر زنده می کنه . از صبح داشتم این کار می کردم .تصمیم دارم عصر بیرون برام و خرید کنم . دیگه جیز خاصی به نظرم نرسید.
در مورد کاری که در عرض 6 ماه باید به ثمر برسه هم خطاطی و یا نقاشی رو انتخاب کردم تا توی این مدت بصورت فشرده بتونم به جایی برسونم تا باعث خرسندی خودم و رضایتم بشه.
پروژه یک ساله ام رو هم پایان نامه ام و که از همه چیز برام موثر تره انتخاب کردم .امیدوارم بشه به نحو احسن انجامش داد. اما درمورد یک هدف 5 ساله چیزی به نظر نرسید.میشه راهنمایی کنی منظورت دقیقا چی بوده؟
نمی دونم اینهایی که من انتخاب کردم منظور شما بوده یا نه چیزهایی متفاوت تر؟
سوالهایی ازم پرسیده بودی جواب همه اونها رو دادم .البته منظورت رو از مستقل بودن توی سوال اول کاملا متوجه نشدم .
1. من در حال حاضر چه نمره ای به مستقل بودنم می دهم؟2
2. من در حال حاضر چقدر به توانمندی هام اعتماد دارم؟ 2
3. من در حال حاضر چقدرخودم را دوست دارم؟7
4. من در حال حاضر چقدر همسرم را دوست دارم؟8
5. من در حال جاضر چقدر خانواده ام را دوست دارم؟ 9
6. من من در حال حاضر چقدر به خودم احترام می گذارم؟5
7. من در حال حاضر چقدر به همسرم احترام می گذارم؟8
8. من چقدر به آینده امیدوارم؟5
9. من در حال حاضر به میزان صمیمت بین من و همسرم چه نمره ای می دهم؟7
10. من چقدر می توانم با همسرم راحت صحبت کنم و نظراتم را بگویم؟7
11. جو خانه ما چقدر آرام است؟6
12. من چقدر فداکاری کردم؟5
13. همسرم چقدر فداکاری کرده است؟4
14. من چقدر انتظارات براورده نشده از همسرم دارم؟8
15. همسرم چقدر انتظارات برآورده نشده از من دارد؟4
شاید برات جالب باشه تا پاسخ همسرم هم در مورد سوالها بدونی
1. من در حال حاضر چه نمره ای به مستقل بودنم می دهم؟10
2. من در حال حاضر چقدر به توانمندی هام اعتماد دارم؟8
3. من در حال حاضر چقدرخودم را دوست دارم؟7
4. من در حال حاضر چقدر همسرم را دوست دارم؟8
5. من در حال جاضر چقدر خانواده ام را دوست دارم؟10
6. من من در حال حاضر چقدر به خودم احترام می گذارم؟9
7. من در حال حاضر چقدر به همسرم احترام می گذارم؟9
8. من چقدر به آینده امیدوارم؟10
9. من در حال حاضر به میزان صمیمت بین من و همسرم چه نمره ای می دهم؟8
10. من چقدر می توانم با همسرم راحت صحبت کنم و نظراتم را بگویم؟8
11. جو خانه ما چقدر آرام است؟7
12. من چقدر فداکاری کردم؟8
13. همسرم چقدر فداکاری کرده است؟ 7
14. من چقدر انتظارات براورده نشده از همسرم دارم؟5
15. همسرم چقدر انتظارات برآورده نشده از من دارد؟ 5
مهرانا جون گفته بودی از خودم بگم:
پوست سفید و صافی دارم .صورت کاملا معمولی نه زشت نه خیلی زیبا.قدم کوتاه چاق نیستم اما لاغر هم نیستم .در کل هیکل کوچولو و ظریفی دارم از سینه هام خوشم می یاد .
مرسی از تعریفی که ازم کردی .این نظر لطف شماست و اینکه شما خوبی و همه رو مثل خودت می بینی.راستی با همسرم هم آشتی کردم و تا حدودی وضعیت خوبه.
نمی دونم از حرفای من چه نتیجه ای خواهی گرفت اما ممنون میشم اگه کمکم کنی تا در قبال همسرم استقلال بیشتری داشته باشم که البته فکر می کنم این لازمه استقلال شخصیتی خودم هست.
ازت ممنونم .حس می کنم زندگیم با حتی فکر کردن به این اهداف رنگ و بوی تازه گرفته چه برسه به اینکه به اونها برسم.
از اینکه کنارمی مچکرم.
-
به سلام دختر خوب
وای چقدر خوشحالم که اشتی هستین همه اش نگران بودم نکنه دعوا کرده باشین این خودش یک موفقیت
ایده خیلی عالی هست تغییر دکوراسیون خسته نباشی عزیزم. اوووم منم به فکر انداختی یک دستی به سر گوش خونه بکشم. ببین ماها باید خودمون خودمونو ذوق زده کنیم وگرنه هیچ کس نمی تونه این کار را به جای ما انجام بده... آیییییییییییی باید قربون قد و بالای خودت بری توی ذهنت و هی به خودت آفرین صد آفرین بگی و به خودت جایزه بدی تا این نمره 2 که به خودت دادی را برسونیم 6-7 :)
چقدر ایده خوبی که نمره همسرتم نوشتی حدس زدی یا از خودشون پرسیدی؟
خدا رو صد هزار مرتبه شکر که دوست داری خودت به این اهدافت برسی و میدونی که اگر تو تغییر کنی خوشگل خانم دنیات هم تغییر می کنه.. اگر تو تغییرات خوب داشته باشی دنیا هم به کامت خواهد شد مطمئنا.
چقدر جالب هیچ توجه کردی چقدر نکات خوب داره همسرت؟ مهربونه، به حرفات گوش میده، دوست داره تو توی زندگی پیشرفت کنی ... اگر بخوای بازم از خوبی های همسرت بنویسی چی می نویسی برام؟ فکر کن می خوای پزشو بدی به ما... ازشون تعریف کن ببینم این آقای خوشبخت کی بوده دل هیون خانم را برده با خودش:)
هیون وضعیت خواب وخوراکت چطوری هست؟زیاد یا کم نیست؟ گاهی شده انرژی اینو نداشته باشی پاشی یه کاری انجام بدی؟
یک سوال دیگه اینکه شده بعضی وقتا خیلی خیلی خوشحال و سر حال باشی بعد یه دفعه مثلا فرداش بی حوصله و ناامید باشی باز خوشحال باشی باز بی حوصله یا اینکه همیشه سطح حوصله و خلق و خوت یک مدل هست؟ چه مدلی سرزنده ، ناراحت و غمگین یا معمولی
هدف 5 ساله مثل اینکه توی ذهنت تعیین کنی من تا 5 سال آینده یک دخترک یا یه پسرک کوچولوی ناز داشته باشم و مامانش باشم... یا اینکه فرضا یکی می خواد بره خارج از ایران زندگی کنه... یا مثلا برنامه ریزی کنه یه سفر دور اروپا داشته باشه، یا اینکه تا 5 سال دیگه خونه بخره یا مثلا با پول خودش یه ماشین که دوست داره بخره... یک چیزی که در مدت کوتاه آدم بهش نمی رسه و باید با صبر و جوصله و تلاش برنامه ریزی کنه براش.
خوب من یک مدتی هست بعد از ظهرا یک اهنگ شاد توپ می ذارم برای خودم یک ده دقیقه ای میرقصم هر روز! جواب میده به خدا به طرز جالبناکی تازه می رم جلوی اینه به خودم لبخند می زنم بعدم قربون خودم میرم میام اینور ( این کار را انجام میدم چون نامزدم چیزایی بهم گفت چند وقت پیش که هنوز نتونستم هضمشون کنم. بهم این حس را داد که تو بدی ... خوب منم چاره ای ندارم جزاینکه زبونمو براش در بیارم بگمممممممممممممم خودتتتتتتتتتتت بدی)
میشه رفتی بیرون لطفا چند تا شاخه گل سرخ قشنگ بگیری بذاری توی گلدون روی میز و وقتی همسرت اومد خونه بهش بگی برای تو خریدم و دکور خونه را به خاطر تو عوض کردم؟ بعد به واکنشهاش نگاه کنی و بیای برام بنویسی واکنشش چی بود؟
- - - Updated - - -
نظرت در مورد این چیه که
- ادمها بیشتر از همه خانواده ای که فقط بعضی وقتا می بینن را دوست دارن
- بعد همسرشون که اغلب اوقات شبانه روز در سال کنارشونه را دوست دارن
- بعد خودشون که تمام مدت عمرشون با خودشون سر و کار دارن را دوست دارن
- دیگه خدا که از رگ گردن به ادم نزدیکتره، طفلکی اصلا دیده هم نمیشه، اصلا یادمون میره اونم هست چه برسه بخوایم دوستشم داشته باشیم!
به نظرت چی می شه که آدم از هر کس دورتره بیشتر و سر سختانه تر بهش علاقه منده؟
و این اوضاع اگر وارونه بشه چه تغییر عمده ای در زندگی ما رخ می ده هیون جان؟ برام بنویس جواب اینو حتما... می بوسمتتتتتت
-
سلام دوست خوبم ببخشید که دیر جوابت رو دادم.
عزیزم جواب این سوالا رو خود همسرم داده خیلی دوست داشتم که نظرت رو می گفتی .من خیلی با همسرم فرق دارم نه ؟
همسر من دلسوزه . محبت داره.کمی خسیسه یعنی به همه خواسته های من عمل نمی کنه. اما هر چیزی رو سعی می کنه بهترینشو بخره.از لحاظ ظاهر خیلی خوبه. به فکر من خیلی هست و.... . خواب و خوراکم بد نیست خوبه اما همیشه یهدلشوره باهامه و نمی زاره از خوشیهام لذت ببرم .دو ساله که دلشوره دارم.گاهی خوبه و گاهی شدید می شه اونم وقتی که خیلی ناراحتم.یا نگران چیزی.
عزیزم کاری رو که خواسته بودی(گل)توی اسرع وقت انجام می دم اونروز نتونستم.
اما در مورد سوال آخرت :اگر این اتفاق می افتاد هیچ دادگاه طلاقی وجود نداشت.اگه ما بتونیم بعد از خدا خودمون رو دوستداشته بشیم کارهایی که ناخواسته آزارمون می داد رو انجام نمی دادیم و منجر به ناراحت کردن اطرافیان به خصوص همسرمون نمی شدیم.
بازم بابت همه چیز ممنون.خیلی آرومتر از قبلم.منو فراموش نکنی وگرنه :54:
- - - Updated - - -
سلام دوست خوبم ببخشید که دیر جوابت رو دادم.
عزیزم جواب این سوالا رو خود همسرم داده خیلی دوست داشتم که نظرت رو می گفتی .من خیلی با همسرم فرق دارم نه ؟
همسر من دلسوزه . محبت داره.کمی خسیسه یعنی به همه خواسته های من عمل نمی کنه. اما هر چیزی رو سعی می کنه بهترینشو بخره.از لحاظ ظاهر خیلی خوبه. به فکر من خیلی هست و.... . خواب و خوراکم بد نیست خوبه اما همیشه یهدلشوره باهامه و نمی زاره از خوشیهام لذت ببرم .دو ساله که دلشوره دارم.گاهی خوبه و گاهی شدید می شه اونم وقتی که خیلی ناراحتم.یا نگران چیزی.
عزیزم کاری رو که خواسته بودی(گل)توی اسرع وقت انجام می دم اونروز نتونستم.
اما در مورد سوال آخرت :اگر این اتفاق می افتاد هیچ دادگاه طلاقی وجود نداشت.اگه ما بتونیم بعد از خدا خودمون رو دوستداشته بشیم کارهایی که ناخواسته آزارمون می داد رو انجام نمی دادیم و منجر به ناراحت کردن اطرافیان به خصوص همسرمون نمی شدیم.
بازم بابت همه چیز ممنون.خیلی آرومتر از قبلم.منو فراموش نکنی وگرنه :54:
-
سلام هون جون
خوبی خانم گل؟ خوب شوهرت کلی ویژگی خوب داره ماشاا...
خسیس... ببین عزیزم من نمی خوام از کسی دفاع کنم فقط دارم از تجربه خودم می گم. من یک درآمد ثابت دارم و یک خونه اجاره ای و تمام مخارج زندگی، اوکی؟ درآمدم خدا رو شکر خوبه منتها خرج آنچنان سنگینه عزیزم که منی که خودم عاشق بریز و بپاش هستم ترمز گرفتم توی خرج کردن... اینطور برات بگم که شاید که تو عزیزم خودت خریدای خونه را انجام نمیدی و خبر نداری که چه ـشفته بازاری هست... من یک سوپری میرم یک بسته پنیر، یک بسته نون، خلاصه حداقل نیازهای یک هفته را می خرم کمتر از 60-70 هزار تومن نمیشه. فریزر را می خوام پر کنم خدا تومن هزینه اش میشه، با تلفن می خوام صجبت کنم 200-300 هزینه برام میاد، یک چیزی خراب بشه بخوام درست کنم کلی هزینه داره، آب و برق و اینا که قیمتاش صعودی حساب می کنن از یک حدی بیشتر، یک لیتر بنزین خدا تومان شده! یک مهمانی ساده افطار کلی خرج بر میداره... دیگه لباس و دکور خونه و ... که بماند! من نیمدونم چند ماه باید پس انداز کنم تا بتونم یک تکه طلا بخرم که بعد نخوام زجر اینوبکشم که بقیه مخارج چی به چی هست. نمی تونم برای خانواده ام هدایای گرون بخرم یا برای دوستام و همه اینا به خاطر اینه که درآمدم محدوده و مخارج سنگین... بعد از یک چیزایی می زنم شاید نتونم واسه دوستم هدیه تولد گرون بخرم... توی ذهن دوستم میشم یک آدم خسیس اما باور کن که اگر آدما اینقدر فیس و افاده ای نبودن من یک چیز ساده ای می گرفتم و به عنوان هدیه می دادم بهش اما وقتی میاد تعریف می کنه حداقل کادویی که توی تولدش گرفته ربع سکه بوده! خوب ... این درد دل نمی دونم شاید واقعا هم خسیس باشم:)
هیون عزیزم سعی کن هر از گاهی به عمد با نظرات من یا دیگران مخالفت کنی. نه اینجا کلاس درسه نه من مشاورم نه معلمت، دوستت هستم بنابراین هر حرفی زدم نگو راست میگی. مثلا در مورد اون چیزی که توی کامنت قبلی هست آیا این بازی سر احساس دوست داشتن هست یا سر احساس وابستگی؟ دوست داشتن و وابستگی یا یه چیز دیگه؟ آیا اینها اصلا ماهیتی دارن که با هم مقایسه بشن؟ مگه میشه پرتقال را سیب سنجید؟ ماهیت علاقه به خود و خدا و همسر و خانواده آیا یک چیز هست که با هم قابل قیاس باشن؟
پایان نامه ات تا کجا پیش رفته؟ اون جدول گانت (جدول زمانبندی) توی پروپروزال را پر کن و برام بنویس چه فعالیتی را در چه بازه زمانی قراره انجام بدی تا در عرض یک سال تمام کنی کار را.
رشته تحصیلیت مهندسی هست یا علوم انسانی یا علوم پزشکی، آزاد یا دولتی؟ هیچ تصوری در این مورد ازت ندارم فقط می دونم فوق لیسانس می خونی. می بوسمت :72:
هیون خانم خوشگل ما آدمها را خدا بنا به دلایلی سر راه هم میذاره وقتی عزیزم مأموریتمون تمام بشه باید که بریم. هیچ رابطه ای ابدی نیست... حتی همین همسر نازنینی که گاهی دل آدم ازش می گیره مهمون زندگی ماست، بچه مهمان زندگی ماست، پدر مادر دوست همه و همه در نهایت ما می مانیم و خدای خودمون:* :72:
-
سلام
مهمترین شخص زندگی هرکسی خودش است، دوست من تو چه طور می تونی کسی را دوست داشته باشی در حالی که خودت را دوست نداری و به خودت اعتماد نداری؟ شوهرت از کارات ایراد می گیره چون اون هارا با اطمینان و با اعتماد به نفس انجام نمی دی و همیشه منتظری تا اون بهت نظر بده و یا به نظرات آن اهمیت می دی، خوب این بار که توی آینه خودت را دیدی به خودت بگو که خیلی آم قوی و دوست داشتنی هستی این را با خودت تکرار کن به خودت حس خوبی بده ، 2. کارایی را انجام بده که می دونی در آن ها خیلی خوبی،3. با آدم هایی رفت آمد کن که تاییدت می کنند و ازت تعریف می کنند 4. شوهرت ببین به چه چیز هایی بیشتر گیر می ده و ازت ایراد می گیره با خودت صادقانه ببین آیا حق با شوهرت هست یا نه 5. اگه حق با شوهرت هست بدون اینکه بهش بگی اصلاح کن خودت را 6. اگه حق با اون نیست محکم وایسا و بگو که کارت درسته
7. تا جایی که مکن است زرنگ باش حرفات را بزن ولی وارد دعوا با شوهرت نشو
موفق باش و این را فراموش نکن اگه به شوهرت به چشم سوهان روح نگاه کنی همه کارها و رفتاراش مثل یه سوهان روح می شه
-
heaven? چی شدی تو؟!!!! نگرانتم دوستم
-
سلام دوستان عزیزم و مهرانا جون من واقعا شرمنده ام که ناراحتتون کردم این مدت هم اگه پستی نذاشتم دلیلش این بود که اصلا وضعیت خوبی نداشتم .همش خواب بودم .همسرم رو از طریق مادرش وادار کردم با مشاوری که تقریبا 4 ساله باهاش در ارتباطم صحبت کن بعد از اون صحبت همسرم از بیرون غذا گرفت و اومد ازم عذر خواهی کرد و منو سر سفره افطار برد تا الان همه چیز نرماله قراره شب بشینیم و از انتظاراتمون با همدیگه صحبت کنیم به نطر شما باید به همه خواسته هاش تن بدم ؟باید چیکار کنم .فداکاری توی زندگی زناشویی یعنی چی ؟قبل از این که آشتی کنیم برام نامه نوشته بود که دیگه تو قلبش جایی ندارم دیگه تعهدی نسبت به من نداره کمکم کنید:
1-چطوری اوضاع رو در دست بگیرم
2-چطوری این دعوای وحشت ناک رو فراموش کنم .baby عزیز مرسی که به تاپسکم سر زدید می شه منو راهنمایی کنید؟کارشناسای محترم دارم زندگیم رو از دست می دم کمکم کنید
- - - Updated - - -
BARANBANOOجان مرسی از لطفت حرفات برام خیلی دلنشین بود مرسی از راهنماییت حتما به حرفات عمل خواهم کرد
- - - Updated - - -
راستی مهرانا جون پایان نامه مندر مرحله صفره متاسفانه تورو دعوام نکنی یا اصلا نمی دونم باید ار کجا شروع کنم .رشته من مهندسی کامپیوتره
- - - Updated - - -
مهرانادلم برات تنگ شده
-
سلام دوستم خوبی؟ بهتری؟ من واقعا متأسفم که این اتفاقات افتاد برات این چند وقت. هیون جان عزیزم تو باید با همین مشاوری که الان داری باهاش کار می کنی در تماس جدی باشی. و بهش اعتماد کنی و هیچ راهکاری را از هیچ کس جزء یک متخصص زبر دست در مورد وضعیتت جویا نشی مبادا که تداخلی داشته باشه با اهداف درمانی که مشاورتون برات در نظر گرفته. ببین دختر خوب اینکه آدم با قصد و غرض قرص بخوره اصلا مسئله عادی یا کوچکی نیست و اینکه آدم کتک بزنه مشکل عادی نیست و اینکه یکی عزیزم کتک بخوره و هنوز در پی دریافت کمک نباشه هم عادی نیست دوست من. به علاوه اینکه خدای نکرده شرایط برات خطر جانی داره هیون عزیزم باید با حمایت خانواده ات و مشاورین این وضعیت را مدیریت کنی و یکی مثل من عزیزم علم این کار را ندارم. در شرایط عادی که پای جان کسی در میان نباشه این صحبتهای عادی هست برای تعیین اهداف زندگی نه درمان هست نه کمک تخصصی محسوب میشه عزیزم. این خیلی خوبه که تو با مشاور در دنیای واقعی در تماس هستی. اینجا هم کاش که این سایت یک مقداری عملکرد تخصصی تری داشت اما متأسفانه حالا به هر دلیلی اینجا محل دریافت کمک تخصصی نیست. حداقل اگر می خوای مجازی هم کمک بگیری یا با سایت مشاوره سازمان بهزیستی تماس بگیر یا با اون سایتی که برات توی اون تاپیکت گذاشته بودم یا اینکه با مرکز مشاوره دانشگاه تهران در تماس باش. و صد البته با مشاور خودت. منم برات دعا می کنم که خدا هر چیزی خیر کارت در آن هست عزیزم سر راهت قرار بده و تو رو از ظلم ظالم و جفای به خود حفظت کنه خوشگل خانم.
اما من برای کمک به پایان نامه ات می تونم تا یک حدودی بهت کمک کنم و همین جا رسماً اون بحث اهداف زندگی اینا رو خاتمه می دم تا تو بتونی روی درمان واقعی که از مشاورت می گیری تمرکز کنی هیون جان. این خیلی ضروری هست که تو در تماس باشی با ایشون.
اما من می تونم در پیگیری کار پایان نامه تو کمک کنم. خوب دختر خوب اولین کاری که باید بکنی اینه که بری و با یکی از اساتیدت صحبت کنی و فرم پروپوزال را واحد امور پژوهشی دانشکده بگیری و هر دانشگاهی هم یک فایل نحوه نگارش پایان نامه داره عزیزم که در اختیار دانشجویان تحصیلات تکیمیلی قرار می دهد. بعدش عزیزم باید بری کتابخانه دانشکده و پایان نامه ها رو نگاه کنی و ببینی بقیه چه مواردی را انتخاب کردن و چه چیزهایی به صورت عنوان طرح پذیرفته شده است. البته بعضی از اساتید خودشون یک سری عنوانهایی دارن می گن بیا روی این مطلب کار کن مثلاً. برام از حد و حدود کارهای پژوهشی رشته خودت بگو. یعنی تو می تونی یک مثلاً نرم افزار آموزشی طراحی کنی به عنوان پایاین نامه ات یا اینکه باید سخت افزاری باشه؟ هیچ تصوری ندارم از رشته های مهندسی چون من تحصیلاتم در جیطه علوم پزشکی و علوم انسانی هست. پس یککمی برام توضیح بده ببینم چه کارایی انجام می دید حتما باید طرح آزمایشی باشه یا طرحهای کتابخانه ای و همبستگی و اینا هم هست... :72:
خوشحالم که خوبی واقعا آنچنان استرس و عذاب وجدانی کشیدم من که باورت نمیشه ولی الان خوشحالم که خوبی و داری کمک تخصصی می گیری این نشون دهنده بلوغ فکری تو هست. :43:
- - - Updated - - -
هیون من اون دفعه هم جسته گریخته بهت گفتم که همیشه گوشه ذهن آدم می مونه که این آدم دست بزن داره... مراقب خودت باش عزیزم و ازت خواهش می کنم به مشاورت و مادرت مسئله قرص خوردنت را بگو...
-
بچه ها چرا این ایکن ارسال جدید برای تاپیک جدید برای من نا پدید شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
سلام مهرانا جون من خوبم و خطر رفع شد من به قصد این کار رو نکردم فقط می خواستم بخوابم که عذاب نکشم .همین اما خوب زیاده رووی کردم ببخشید که نگرانت کردم واقعا متاسفم من مشکلم با همسرم رو توی مشاوره ادامه و حل می کنم .می دونم که مشکلاتم جدی هستن حتمابه توصیه هات عمل می کنم . اما از ت می خواهم اون اهدافی رو که دنبال می کردیم رو متوقف نکنیم چون اون به مسئله مربوط به شخصیت و اعتماد به نفسم بود که نداشتنش منجر به دعوا و درنهایت لج کردن من و متاسفانه اوج درگیری می شد .ازت خواهش می کنم اون روند رو اذمه بدیم .من اول باید خودم از خودم راضی باشم تا بتونم زندگیم رو تحت کنترل بگیرم حرفات و برنامه ریزیات امید رو به من برگردوند .بیا راهمون رو ادامه بدیم .حس می کنم نظرت نسبت به من وزندگیم عوض شده .منتظره جوابتم دوست خوبم
- - - Updated - - -
راستی مشاورم می دونه و با همسرم هم حرف زده.