-
سلام عزیزم. خیلی خوشحال شدم. کارات داره خوب پیش میره . برای این مهمونی حسابی زحمت بکش. سعی کن بیشتر جلوی چشم شوهرت باشی. حالا که ازت خواسته اونا چیزی متوجه نشن ، پس تو هم راحت باش و خیلی خوب و صمیمی با شوهرت تو این مهمونی صحبت و رفتار کن. به احتمال زیاد چیزی خونده باشه . بی صبرانه منتظر نتیجه مثبت کارات هستیم .
-
سکوت خوش طنین عزیز
تبریک می گم بالاخره جواب مهربانی هاتو چشیدی تا بدونی در این راه، بسیار تلاش باید کرد تا نتیجه گرفت
خیلی سخته غرورت را کنار بذاری اما واسه همسر، شاید برخی اوقات دلنشین و خواستنی باشه، پس تبریک عزیزم
پیام های فرشته مهربان کارسازه، لطفا با همین دقت دیروزیت، روی آنها کار کن
منتظر پیام های خوشی شما هستم
برات بهترین ها را آرزو دارم ..... شاد شاد باشی
-
سلاااااام بچه هاااااا....:D
خدارو شکر کار به مراحل بعد نکشید، همینجا تموم شد. یعنی تو این چند ساعت همه جور ادایی سرش در آوردم.:biggrin-new:
مهمونا که رفتن، برگشتیم سمت هم، چشم تو چشم شدیم خندمون گرفت. منم سریع رفتم بغلش، اونم استقبال کرد.;)
دیگه حرفی نزدیم.
الان بیرونش کردم بره واسم گل و شیرینی بگیره تا پشیمون نشده. بیچاره... :58:
بچه ها واقعا ازتون ممنونم. گریه ام گرفته. چقدررررر شما خوبید. فرشته، بی دل، آسمانی، همصحبت، رها، کامروا، ... همگی خیلی ماهید. از همتون ممنونم. اگه تنهایی پیش میرفتم بدجوری گند زده بودم. واقعا نمیدونم چجوری تشکر کنم. کاش راه جبرانی واسم بود. دست تک تکتون رو میبوسم. ممنون کنارم بودین. :72: :72::72:
-
سلام sokut جان....
تایپکتون رو دنبال میکردم هر روز. واقعا خوشحالم که به این مرحله رسیدی....
افررررین...........
ولی هنوز کار تموم نشد باید این رفتارات مداومت داشته باشی تا نتیجه واست پایدار بمونه.........
باید همچنان با اراده و انگیزه ی بیشتر به تلاشت ادامه بدی تا همسرتو بیشتر جذب خودت کنی.
امیدوارم همیشه شاد و سلامت باشی.
در پناه حق........
-
خيلى خوشحال شدم عزيزم اميدوارم هميشه همينطورى بمونيدميدونستم حسم بهم دروغ نميگه، مشخص بود همسرتونم شمارو خيلى دوست داره
تبريك ميگم، شاد و پيروز باشى:312:
-
وای خدایا شکرت. منم خیلی خوشحال شدم. تاپیکتو دنبال می کردم ولی می ترسیدم چیزی بگم. فقط یکم حواست باشه دوباره نری تو فاز خرابکاری و تو همین فاز که هستی بمون. امیدوارم هر روز بیشتر از دیروز عاشق هم بشین.
-
سکوت عزیز
بهت تبریک میگم
آفــــــــــــــــــؤین به عملگرایی و هوشمندیت :104:
این را بدان که همسرت خیلی خیلی دوستت داره
فقط باید از این به بعد دور هرگونه غرور را در رابطه با همسرت خط بکشی و احساساتت را بروز بدهی
نکته مهم :
هرگز کنجکاوی نکنی که نوشته ات را خوانده یا نه ، فراموش کن که میخواستی بخونه . اگر خودش ازش حرفی زد ، بگو من که اونو دور انداختم ، مگه تو خوندیش ؟!!!!
چطوری ؟!!!!! ( یعنی با تعجب بگو ) بگو اصلاً نمیخواستم یه وقت ناراحت بشی ، حرفهای دلم بودریختم توی کاغذ ولی میخواستم پارش کنم و ....
این پتانسیل عشقولانگی را همیشه فعال نگه دار و نگذار غرور اونو پس بزنه عزیز
-
خیلی خوشحال شدم
امیدوارم همیشه موفق باشی
باز هم تلاش کن و محبت کن زندگیت از این هم شیرین تر و قشنگ تر میشه
-
وااااااااااااااااااااااای سکوت عزیزم چقدر خوشحال شدم. :73::104::biggrin-new::104::227: بهت تبریک میگم خانمی . ایشالا این شادی هر روز و هر روز تو زندگیت جاری باشه . دیگه کم کم باید به فکر یه کوچولو باشی :glee: . امیدوارم یکی از بهترین زندگی ها رو داشته باشی. موفق باشی عزیزم. راستی حتما حتما حتما هرچه زودتر یه دکتر برو که یه وقت خدای نکرده از عوارض سقط دچار کم خونی یا سایر مشکلات نشی. به تغذیه ت هم حتما برس . مراقب خودت باش. :46:
-
بازم ممنونم بچه ها. شما خیلی مهربونید. چیزای زیبای زیادی ازتون یاد گرفتم.
من خیلی بچگی کردم. واسه اولین بار تو زندگیم حس میکنم با عقلم تصمیم گرفتم. یعنی شما کمکم کردید. آسمانی نمیدونی چقدر دلم هوای بچمو کرد. بعد سقط حس میکردم پوچ و تهی شدم.
دعا کنید یه خورده عاقل تر بشم تا بتونم خوب مادری کنم. عاشق بچه ام.
اگه یه خورده اوضاع جمع و جور شه اول به فکر آشتی خانواده ام، بعد شاید اگر موافق باشه ادامه تحصیل. بازم واسه گرفتن راهنمایی مزاحمتون میشم. چی فکر کردین.:welcoming:
خدا همتون رو شاد کنه انقدر خوبید.