حالا تا قفل نشده دو کلمه از ما;)
برد عزیز کاملا میتونم شرایطتو درک کنم منم به نوعی تجربه های مشابه شما داشتم
خودارضایی نکردم ولی آستانه تحریکم خیلی پایین بود و خیلی اذیت می شدم
چیزی که خیلی به من کمک کرد رفتن به کلاس شنا بود
آب سرد،فعالیت بدنی، تمرکز روی درست انجام دادن حرکات و یادگیری شنا باعث شد جدای از اینکه درگیریم با افکار جنسی خیلی کمتر یا بهتر بگم محو بشه اعتماد به نفسم هم خیلی بیشتر شد کلی هم انرژی و روحیه میگرفتم چون حس پیشرفت و یادگرفتن و تحرک و نشاط بعد از مدت زیادی رخوت و افسردگی دوباره سراغم اومده بود و منو زنده می کرد تازه کلی هم خوش هیکل شده بودم
خلاصه توصیه من ورزشه به طور جدی
حالا هر کی یه ورزشی دوست داره مثلا بدمینتون یا پینگ پونگ یا والیبال بسکتبال هم خیلی پرتحرک و خوبه
منظورم اینه که ورزش فقط کوهنوردی نیست یه برنامه ورزشی منظم که مثلا هفته ای چند روز برنامه ریزی کنی وقت بذاری بری چند روز در هفته قلبتو به ضربان تند و هیجان بندازی مربی داشته باشی که مجبور باشی تمرین کنی و ذهنت درگیر درست انجام دادن حرکات و یادگیری ورزش بشه خیلی موثرتر از اونیه که فکرشو می کنی
یه چیز دیگه که باز خودم درگیرش بودم دیدن فیلم و سریالای خارجی بود که منو تحریک میکرد
توصیه میکنم هر وقت با صدای آهنگ یا فیلمای ماهواره به نوعی تحریک شدی اگه دسترسی داری حتما تلویزیون خودمونو بگیری و تماشا کنی
مثلا بزنی آی فیلم سریالای در پیت خودمونو ببینی مثلا وقتی بشینی شمس العماره یا باغچه مینو ببینی شاید فکر کنی وقت تلف کردنه ولی حداقلش اینه که سرگرم میشی و ذهنت ناخودآگاه از این مسائل فاصله میگیره
یا مثلا اخبار گوش کن و به سایتای خبری سر بزن از دنیا خبر بگیر من وقتی خبرهای مختلف سرتاسر دنیارو گوش میکنم فکر میکنم چقدر مشکلات من کم اهمیته مثلا وقتی خیلی درگیر خودم می شم فکر می کنم تو سوریه و بحرین و عربستان و همه کشورهای دنیا چه بلایی سر شیعیان دارن میارن به خودم میگم همه دنیا در برابر اعتقادات درست ما ایستاده تا شکست ما رو ببینه یه کم خودتو جمع کن شیعه باید قوی تر از اینا باشه