من هم از چهرش خوشم میاد هم از اخلاقش . درسته ک تو رابطه حضوری خیلی چیزای بیشتری مشخص می شه رفتارش میمیک صورتش . لحن صداش ک تو رابطه مجازی مشخص نمی شه . برای همین بهش گفتم بیا یه بارم شده همو ببینیم ولی فعلا می گه نه همین !نقل قول:
دوست عزیز حرف منو فقط از یه بعد در نظر گرفتین .من به موضوع شناخت اشاره کردم و کنارش به موضوع از هم خوش اومدن هم اشاره کردم.ببین گاهی اوقات شما عکس یکی رو میبینی اما از نزدیک و رو در رو که میبینی ممکنه از طرف زیاد خوشت نیاد.ممکنه از طرز نشستن و برخاستن یا نمیدونم از طرز حرف زدن از حالتهای چهره و موردهای دیگه ای که فقط تو یه ارتباط رو در رو میشه در نظر گرفت زیاد به دل ننشینه و این مورد هم فقط با از نزدیک دیدن میشه بررسی شه که هم شما و هم خانوم مورد نظر باید این حق رو به خودتون بدین که همو لااقل یه بار ببینین تا این موارد بررسی بشه.:)
که خوب ممکن هست که بعد از دیدار علاقه ها خیلی بیشتر هم بشهو یا اینکه مثلا یه مقدار تو ذوقشون بخوره و خوششون نیاد .دیگه این قابل پیش بینی نیست
ببین اینکه میگی ممکنه خانواده ها بدبین بشن .شما الان میخوای به خانواده بگی چجوری با هم اشنا شدین؟؟ مثلا بگی که اینترنتی بوده و تا حالا همدیگه رو ندیدین فکر میکنی اونا به این ازدواج خوشبین میشن؟؟؟اصلا برنامه ات برای این رابطه در صورت موافقت خانم با ازدواج باهات چی هست؟
من می خوام اگه جور بشه به خانواده ام بگم ک من یه دختر چادری و با حجاب تو سایت خودم دیدم ک یه مدته زیر نظرش دارم . فک می کنم ممکنه کیس مناسبی باشه . به نظرتون چیکار کنم ؟اول می خوام به شما بگم ک بدونین من چجوری برم ببینمش ؟ شما هم باید برین تحقیق یه جوری تا شما تایید نکنین من پا پیش نمی زارم .نمی دونم واکنش شون چی باشه ولی نمی خوام حس کنن اون داره منو ازشون می گیره یا عشق مون کوره و بی پایه . فعلا همین حرف دیگه ای ب ذهنم نمی رسه
اینجا هم خیلی ها نمی گن رابطه رو قطع کن می گن با عقلانیت ادامه بده . مثلا دیدار حضوری حتما باشه و بعد ادامه بدین پس بخش اول حرف تون درست نیست . یعنی چی کسی رو برای تنهایی تون می خواین ؟ یعنی می گین دو روزه اونو فراموش کنم برم دوست دختر پیدا کنم یا با کس دیگه ازدواج کنم ؟ مگه اون توی کارتون هاست ؟ اونم یه آدم واقعیهنقل قول:
چندماهیه که با سایت همدردی آشنا شدم و تازگیا عضو شدم ولی توی این مدت پی بردم اینجا کسی به حرف کارشناسا توجهی نمیکنه و از تجربیات هم استفاده نمیکنن همه تصمیمات خودشونو توی هر کاری گرفتن چه درست باشه چه غلط فقط میان درد و دل میکنند نه اینکه مشکلشون حل بشه!
آقای ahuman شمام همه کاربرا و کارشناسا بصورت مستقیم و غیر مستقیم میگن این رابطه رو ادامه ندین ولی شما باز حرف خودتونو میزنید که میخوام رابطه مجازی به واقعی تبدیل بشه ! اگه کسی رو برای تنهاییتون میخواین و دوست دارین ازدواج کنین بهتره توی دنیای واقعی دنبالش بگردین !
حتی خودتون توی تایپیکای افرادای دیگه نصیحت کننده کسی بودین ولی حالا این بچه ها دوستانه و برادرانه وخواهرانه میگن ادامه ندید ولی شما...!
وقتی تصمیمتونو گرفتین پس چرا اینجا مطرح میکنید؟؟
اون دختر هم بهتون جواب رد داده پس حسی بهتون نداره با این افکار و تصمیمات فقط خودتونو اذیت میکنید
یاحق
من می خوام تصمیم درست بگیرم نمی خوام همینجوری کورکورانه برم جلو هر چی بادا باد هم آبروی خودم بره هم اون آخرشم به هدف نرسیم . یه طوری حرف می زنین انگار اونو از نزدیک دیدین و می شناسین . احساس می کنم اونم علاقه داره بهم با گذشته درگیره با عکس هایی ک بهم داده با نزدیک شدن بیش از حدمون . نمی دونم حس دخترا چیه این مواقع . من بهش گفتم ک همه گذشته رو چال می کنیم . به فکر آینده باش به خاطر گذشته آینده هردومونو عوض نکن ولی جواب نمیده وقتی خودمو با هزا زحمت جمع می کنم ک خدافظی کنم جواب میده و باز امیدوار می شم و حالم بهتر میشه .دیگه ناراحتی معده هم گرفتم فک کنم . احساس می کنم کمی شبیه اینه داستان ما : http://www.hamdardi.net/thread-28504.html
حسرت می خورم ک چرا اون روزا ک خوب بودیم من ... جرات قطع امید کردنم ندارم ...