خوب محرک جون راه برخورد باهاشم بلدی بهم بگی؟در مورد مشکل اولم چه نظری داری؟
نمایش نسخه قابل چاپ
خوب محرک جون راه برخورد باهاشم بلدی بهم بگی؟در مورد مشکل اولم چه نظری داری؟
عزیزم منظورشما کدوم مشکله توضیح مختصری بدید تا بدونم و جواب بدم
البته دشب تاپیکتون رو خوندم اما فراموش کردم
- - - Updated - - -
شهتاب عزیز الان یکم فکرم جور شد میخام جوابت سوالتون رو بدم.
اول اینکه بیشتر زنها هیچ توجهی به بهتر شدن رابطه زناشویی ندارند.و حوصله یادگیریش رو هم ندارن چون براشون اهمیتی نداره و اینکار باعث میشه که مردها به بیراهه برن.بیشتر زنها دوست دارن لباسهای خوب و شیک و تازه به بازار آمده ای رو بخرن که بیرون از خونه مثلا چشم و هم چشمی باشه اما دریغ از خرید یک لباش فانتزی خوب و یا لباس راحتی خانگی بخرن احساس میکنن پولشون رو بیرون میریزن
خانم عزیز انبیا گفتند بهترین زن دنیا زنی هست که بیرون از خانه با حیاترین زن دنیا و در خانه بی حیاترین زن دنیا باشد.
شما تو خونه لباسهای راحتی خوب و شیک و بدن نما و موقع نزدیکی لباسهای فانتزی زیر بپوشین و مراحل کامل نزدیکی رو کامل یاد بگیرین و هر روز در 3ک3 تون تنوع جدید ایجاد کنید باور کنید بهترین زن برای شوهرتون میشید که حتی دنیا رو هم با شما عوض نمیکنه .
متاسفانه بیشتر زنان در هنگام نزدیکی احساس شرم و حیا میکنند و این کار عبث و اعصاب خوردکنی هست
به سایت تنظیم خانواده سر بزنین و مسایل زناشویی رو بخونید مقالات بسیار متنوعی داره و برای لباسها هم به سایت فروشگاه ترمه برید.
مطمئن باشید که شوهرتون دیوانه وار دوستتان خواهد داشت.
پس از انجام دادن این مراحل لطفا بیایین و نتیجه رو اینجا بنویسید
اینکه شوهرتون اسم دیگر زنها رو به زبان میاره دو احتمال وجود داره.
1- از نوع پوشش کسایی که به زبان میاره
2- احتمال اینکه به اینترنت دسترسی داشته باشه و سایتهای مستهجن که داستانهای خانوادگی یا فامیلی دارن رو میخونه که اگر اینطوری باشه خیلی مخرب و نگران کننده هست
آخه تنوع تا چه حد مگ می شه ایجاد کرد ؟ یک عمر؟؟؟؟؟؟؟
چرا همه از زنها انتظار دارن مرتب برای شوهراشون تنوع ایجاد کنند؟ آخه حرمت زن چی میشه؟ ما انسانیم .... که نیستیم!
نه محرک مورد دوم نیست چون زیاد اهل نت نیست وقتشم نداره می دونمم که استفاده نمی کنه هر وقت وقت کنه که خیلی کم پیش میاد شب که میاد خونه فقط یه سر به قیمتهای طلا و سکه و این چیزا می ره وگرنه حوصله نت و نت بازی رو نداره . ولی من اصلا در رابطه زناشویی حیا ندارم شاید بعضی وقتا حوصلشو نداشته باشم ولی اگه شوهرم بخواد با کمال میل قبول می کنم و حین رابطه هم گرم هستم.خوب ولی تنوع توی رابطه ندارم.من توی پستهای قبلیم گفتم شوهرم می خواد با این حرفاش من به لذت بیشتری برسم خودش حین رابطه بارها می گه و من اینو به چشم دیدم که وقتی من به اوج می رسم اونم خیلی لذت می بره و جالب اینه که وقتی به این مرحله رسیدیم دیگه هیچی نمی گه.ولی بازم ممنون از راهنماییات سعی می کنم تنوع رو بیشتر کنم.
دوست عزیز منظورم اینه که چرا ما زنها خودمون باور داریم که در رابطه جنسی باید مثل یه عروسک باهامون رفتار بشه؟ تا کی باید برای جذب محبت و عاطفه شوهر از موضع جنسی وارد عمل بشیم؟ من با روشهای مختلف رابطه موافقم ولی اینو قبول ندارم که به زن فقط از جنبه جنسی توجه بشه! اینجا هرکی از بی توجهی شوهرش گله میکنه همه میگن لباس س ک س ی بپوش و ... یعنی ما فقط به درد همین یک کار میخوریم؟:81:
خانم عزیز منظور من از زندگی فقط سکس نیست.در زندگی زناشویی مرد و زن باید در مورد همه چیز آگاهی داشته باشن.
پس با این حساب مرد هم با روشهای مختلف دیگه باید موافق باشه الا پول در آوردن و خرج زن کردن.
مسئله نزدیکی بین زوجین شاید هفته ای یک بار باشه. مرد که غول نیست هر ساعت به ساعت نزدیکی کنه .
هفته ای یک بار آن هم یک ساعت در کنار شوهر لذت دادن و لذت بردن آنقدر سخته که به خاطرش مرد رو دق بدین؟
بچه ها می خوام یه تاپیک جدید باز کنم ولی ایکن موضوع جدید نیست چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟