مرررسی عزیزم :p:46:
منم دوستت دارم . :46:
الان جوانه بیاد کشتتمون . :cool: تاپیکش رو تبدیل کردیم به باغ همدردی :p
ضمنا نرو دنبال این پی ام اس . بشناسدت میاد سراغت . اون وقت هر سری دوره های مانیک و دپرسیو داری :D
نمایش نسخه قابل چاپ
جوانه با من همدرده ، به خاطره همین تایپیک های من و جوانه واسه هم انجمن آزاده ;)
الان صفحه پیام جلوم بازه باید واسش یه چیزهایی و بنویسم
نمیتونم ننویسم
دارم خراب میکنم همه تلاش هامو
جوانه جون حرفات رو بنویس . همه رو. هرچی که تو دلته . اما روی کاغذ بنویس و بعد اون کاغذ رو آتیش بزن . و بریز تو آب . مطمئن باش تاثیرش از ارسال اون پیام ها و جواب نگرفتن بیشتره .
فری گیتم قطع شد نشد پیام بفرستم
این خدا نمیزاره که
من حرفی ندارم بش بزنم دوس دارم صداشو بشنوم
- - - Updated - - -
درواقع میخواستم براش بنویسم دوست دارم و ناراحت میشم دخترای دیگه میرن عکسهاشو لایک میکننن:blush:
جوانه؟؟؟ جان خوشحالم که فری گیت قطع شد و پیامتو نفرستادی. یک ماه و نیم فاصله خیلی خوبیه. این که با خودت کنار اومدی و با داشتن شماره تلفن زنگ هم بهش نمیزنی نشون میده آدم قوی هستی. چون منم حالتهای شمارو نسبت به همسرم دارم و درک میکنم چقدر سخته اون لحظه که آدم توی خلوت خودش نیاز داره صدای طرفشو بشنوه و میره سراغ تلفن یا فیسبوک یا ایمیل!
امیدوارم این روند رو ادامه بدی. و منم تصمیم گرفتم نسبت به همسرم یه حالت خنثی داشته باشم. هرچند سخته چون اگر بخوام دلتنگش بشم یا ازش متنفر بشم دوست دارم باهاش حرف بزنم و صداشو بشنوم
خیلی احساساتت نسبت به همسرت با من مشترکه و اگه شما تونستی پس منم میتونم فراموشش کنم. و از این بابت دلم گرمه
من بودم متاسفانه :)
بعد از چهار سال همسر سابق من بلاخره ایمیل زد و گفت خواهش میکنم دیگه بهم ایمیل نزن چند بار بگم که نمیخوام باهات زندگی کنم من از زندگیم راضی هستم هیچ وقت هم نمیخوام دوباره برگردم تو هم به زندگیت برس درگیر من نباش گفت خوشحاله از زندگیش و امیدواره منم خوشحال باشم
دیدم ای بابا نگو ایشون چهارساله داره خوش میگذرونه فقط منم که نشستم ابغور گرفتم و هی ایمیل و زنگ که تو رو قران برگرد اونم داشته دور دنیا رو میچرخیده و هیچ اهمیتی هم به ایمیل ها نمیداده ..
اون چیزی که از همسرت میخوای رو تو خودت پیدا کن ، میخوای بهت احساس امنیت بده این رو تو خودت تقویت کن ، میخوای تامین مالیت کنه خودت این کار رو برای خودت بکن، نیاز به دوست داشته شدن و دوست داشتن داری وارد رابطه جدید شو، هر چی از دیگری میخوای در خودت پیداش کن این طوری هیچ وقت نیاز مند نمیشی
سلاماونچه که کاملا مشهود هست این هست که شما بیش از اینکه در دنیای واقعی نیاز به همدم و همراه داشته باشی،ترجیح میدی که در دنیای تخیلی خودت یک رابطه ایده ال رو تجربه کنیاین ایمیل ها هم دقیقا همین وظیفه رو دارن، داغ کردن ماجرای تخیلی ذهن شما !اینکه نامزدت بعد از خوندن ایمیل چه احساسی داره، به چی فکر میکنه، قلبش تند تند میزنه، پشیمونه ؟ و و و وساعت ها به این موضوع فکر میکنی، منتظر میمونی،فکر میکنی، منتظر میمونیو دوباره یه ایمیل جدید می فرستیو دوباره و دوبارهاین نوع رفتار سمج گونه، مستمرو در عین حال بی هدف، به روح و روان و شخصیت شما آسیب میزنهاصلا مهم نیست این اقا چه فکری در مورد شما میکنه، مهم اینه که شما با این رفتار، داری به خودت صدمه می زنیبا توجه به چیزایی که نوشتی، قاعدتا این رابطه تموم شده هست و به وضوح مشخصه که خودت هم به این موضوع رسیدیاما اصرار داری با کش دادن بیهوده این رابطه، اون هم به صورت یک طرفه، داستان پردازی های ذهن خودت رو فعال ترکنینمی دونم ایا درست فهمیدم یا نه اما اگر این خیال پردازی ها، رنگ و بوی جنسی هم داره کار به شدت سخت تر خواهد بودچون عملا داری رویای یک رابطه تمام شده رو با یک نیاز واقعی پیوند می زنیو روز به روز، به حجم این احساس وابستگی کاذب، اضافه میکنی
روی بی هدف بودن رفتارت فکر کناحتمالا ماها موجودات هدفمندی هستیم، هر کاری که انجام میدیم منتظر نتیجه اون می مونیم
کاری که بی هدف انجام میشه به شدت آسیب زننده است(می تونم درکت کنم اگر بگی یک زمان هایی بوده که ارزو می کردی ای کاش جواب ایمیل هات رو با فحش و ناسزا میداد!نتیجه تلخ خیلی بهتر از بدون نتیجه بودن هست)هربار که ایمیلت رو باز میکنی و وسوسه ادامه دادن این داستان تخیلی بهت هجوم میاره،از خودت بپرس:چرا این کارو میکنم؟ میخوام به چی برسم؟ چه انتظاری دارم؟ چه کار بهتری میتونم انجام بدم؟ و چیزهایی شبیه به اینشما لزوما نیازی به ایجاد یه رابطه جدید با یه فرد جدید نداریاما دقیقا به یک درگیری ذهنی جدید نیاز داریچیزی که ذهنت رو به خودش مشغول کنهمثل انجام دادن کاری که هیچوقت فرصت نشده انجامش بدی یا کاری که قبل از این خیلی جدیش نگرفتیموفق باشی
- - - Updated - - -
یادم رفت اینو بپرسم، اصلا واسه همین اومدم توی تاپیک شما
چرا من نمی تونم توی انجمن پیشنهادات و انتقادات چیزی ارسال کنم ؟؟ :(
من نمی تونم با نام کاربری قبلیم وارد شم ، به ایمیلم هم دسترسی ندارم
الان باید چیکار کنم؟
از قسمت ارتباط با ما مشکلتو بنویس و بفرست
ممنون آقا احسان من واقعا نمیدونم چی میخوام ....
همراهی عزیز من نیاز به سکس مادر شدن و محبت کردن دارم ....اینا رو خودم نمیتونم ....:( وارد رابطه جدیدم که میشم کافیه طرف بگه دوست دارم و خوشگلی میشینم دوروز گریه میکنم که چرا نامزد خودن اینطوری نبود!!! و بعدم قطع رابطه با اون آدم جدید
الناز من آخر براش یه ایمیل زدم و اعیاد شعبانیه رو تبریک گفتم ... یه جوری ن.شتم که انگار برای همه ادد لیستم فرستادم