نقل قول:
ب جان فرگوسن نمیدونستم مهم مم
برا هیچکیم مهم نباشی بدون برای کسی مهمی که بهت اجازه نداده به خودت آسیب برسونی!
نقل قول:
من دوست دارم راز باشم ولی فاش نشدنی تو قفس باشم ولی رام نشدنی...
همیچین چییزی شدنیه؟ با برم تو یه فاز ــه دیگه؟
شما هرچی میخوای باش فقط باش!جدی میگم،این حس رو خیلیا دارن ولی اینکه چطور بهش میرسن برای افراد مختلف متفاوته.
نقل قول:
راستی چرا تو تاکسی نباید بین دوتا خانم نشَست؟چیپس مشکلی داره؟ از این دست سئوال ها زیاد دارم:biggrin-new:
برای اینکه مسلمون(مثلا شما) معنی محرم نامحرم رو میدونه
نقل قول:
اسکیزوفرنی چند شخصیتی همینه دیگه..یه شخصیت تو 16سالگی م مونده..یه شخصیت تو 21سالگی م(که اصن باهاش حال نمیکنم) یه شخصیت تو خوابی ک هر شب میبینم.یه شخصیت هم تو نت که حاصل شخصیت 16سالگی م و 21سالگیمه .
شخصیت 21سالگیت برا خودتم ارزشمندتر از اوناست،اینطور نیس؟
نقل قول:
با پول دزدی که نمیتونم دل فقیر رو شاد کنم که!اینطوری بد تر عذاب وجدان میگیرم..!..اون عرشیا رو چون دوست میدارم مهم نیست برام با پولی ک براش چیزی میخرم شاد بشه دزدی باشه یا نباشه .اون شاد بشه بره ما کافیه...
منم نگفتم دزدی کنی که حالا بخوای دل کسی رو شاد کنی یا نکنی!!
عزیزانت کیا هستن؟کسی که هیچ ارزشی واسش نداری؟ یا کسی که خار به پات میره واست میمیره؟یاکسایی که دوست دارن ولی نمیخوای بفهمی؟یا بچه های این تالار که حاضرن هر طور شده بهت کمک کنن؟یا مادری که با چه زجری شما رو بزرگ کرده؟یا اونی که اینقد دوست داشته که نذاشته زندگیت اینجوری تموم بشه؟
واقعا معنی دوست داشتن رو میدونی؟میدونی مطمئنم که میدونی!
نقل قول:
کدوم خدا!.ما که از اول ش هم خدا زده بودیم......
همون خدایی که 2بار نجاتت داد!
نقل قول:
دیگه نهایت عشق و ...اینا همش پایین تنه ست دیگه..
نهایت عشق رو شما ندیدی،البته حقم داری چون منم ندیدم ولی میدونم نهایتش این نیست،حتی اگه برای پدرمادر شما پدر مادر من وهزاران زوج دیگه این باشه،باور نمیکنم که هیچ زوجی نباشن که با عشق واقعی زندگی نکنن،حتی اگه اونا رو هیچوقت نبینم ولی هیچوقتم اسم هوس رو عشق نمیذارم.شما هم نذار!!
برای فهمیدن معنی عشق وعلاقه به زمان ومکان خاصی اکتفا نکن شاید تو این زمانه که داری دنبالش میگردی سخت پیدا بشه وشاید اصلا...
نقل قول:
کدوم دوست؟! یه نیگاه ب همسن ها ی مابنده همه قشر دانشجو با فرهنگ مانکن ما NOOBآ ب اونا نمیخوریم آخه:Dاونا همه فرهیخته ن;)
دانشجو زیاده ولی دانش جو نه!
اینو دیگه همه میدونن که دانشگاه فرهنگ نمیاره!شما میتونی دوستای خوبی داشته باشی اگه بخوای که با شخصیت 21 سالگیت هم روبرو بشی!
نقل قول:
نه خونه سالمندان حال نمیکنم باهاشون..وظیفه ی بچه هاشونه .این یه مورد تو کَتم نمیره.
کدوممون داریم به وظیفه مون عمل می کنیم مگه؟!!!!!!!!!
ما همیشه با هر شرایطی که توش قرار میگیریم شاید حال نکنیم ولی اینوهم در نظر بگیریم که شاید یکی دیگه حال!!!!!!!! کرد با اون شرایط!
هیچکی با خونه سالمندان وبهزیستی حال نمیکنه!!ولی کسایی اونجا هستن که دیگه حالشون از حال کردن گذشته...
نقل قول:
ای بابا افکارو 1روز با این داروها آروم کردی 2روز آروم کردی روز سوم چیپس؟..افکارو باید یه جوری باهاش کنار اومد خلا3..
حتی نمی خوای 1روز آروم شدن رو احساس کنی؟!!!