-
سلام
مریم عزیز در مورد قسمت دوم نوشته ات من هم همین جور فکر می کردم
که نامزدم و خانوادش زیاد مارو اذیت کردن حالا می رن یکی دیگه رو می گیرند و با اون این کارها رو نمی کنند چون تجربه کردن
ولی ذات آدما عوض نمی شه شاید تو نامزدی این کارهارو نکنن ولی بالاخره خودشو نو نشون می دن نمی تونن همش خوب باشن
اینجور آدما خودشون خودشونو رسوا می کنن
مثل الان که هر کس این شیرینی پخش کردن ها و قربونی دادنهاشو نو ببینه می فهمه دیوانه ان
من که همیشه می گم خدایا از جلوی این جور آدما مثل خودشونو در بیار تا مثل ما آنقدر بهشون ظلم نشه
و همینکه تازه اون موقع می فهمن ما کی بودیم و چه جور ادماییرو از دست دادن
-
-
-
واسه این که یه لحظه خودمو جای شما گذاشتم و دیدم با چه امید و آرزویی آدم میره سر خونه زندگیش، ولی طرف از اون بیشعورهای روزگار باشه و تمام عشق آدمو تو قلبش نابود کنه.
خیلی سخته اینجوری... ولی خداروشکر که اینقدر قوی بودی و همه چی برات تموم شدهست.
-
سلام مریم عزیزم ، خیلی وقت شاید 3 ماه بود که به تالار سر نزده بودم تا دیروز .امروز به فکرت بودم تا اومدم تاپیکت رو دیدم ، اولا که واقعا بهت تبریک میگم که از دست اون موجود راحت شدی .به خدا بسپارشون تا قلبت آروم بگیره ، چون فقط خدا هست که میدونه واقعا توی دل تو چی میگذره و سزای کار اون ها رو هم بسپار به طبیعت .
نمی خواد بشینی و منتظر باشی که کی سزای اعمالشون رو میبینن .رهاشون کن .خودت و فکر و ذهنت رو رها کن .زندگیت رو از نو شروع کن . و این چند سال رو کاملا از زندگیت حذف کن و فقط تجربیاتش رو برای زندگی آینده ات در ذهن داشته باش .
تمام رفتار و حرکتاشون از روی حرص زیادیشون هست .چون خودشون رو مقصر میدونن و به خودشون شک دارن ترس این دارن که مردم هم باور کرده باشن که تقصیر از اوناست و به زور میخوان با نذری دادن باور مردم رو تغییر بدن .ولی مطمئن باش و شک نکن که مردم غقل دارن و خودشون قدرت تجزیه و تحلیل دارن .
این که گفتی در زندگی بعدیش اشتباهاتش رو تکرار نمیکنه و براش درس عبرت میشه و ....... بهت قول میدم که اصلا نمیتونن .بعضی چیزها ذات آدم ها هست و هیچ وقت تغییر نمیکنه .حسی که داری رو خیلی خوب درک میکنم ، و قبلا تجربش کردم ولی اصلا اصلا ذات آدم ها تغییر نمیکنه .خیلی از ما خیلی خصوصیاتی داریم که ذاتیمون شده و بارها خواستیم که از بینش ببریم مثل عصبانیت و ...ولی نتونستیم ، بارها تصمیم میگیریم ولی نمیشه تغییرش داد یا به طور کلی حذفش کرد ، بالاخره یک روز خودشون رو به هر کسی که سر راهشون قرار بگیره نشون میدن .بهت قول میدم .
به جای اینکه وقت و انرژیت رو برای این آدم ها ،هدر بدی ، سعی کن انقدر آدم موفقی بشی که یک روز همه حسرتت رو بخورن دوست خوبم .
برات دعا میکنم که خدا بهت آرامش و صبر بده تا روزی که انقدر شاد باشی که به این روزهات بخندی.
-
تمنا جان سلام عزیزم. چقد دلم برات تنگ شده بود.
ببخشید همین الان پستت رو دیدم.خیییلی از ت ممنونم خانوم،امیدوارم همیشه سرزنده و سلامت باشی.
تازه فهمیدم نفس راحت کشیدن یعنی چی، خدا کنه آدم بیمار روحی سر راه هیچ بنی بشری قرار نگیره که باعث فرسایش روان آدم میشن.
به مسیر درست زندگیم برگشتم و هر روز دارم بهتر میشم، اگر چه گاهی این افسردگیه قلقلکم میده ولی خوب به قول بهار.شادی عزیز سپردم به خدا:)
از همه تون به خاطر همراهی و همدردیتون ممنونم و براتون دعا میکنم:228: