RE: در شرایط محدود زمانی،انتخاب فردی که برای من جذاب نیست عاقلانه است؟
من می خوام ازدواج کنم ولی با کسی مشابه خودمو ترجیح می دم. چه اخلاقی چه معیارهای مادی. خب دختری که از نظر اخلاقی خیلی از من سر باشه اذیت می شه با من باشه. چه بسا اونم یک روز تاپیک باز کنه من خسته شدم از مهران، درسته دکتره، فلانه بیساره ولی یک بی شعور کامله :311:( بی شعور در مقیاس اخلاقیات والای خودش )
یعنی منظورم اینه که معیارهای اخلاقی و مادی دو نفر باید مشابه هم باشند. تاپیکهای هشداردهنده ای که هر روز باز می شه طرف مرده/ زنه همه چیز تمومه از نظر اخلاقی ولی زنه / مرده مقابلش احساس نارضایتی داره . منظورم اینه که این نوع معیارها رو فقط افرادی کاملا معنوی یا کاملا مادی می تونند به نفع همدیگه فراموش کنند. یعنی نمی شه از یک اختلاف زیاد تحصیلی گذشت به خاطر اینکه طرف خوش اخلاقه! یا برعکس
اگر واقعا اینطوریه و نمی شه مشابه خودم رو پیدا کنم شاید بهتر باشه بی خیال ازدواج بشم که یکی دیگه رو هم بدبخت نکنم.
نقل قول:
من نمی دونم چه اصراری دارید به چنین دختری بگید همه چیز تمام! دختری مشابه من کجاش همه چیز تمامه؟
:104::104:
نقل قول:
این دختر همه چیز تمام، نیاز به هم صحبت، نیاز عاطفی، نیاز جنسی، نیاز به تشکیل خانواده، نیاز به فرزند داشتن، نیاز به محبت دیدن، نیاز به خیلی چیزها دیگه رو داره، بدون من و یا مثل من هم نخواهد توانست این نیازها رو رفع کنه. حالا علامه دهر باشه و مهربانترین انسان روی کره زمین بازم به یک مرد برای برطرف کردن این نیازها احتیاج داره. همون طور که من دارم.
دختري كه فكر ميكنه با تحصيلات و زيبايي ديگه نيازي به ازدواج نداره كه اصلا به بلوغ عقلي نرسيده. با شغل و تحصيلات و موقعيت اجتماعي خووب چند درصد از نيازهاي يه انسان برطرف ميشه!! مگه دختراي ديگه براي برآورده شدن نيازهاي اوليه اي مثل غذا و سر پناه و لباس (ياد اجتماعي كلاس سوم دبستان افتادم كه نيازهاي ضروري انسان را مي گفت :) ) ازدواج مي كنند كه دختري كه از اين نيازها مبري باشه نياز به ازدواج نداشته باشه؟؟؟!! يا مثلا زيبايي كدام نياز انسان رو برآورده مي كنه؟؟؟
نمي دونم چرا دوستان اصرار دارن كه چنين دخترايي كم هستند!!!
من خوابگاه تحصيلات تكميلي چند تا دانشگاه رو بررسي كردم. (من دنبال دختر نمي گردما:311:) دختراني با سن 22 تا 30 كه زيبايي نسبي داشته باشند از همه نوع فرهنگي كه خيلي هاشون هم با كمالات هستند اونقدرا هم پر توقع و فيس و افاده اي نيستند خيلي زيادن والا خيلي هاشون شديدا قصد ازدواج دارند ولي نمي دونم كسي چرا نمي بينتشون.
همچنان به اين حرفم اصرار مي ورزم بيشتر جستجو كنيد، يافت مي شود.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط پرنده غريب
شما که خودت داری جواب سوال تاپیکت رو می دی.پرسیده بودی در شرایط محدود زمانی انتخاب فردی که برای من جذاب نیست عاقلانه هست؟
خودتم داری جواب می دی که من باید یا یکی مثل خودم ازدواج کنم...خوب چی کار می شه کرد؟ما اون کسی رو که می خوای سراغ نداریم...شما حاضر نیستین از موضعتون بیاین پایین...باید کلی بگردی اون شخص مورد نظرت را پیدا کنی...یعنی حتی به ذهنتون خطور هم نکنه با کسی کم تر از خودتون ازدواج کنید که کلی دردسر میشه براتون.
امیدوارم هر چی زودتر نیمه خودتون رو پیدا کنید:323::323:
مرسی. من هم به این نتیجه رسیدم. مردد بودم ابتدای تاپیک ولی با تاپیکهای هشدار دهنده جدید و صحبتهای دوستانمون صبا و sanjab و بهار زندگی و.. به این نتیجه رسیدم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط صبا_2009
نقل قول:
من نمی دونم چه اصراری دارید به چنین دختری بگید همه چیز تمام! دختری مشابه من کجاش همه چیز تمامه؟
نقل قول:
این دختر همه چیز تمام، نیاز به هم صحبت، نیاز عاطفی، نیاز جنسی، نیاز به تشکیل خانواده، نیاز به فرزند داشتن، نیاز به محبت دیدن، نیاز به خیلی چیزها دیگه رو داره، بدون من و یا مثل من هم نخواهد توانست این نیازها رو رفع کنه. حالا علامه دهر باشه و مهربانترین انسان روی کره زمین بازم به یک مرد برای برطرف کردن این نیازها احتیاج داره. همون طور که من دارم.
دختري كه فكر ميكنه با تحصيلات و زيبايي ديگه نيازي به ازدواج نداره كه اصلا به بلوغ عقلي نرسيده. با شغل و تحصيلات و موقعيت اجتماعي خووب چند درصد از نيازهاي يه انسان رو برطرف ميشه!! مگه دختراي ديگه براي برآورده شدن نيازهاي اوليه اي مثل غذا و سر پناه و لباس (ياد اجتماعي كلاس سوم دبستان افتادم كه نيازهاي ضروري انسان را مي گفت :) ) ازدواج مي كنند كه دختري كه از اين نيازها مبري باشه نياز به ازدواج نداشته باشه؟؟؟!! يا مثلا زيبايي كدام نياز انسان رو برآورده مي كنه؟؟؟
نمي دونم چرا دوستان اصرار دارن كه چنين دخترايي كم هستند!!!
من خوابگاه تحصيلات تكميلي چند تا دانشگاه رو بررسي كردم. (من دنبال دختر نمي گردما) دختراني با سن 22 تا 30 كه زيبايي نسبي داشته باشند از همه نوع فرهنگي كه خيلي هاشون هم با كمالات هستند اونقدرا هم پر توقع و فيس و افاده اي نيستند خيلي زيادن والا خيلي هاشون شديدا قصد ازدواج دارند ولي نمي دونم كسي چرا نمي بينتشون.
همچنان به اين حرفم اصرار مي ورزم بيشتر جستجو كنيد، يافت مي شود.
من بیشتر از همه چیز به این نیاز داشتم که بدونم آیا واقعا چنین دخترانی هستنند که شما ، و بعضی از دوستان گفتید هستند. به خاطر همین بحث زمان رو پیش کشیدم در موضوع تاپیک
ولی صبر می کنم. یک ازدواج مناسب با صبر بهتر از ازدواج غیرمناسب سریعه. بسیار بسیار ممنونم. به نتیجه ای که خواستم رسیدم. درسهای خوبی گرفتم. :104:
صبای گرامی خدا کنه یکیشون قسمت ما بشه. ما که در حسرتیم :311:
من از همتون ممنونم
دوست عزیز
من به عنوان کسی که خودم چندین ساله خارج از کشور زندگی می کنم خواستم یه توصیه هایی بکنم
1) اگر هر کشوری غیر از آمریکا می روید اصلاً عجله نکنید چون باز فرصت ازدواج خواهید داشت. حتی اگه آمریکا هم بروید ازدواج درست بهتر از ازدوج با عجله هست
2) دوست عزیز توجه کن که خانم ها واسشون زیبایی اونقدر مهم نیست که واسه آقایون هست این فقط مخصوص ایرانی ها نیست حتی من یه دوست داشتم که ایرانی نبود و می گفت همه جا مردها دنبال زیبایی هستند و خانم ها دنبال یک مرد که موقعیت اجتماعی و مالی خوبی داشته باشه. مسلماً همه اخلاق خوب رو می خوان.
واسه همسن اگه دقت کنی همه خانم ها تو این پست می گن زیبایی مهم نیست اونقد چون واقعا واسشون مهم نیست.
2) دوست عزیز بذار بری خارج از کشور و بعد تصمیم بگیر. خیلی از ملاک هات عوض خواهد شد مخصوصا زیبایی.
3) دوست عزیز به نظر من خیلی رو تحصیلات اهمیت نذار. مهم اینه که طرف پتانسیل و استعداد ادامه تحصیل رو داشته باشه. به نظر من تو می تونیی حتی با یه دیپلم ازدواج کنی و تو اونجا دکترا بخونی و اون لیسانس ! چه اشکالی داره؟
سعی کن بیشتر رو ملاک هایی که امید به تغییر نیست مثل اخلاق و نجابت و زیبایی بیشتر توجه کنی. ممکنه خانم ها بگند آرایش هست اما توجه کن که زیبایی خدادادی با زیبایی مصنوعی فرق داره. مخصوصا که گفتی خودت هم زیبایی داری
4) ازدواج دیر بهتر از ازدواج زود غلط هست
5) البته اینو هم بگم که زندگی تنهایی تو خارج هم سخته و مخصوصاً فشار های جنسی اگه بخوای سالم بمونی زیاده.
mosbatfekrkon عزیز ممنونم.
خیلی کمک کننده بود. بله اگر خانوم سنش پایین باشه و قبول کنه که بعد ازدواج تحت ساپورت کامل من ادامه تحصیل می ده با تحصیلات پایینش کنار میام.
من هرچند تحت فشار جنسی هستم ولی خودم رو می شناسم. می تونم کنار بیام یکی دو سال دیگه.
راستی راجع به مورد 4 منظورتو نفهمیدم؟
دوست عزیز:
من بعضی ها رو میشناسم که واسه همین دلایلی مثل اینکه شاید بعدا فرصت ازدواج نداشته باشند ازدواج کردند و بعدا پشیمون شدند.
سعی کن ازدواجی کنی که بعدا پشیمون نشی.
چیزایی مثل تحصیلات رو همیشه میشه به دست آورد اما چیزایی مثل نجابت، اصالت خانوادگی و زیبایی رو نه.
از نظر زیبایی دختری رو انتخاب کن که از دیدنش لذت ببری و جلو دوستات با افتخار معرفیش کنی. اگه زیباییش در این حد نباشه احتمال داره پشیمون بشی.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mosbatfekrkon
3) دوست عزیز به نظر من خیلی رو تحصیلات اهمیت نذار. مهم اینه که طرف پتانسیل و استعداد ادامه تحصیل رو داشته باشه. به نظر من تو می تونیی حتی با یه دیپلم ازدواج کنی و تو اونجا دکترا بخونی و اون لیسانس ! چه اشکالی داره؟
سعی کن بیشتر رو ملاک هایی که امید به تغییر نیست مثل اخلاق و نجابت و زیبایی بیشتر توجه کنی. ممکنه خانم ها بگند آرایش هست اما توجه کن که زیبایی خدادادی با زیبایی مصنوعی فرق داره. مخصوصا که گفتی خودت هم زیبایی داری
4) ازدواج دیر بهتر از ازدواج زود غلط هست
5) البته اینو هم بگم که زندگی تنهایی تو خارج هم سخته و مخصوصاً فشار های جنسی اگه بخوای سالم بمونی زیاده.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mosbatfekrkon
سعی کن ازدواجی کنی که بعدا پشیمون نشی.
چیزایی مثل تحصیلات رو همیشه میشه به دست آورد اما چیزایی مثل نجابت، اصالت خانوادگی و زیبایی رو نه.
بسیار عالی
:104::104::104:
:104::104::104::104:
:104::104::104::104::104:
این یعنی نگاه کیفی و محتوایی ، نه اولویت دادن به اعبتاریات و ظواهر .
با همین یک پست راهتو خیلی خوب میتونی پیدا کنی اگر بخواهی .
...........................
پاورقی:
همینجا از مدیر محترم همدردی تقاضای هرچند روز که خودشون صلاح می دانند شارژرایگان را برای این پست های خلاصه و مفید و واقع بینانه و منطقی را دارم . ان شاء الله که موافقت فرمایند .
.
آهان فکر کردم منظورتون اینه که ازدواج دیر غلط هست.
دقیقا. من هم تو جمع بندی صحبتهای خودم و نظر دوستان به این نتیجه رسیدم که بهتره با صبر انتخاب کنم. من متاسفانه رو کمک خونوادم در انتخاب نمی تونم حساب باز کنم. دوست دارند یکی رو همون اطراف خودشون انتخاب کنند! ولی به دوستانم سپردم.
در مورد تحصیلات حق با شماست. اینطوری سطح انتخاب از نظر ملاکهای دیگه مثل زیبایی هم بالاتر می تونه انتخاب بشه. بازم ممنونم :104:
ممنونم فرشته مهربان. بله. قطعا
ممنونم از فرشته مهربون ، این نظر لطف شماست.
دوست عزیز: اتفاقاً به نظر من اگر خانواده یک نفر رو واسه شما معرفی کنند خوبه.
من اینجا تا حالا ندیدم ازدواج های فامیل معرفی شده به شکست برسه اما ازدواج هایی که از طریق دوستی بوده دیدم که بعد از چند سال به طلاق رسیده.
دوست عزیز: تو می تونی بری خارج از کشور و هر وقت که تصمیم جدی گرفتی برای ایران رفتم ، 1 سال قبلش به خانواده بسپار که برایت یک مورد مناسب پیدا کنند. اتفاقاً خانواده بهتر می تونه خیلی از چیزا رو در بیاره.
من با شناختی که اینهمه کارشناس ها ازش دم می زنند مخالفم. می دونی چرا؟ چون وقتی یک دختر و پسر با هم دوست می شند دو حالت داره یا مرتکب اشتباهی میشن که جبران نا پذیره یا بعد یه مدت وابسته مبشن و هرچند که حس می کنند به درد هم نمی خورن اما توجیه می کنن و ازدواج می کنن و بعد 1 سال طلاق می گیرن ! تازه این روزا خیلی راحت میشه آدم خودشو یه جوره دیگه جلوه بده. من دختری رو 3 سال می شناختم و می گفتم چقدر این معصوم و پاکه ! بعد ها رفت خارج و حتی شنیدم با یه پسر در خونه 1 خوابه هم خونه شده !!
یا کسانی که تو ایرن ساق دست می ذاشتن و اینجا .....
من خودمو می گم خیلی راحت می تونم تا هر وقت دلت بخوای خودم رو یه جوره دیگه نشون بدم !
خانواده مطمئنا مورد تقربا مناسبی رو بهت معرفی خواهد کرد. :
5) می تونی به خانواده همه ملاک هات رو بگی و اونا مواردی که اکثر ملاک هاتو داشته باشه واست معرفی کن و بعد تو مورد نهایی رو انتخاب کنی
1) چون از هم دور هستید اشتباه جبران ناپذیری انجام نمشه
2) احتمال وایستگی کم هست. فقط باید حواست باشه که طرف صادق باشه.
3) حتی اگه بهم بخوره و شما به درد هم نخورید ضرر اجتماعی هم نداره. اون اصطلاح اسم یه نفر رو نفر دیگه هم نیست
4) بعد 6 ماه که با هم صحبت کنید میری ایران و تازه 1 ماه هم اونجا حضوری همو می بینید و بعد عقد می کنید پس بازم فرصت هست.
ولی خوب من از الان بهت تضمین میدم که حفظ ایمان بسیار بسیار بسیار سخت خواهد بود اگه اینجا تنها باشی. تنها عیب اصلی ازدواج نکردن تو اینه به نظر من.
تو مطمئن باش می تونی بعدا ازدواج کنی و دختر هم نیستی که سنت بالا بره اما احتمال به گناه افتادنت هم بسیار بالاست. گفتی خودت رو می شناسی. امیدوارم خدا بهت اون قدرت رو بده که رو حرفت بمونی
دوست من خیلی ازت ممنونم. به همین خاطره که ترجیح می دم با یک دختر ایرانی مقیم ایران ازدواج کنم. چون دختری که اون طرف تنهامونده به هر حال نیاز داشته و خب خودتون می دونید دیگه. سخته.
یک ترس دیگه من هم اینه که طرف بالکل عوض شه! گفتم که با بی حجاب (مو) بودنش مشکل ندارم ولی دیگه با غربی بودنش و اون طور لباس پوشیدنش مشکل دارم. موردشم کم ندیدم. شما هم دیدی پس دیگه نشون دهنده اینه که ترسم بی دلیل نبود.
یک بحث تحصیل کرده بودن اینه که طرف ممکنه به خاطر تحصیلاتش بیاد خارج نه فقط برای آزادی بیشتر!
امیدوارم خونواده پذیرای ملاکهای من باشند! می دونید که بعضی خونواده های ایرانی سالهاست عادت کردند که ملاکهای خودشون رو در مورد تحصیلات و ازدواج و..... به بچه هاشون غالب کنند!