RE: شوهرم جلوچشمم به قصدازدواج بادختری صحبت میکنه
سلام عزیزم سعی کن اوقات خوبی رو با همسرت داشته باشی بذار همسرت ازت خاطرات خوب داشته باشه چون مطمئنا الان شما رو با اون مقایسه میکنه اگه بتونی براش جذاب باشی یا از بودن باهات خوشحال باشه این یه امتیاز برای شما محسوب میشه منظورم اینه که کاری کن که شوهرت نتونه ازت بهانه بگیره. اما در عین جذابیت ومهربانی قاطع باش.نذار این جراتو به خودش بده که جلوی شما از دختر دیگه ای حرف بزنه. احترام خانواده شوهرتو نگهدار وتحت هیچ شرایطی جلو خانوادش باهاش دعوا نکن چون هر چقدر هم اشتباه کرده باشه اخر بچشونه.فقط باید قاطع وبا اعتماد به نفس رفتار کنی
عزیزم دیگه جلو چشم شوهرت تو این سایت نیا. بگو چون دوست نداشتی دیگه نرفتم شاید اگه اون ببینه که واسه نظرش ارزش قائل هستی اونم واسه نظرات ارزش قائل شه. از طرفی هم میفهمه که این تفییر رفتار خودت نیستی و دیگران بهت یاد میدند واین باعث ناراحتی بیشترشون میشه. بذار اون فکر کنه که این خصوصیات اخلاقی خودته هم قاطع باش هم اعتماد به نفستو بالا ببر. مطمئن باش اگه به راهنمایی دوستان همدردی عمل کنی شوهرت یه روز پشیمون میشه. در ضمن سن خودت وشوهرت کمه ضمن اینکه شوهرت دانشجو هم هست با خانواده شوهرت هم زندگی میکنی پس از چند لحاظ باید حواستو جمع کنی. بله میدونم حتما سخته ولی تلاش کن بی نتیجه نمیمونی. راستی بهش پیشنهاد یک مسافرت چند روزی بده.ببین چی میگه؟
سلام عزیزان
اصلاتواین چندروزه کاری نکردم که بخادناراحت بشه وحتی فحشم میدادجوابشوبه هیچ وجه ندادم.به خانواده ش هم احترام میذارم
اتفاقی شدکه دیدتواین سایتم وای کاش نمیدیدچون میگه بازچی یادگرفتی ازاین سایت.
امروزبهم گفت اماده رفتن به دادگاه باش
دیگه نمیتونم بدرفتاری هاشو تحمل کنم.اون که منونمیخاد خب بره بادختری که لیاقتشوداره ازدواج کنه
منم دارم برای جدایی اماده میشم
مرسی ازهمگی
باز هم سلام
تو رو خدا اینقدر منفعل نباش و واسه رسیدن به خواسته هات تلاش کن. نگذار اون تصمیم بگیره که تو رو کنار بگذاره. بلکه تو تصمیم بگیر که اونو داشته باشی یا نه. اگر دوستش داری راحت پاتو پس نکش و مبارزه کن چون زندگی صحنه مبارزه هست. به هیچ وجه فکر نکن که اگر ازش جداشی راحت میشی چون مبارزه همیشه هست و ادامه داره چه در زندگی مشترک چه تنهایی. پس پا شو و مبارزه کن تا به خواسته هات برسی.
بجنب
دوستش داشتم ولی دیگه برام راهی نذاشته تاباهاش هرطورکه هست ادامه بدم
داره بخاطراون دختره باخانواده ش هم بدرفتارمیکنه
دیگه محبت کردنم روهم رد میکنه
دوستای خوبم نظراتتون واسم ارزشمنده ولی دیگه من تحمل ندارم وفقط تااخرهفته صبرمیکنم
ممنون ازشما
التماس دعا
یاعلی
حتما عزیزم با خانوادت در میون بذار این که راهش نیست عزیزم.تو خودت باعث میشی روش بیشتر باز بشه.
چرا پیگیر نمیشی که از طریفه دختره مسئله رو حل کنی اخه
گفتم عزیزم فقط تا اخرهفته صبر میکنم اونم فقط بخاطر خانواده ش
دختره رو بی خیال
خیلیییییییییی بی خیالی...خیلی
یعنی اصلا برات مهم نیست شوهرت ولت کنه بره؟پس حتما دوستش نداری
کمی به روز های خوبی که با هم داشتین فکر...کمی تلاش کن...یک حرکتی از خودت نشون بده.من هم به جای شوهرت بودم می دیدم واست مهم نیست ازش جدا شی مصمم تر می شم یرای اقدامم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ozv90
گفتم عزیزم فقط تا اخرهفته صبر میکنم اونم فقط بخاطر خانواده ش
این یعنی چی؟به خاطر خانوادش؟یعنی شوهرت ولش کن...مگه قراره با خانوادش زندگی کنی.واقعا یک سوال پیش اومد برام:
تو شوهرت رو دوست داری؟
اگر اینطوره من فکر می کنم همین امشب به خانواده ات خبر بده. تا آخر هفته صبر نکن. :305:
عزیزم از خانواده شوهرت بخواه که با دختره بر خورد کنند.
دختره رو بی خیال ؟؟؟!!!!!!!! اون کسیه که داره زندگیتو خراب میکنه
به نظر من با کمک خانواده شوهرت با دختره بر خورد کنید
باز هم سلام
راستش چون نوشته بودی بی خیال می خواستم دیگه به تاپیکت سر نزنم ولی نتونستم خیلی برام مهم شدی و دلم می خواد تصمیم درست رو بگیری. لطفا بی خیال نشو به هیچ وجه. به هیچ وجه بی خیال نشو. برای اولین بار هم که شده نشون بده که می تونی زندگیت رو توی دستای خودت بگیری. محکم باش. قوی باش. :324:
هر طور شده برای رسیدن به خواسته ات تلاش کن.:316:
اول از همه باید خودت برای خودت مهم باشی تا بتونی به خواسته هات برسی.
امیدوارم که نا امید نشی. خدا هیچ وقت آدم های پاک نیت رو تنها نمی گذاره به شرط اینکه خود آدم هم بخواد که تنها نمونه. :323: برات دعا می کنم خوشبخت بشی.
مطمئنم اگر بخوای می تونی زندگیت رو نجات بدی :310: