RE: چند وقت به مرخصی می روم
مدیر همدردی
سارا
فرشته
نقاب
کیوان
انی
کامران
بی بی
موعود
مامفرد
امید
گل مریم
امریم
ارزو خانوم
بی دل
اریو
پندار
شیرین جون
فیلو سارا
غزاله
باران که نیستش
شوکان
محمد ابراهیمی
و همه اون هایی که به من راهنمایی دادید یه مدت به مرخصی می روم تا با انرژی بیشتری بر گردم
جناب سنگتراشان بی نهایت ازتون متشکرم
یه مدت می خواهم به دور از تالار و احساسات به تنهایی سکان زندگی ام را به دست بگیرم
تا دیداری دوباره خدا حافظ
سلام خانم بالهاي صداقت خانم بالهاي صداقت اميدوارم مرخصي تمام شد دوباره به تالار برگرديد تالار به شمانياز دارد اميدوارم هميشه سلامت باشيد:72::72::72 اميدوارم زود زود بر گردي جايتان در اين مدت در تالار خالي خواهد بود دلم براي شما تنگ مي شود براي شما ارزوي موفقيت و سربلندي دارم
برو دوستم
برو امیدوارم موفق باشی . فقط یادت باشه بالغ محترم را در سطح نگهداری و بین والد و کودک درونت تعادل ایجاد کنی . همه چیز باید در کنترل تو باشد . تو قدرت و اختیار انتخاب داری . امیدوارم انتخابت بهترین باشد .
اومدم برگه مرخصی پر کنم
به یه تغییر اساسی نیاز دارم ،نمی دونم کی بر میگردم ،شاید خیلی زود برگشتم ولی تا وقتی اون برنامه هایی که برای تغییر بهشون احتیاج دارم رو انجام ندادم برنمی گردم
باید این تغییر بزرگ صورت بگیره تا به موفقیت برسم
در این مدت با انی در تماس خواهم بود
دعایم کنید ،از الان 5شنبه ها رو واسه خودم (دعا کردن)رزرو کردم
دوستو ن دارم:72:
گل مریم
گل مریم عزیز دز مرخصی های تالار داره بالا میره ها....!!!
رسما اعلام می کنم بدلیل غیبت های مکرر گل مریم ایشان به مرخصی با مزایای ویژه از جمله"" مرخصی بدون حقوق"".... می روند.
از شوخی گذشته برای شما گل مریم گرامی و تمامی اعضا غایب آروزی بهترین ها را داریم
با تشکر:72:
بالهاي صداقت عزيز....خدا به همراهت گلم:46::72::43:ايشالا با خبراي خوش برگردي هاني:43:
فعلا" خدانگهدار
ملتمس دعای خیر همه شما عزیزان ، زهرا