یلدا خانم این لینک رو میزارم حتما دانلودش کن و بهش گوش بده.دکتر فرهنگ در مورد ازدواج حرفای خوب زده.فکر کنم از سردرگمی درت بیاره
دانلود رایگان سخنرانی های روانشناسی - دانلود سمینار ازدواج موفق (دکتر شاهین فرهنگ)
نمایش نسخه قابل چاپ
یلدا خانم این لینک رو میزارم حتما دانلودش کن و بهش گوش بده.دکتر فرهنگ در مورد ازدواج حرفای خوب زده.فکر کنم از سردرگمی درت بیاره
دانلود رایگان سخنرانی های روانشناسی - دانلود سمینار ازدواج موفق (دکتر شاهین فرهنگ)
یلدا جان،
من مدتی در جریان تاپیکتون بودم اما الان دیگه کل موضوع از دستم خارج شده که با این صحبتها به چه نتایجی رسیدید و الان رابطه در چه حالتی است و تصمیم شما چیست.
اگر ممکن هست یک تاپیک جدید باز کنید و در اولین پست یک خلاصه ای از این تاپیک و نتایج حاصله بنویسید.
ممنونم محرک عزیز. من این فایل ها رو دانلود کردم و دارم گوش میدم. فعلا روی قسمت های اولش هستم.
ممنونم شیدای عزیز. چشم. می دونم خانمی. تاپیکم طولانی شده و وقت رو می گیره یه مقداری. من فایلهای رو که محرک عزیز گذاشته دانلود کردم و دارم اون ها رو گوش میدم. به انتهای اون فایل ها که برسم یه جمع بندی هم از موضوع تاپیکم قرار میدم و به طور خلاصه تمام جریانات رو تا امروز قرار میدم . پس من بر می گردم. دعا کنید برام که با گوش دادن به این فایلها بتونم نتیجه ای بگیرم که از این سر در گمی یه ساله نجات پیدا کنم. از تک تک دوستانی که کمکم کردن و راهنمایی دادن و تک تک عزیزانی که پیگیری کردن مطلبم رو تشکر می کنم. ایشالا مشکلات همتون حل بشه . :)
یلدا خانم فایلها رو به دقت گوش کردین؟
اگه ممکنه بعد اینکه به نتیجه رسیدین ما رو بی خبر نذار
وقتی شما این عقاید رو ندارین فراموشش کنین چون آدم فقط تا جایی میتونه منعطف باشه اما نظرات این آقا بسایر سخته و فقط دخترهای خیلی مذهبی میتونن باهاش کنار بیان
قاطع باش و بگو نه. هرکی این حرفاتونو بخونه میگه بهتون جدا شید. چون کاملا مشخصه بهم نمی خورید و زندگی کردن با ایشون خیلی سخته. مطمئن باشید شما کم میارین. پس از الان اگه جدا شید بهتره. عش و عاشقی تا چند ساله اول تازگی داره بعد شما منطقتون بیشتر تصمیم میگیره تو زندگیتون. پس جدا شید بهتره.
میشه یکیم ب من کمک کنه؟ من دو سال پیش با یه پسری آشنا شدم ک نمیدونم شخصیتش پارانوید یا حساس،؟!! چون نسبت ب اوایل رابطه خیلی بهتر شد!مثلا اولا میگفت بیرون نرو با دوستات نرو خونه خالت نرو،با پسر خالت قلان،اما الان بیگه نمیگه،ولی از طرفی میگه از سر کار میای بگو،جایی برم و یادم بره بگم بیچارم،زنگ بزنه و نتونم جواب بدم باید اکی کنم بشنوه ک خیالش راحت شه،میگه سر کار نرو چون خسته میشی اما تا دعوایی پیش میاد میگه باهاش رابطه داری،ب نظرتون جدا شم؟!
gh66 عزیز ، شما در تاپیک فرد دیگه ای هستین. برای اینکه بهتر راهنمایی بگیری به انجمن مربوطه مراجعه کن و دکمه ارسال موضوع جدید رو بزن و مشکلت رو بنویس. موفق باشی .