RE: پیش قدم شدن دختر در خواستگاری
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ن_سلطانی
رزان عزیز اخه موقعیت شما فرق داره شایشون فرست داشتن اروم به شما نزدیک شن و میتونستید حرف خارج از درس و زیاد باهم بزنید اما من هر ماه یک بار پنج دقیقه اونم در حضور یه پرستار که کمک دستشه میتونم ببینمش و نهایت کاری که میتونه انجام بده,که البته قبل از دادن حافظ انجام نمی داد نوازش دست من بین کار و زدن لبخندای عمیق دیگه نمیتونع کاری کنه که من متقابلا به رفتارش عکس العمل نشون بدم!!!!
جالبه که میتونه لبخند عمیق بزنه و نوازش کنه ، اما نمیتونه خواستگاری کنه ؟ اونم درصورتی که قطعا به شماره ت دسترسی داره .
شما یه دلیل منطقی واسه ما نیاوردی ، این همه هم دوستان دلیل منطقی آوردن چیزی نگفتی
فقط یه جمله :
مواظب باش
موفق باشی
خوب. من نمی فهمم ,شما بگید چرا خاستگاری نمی کنه????!!!! منتظر منتظر چیه?? حتی اگر به قول شما بخواد سو استفاده کنه بازم باید یه چیز بگه و یه اقدامی بکنه!!! شما بگیدد چرا نمی گه???????!!!!!
عزیز هزار تا دلیل ممکنه باشه. حتی ممکنه به نوع بیماریت ربط داشته باشه. پزشکه و موطفه در قبال بهبودیت. ممکنه ملایمتی که داره به خاطر همین باشه. یا ممکنه اصلا اونطوری که دوسش داری دوست نداشته باشه. مثله یه خواهر زاده یا هرچی به غیر از همسر دوست داشته باشه. ممکنه فهمیده باشه دوسش داری و اینم شروع یه سواستفاده باشه. ممکنه اصلا بعدا خودش بهت ابراز علاقه کنه. ممکنه این روزا بی حوصله بوده باشه و حالا تو که هستی یه جورایی سرگرم شده باشه. ممکنه اصلا خوشش هم بیاد ازت اما ادمی نباشه که ازدواح کنه. بعضیا کلا ازدواج نمی کنن و دوست دختر دارن. ممکنه و هزار تا ممکنه ی دیگه. یه عالمه دلیل می تونه داشته باشه. می تونه هم هیچ دلیلی نداشته باشه. ماهی یه بار 5 دقیقه چیزی نیست که اون عاشق شه و تو هم عاشق شی. توی یه سال که 12 ماهه 12 تا 5 دقیقه است. یه ساعت می شه. نه؟
اما به هر حال اگه هروقت کسی رو دوست داشتی و خواستی به دستش بیاری باید خیلی صبور باشی. نباید اعصابتو خورد کنی.
من فقط بعضی از احتمالاتو گفتم چون پرسیده بودی چه دلایلی هست. وگرنه اصلا نمی دونم باید چه کار کنی.
سلام دختر خوب:72
نقل قول:
خوب. من نمی فهمم ,شما بگید چرا خاستگاری نمی کنه????!!!!
میشه بپرسم این آقای دکتر چرا باید از شما خواستگاری کنه؟
شما از نظر ویژگی های اخلاقی چقدر ایشون رو می شناسید؟ از کجا می دونی از تیپ شخصیتی شما خوشش میاد؟
نگفتی از کجا میدونی مجرده؟
چون حلقه تو دستش نیست؟
نقل قول:
منتظر منتظر چیه??
منتظر اینه که مدت درمان شما تموم بشه و شما رو دیگه نبینه
نقل قول:
حتی اگر به قول شما بخواد سو استفاده کنه بازم باید یه چیز بگه و یه اقدامی بکنه!!! شما بگیدد چرا نمی گه???????!!!!!
از نظر شما آقایون یا باید از شما خواستگاری کنند یا سوء استفاده؟!!!!!!!
اگه فرض کنیم این آقا مجرد باشه و نخواد با کسی که 16 سال از خودش کوچیکتره و به هر حال بیمارش هست و هیچ شناختی هم نسبت بهش نداره و در ضمن خودشو هم مشتاق نشون میده رابطه ای داشته باشه ، به نظرت باید چه واکنشی نشون بده؟
ایشون در جواب حافظی که شما براش خریدین فقط و فقط شما رو تو ذهنشون دارند.
دوست عزیز به نظرم اگه ایشون ا نسبت بکارم نظر مثبتی نداشته و یا کلا نظری نداشته خوب میتونست مثل قبل باشه یا اگه اصلا براش مهم نبود میتونست خیلی عادی مثل قبل کاملا بی تفاوت باشه یا حتی اگه بدش اومده برعکس باید خودش رو جمع و جور میکرد نه اینکه بیشتر صمیمی بشه!!!! از اون پرستارا غیر مستقیم پرسیدم مجرده!
درضمن نگفتم سو استفاده کنه! گفتم با توجه به عکس العمل مثبتی که نشون داده باید یه چیزی بگه دیگه??!!
نگفتی چرا باید ازتون خواستگاری کنه؟
شما ویژگی خاصی داری که تو این 5 دقیقه ها به چشم بیاد و بتونه اینقدر در ایشون ایجاد انگیزه کنه که فاصله سنی و رابطه پزشک و بیمار و ... نادیده بگیره؟
عزیزم پزشک هم مثل معلم می مونه.درسته که وظیفش هست که شما رو درمان کنه اما به هر حال پیش میاد که به دلیل حس مسئولیت بیشتر یا چیزای دیگه مورد توجه بیمارش قرار بگیره. مثل معلمی که مورد توجه شاگرداش یا حتی خانواده اونها قرار میگیره.
من اگه یه روز واسه معلمم گل یا کادو ببرم مسلما تو ذهنش می مونه و در برخورد با من تا مدت های طولانی لبخند میزنه.
معلم کاری به جنسیت شاگردش نداره و اصلا هم به ذهنش خطور نمیکنه که شاگردش عاشقانه دوستش داشته باشه. احساسی که ممکنه بین همه آدم ها(معلم و شاگرد و پزشک و بیمار و رئیس و مرئوس) پیش بیاد. اون لبخند یه حس احترام متقابله و لاغیر.
این مسائل تو حرفه پزشکی کاملا روتینه. شما اولین بار هست واسه پزشکت کادو گرفتی ولی اون ممکنه بارها از بیمارانش هدیه گرفته باشه. دلیل نداره خودش رو جمع کنه ،فقط قدردانیش رو به این شکل نشون میده.
آیا تو رویاهات خودت رو تو لباس عروس با این آقا تصور کردی؟ اسم فرزندانت و ... رو هم انتخاب کردی؟
میدونی اگه من جای تو بودم چی فکر میکردم ؟
اینکه مردی که به خودش اجازه داده بی هیچ حرفی دستمو نوازشش کنه و از حدش فراتر بره ، قطعا قابل اعتماد نیست !
بیست و دوسال و یازده ماه و هشت روزمه
منظورتون رو از ویزگی خاص نمی فهمم! هدیه من عادی نبود با شعر خاص و عاشقانه صفحه اولش ,حرفی که موقع دادن هدیه بهش گفتم(که ادم نمیتونه. خیلی حرفارو با زبونش بگه باید جور دیگه بگه) و استرسی که موقع دادن هدیه داشتم جوری که متوجه شد و گفت حرفتو بزن.... این یه هدیه معمولی نبود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ن_سلطانی
منظورتون رو از ویزگی خاص نمی فهمم! هدیه من عادی نبود با شعر خاص و عاشقانه صفحه اولش ,حرفی که موقع دادن هدیه بهش گفتم(که ادم نمیتونه. خیلی حرفارو با زبونش بگه باید جور دیگه بگه) و استرسی که موقع دادن هدیه داشتم جوری که متوجه شد و گفت حرفتو بزن.... این یه هدیه معمولی نبود
دوست عزیز:72:
این هدیه برای شما معمول نبود برای ایشون بخاط شغل و موقعیتی که دارند چندان خاص نیست.
به قول دوستی برای شما بار اول بود برای ایشون شاید بار n ام.
فکر کن ایشون از 18 سالگی وارد این حرفه شده یعنی الان 20 سال هست با بیمار و بیمارستان
داره کار میکنه فکر می کنی ایشون بار اولش هست که یک دختر جوان را می بینه که با
نهایت احساسش یک هدیه به اون میده؟!:163:
گیریم که آره بار اولش باشه؟! فکر می کنی آقایون هم مثل خانمها هستند که با گرفتن
هدیه احساساتی و عاشق بشند؟! نه دوست عزیز:305:
به نظر من پروسه دلبستن و عاشق شدن برای آقایون خیلی فراتر از احساسات خانمهاست
و نیاز به یک نیروی برتر داره که اگه اون نیرو باشه دیگه نیاز به هدیه و صحبت عاشقانه
شما در ابتدای کار نیست:305: