RE: چکار کنم که همسرم صدمه کمتری ببیند (قصد جدایی به خاطر ظاهر خانمم)
خواهشا زودتر حقیقتو بهش بگو و طلاقش بده این دختر واقعا زندگیش حروم شد . خدا هیچ دختریو قسمت اینجور مردها نکنه . :316:
توروخدا اقای محترم زودتر حقیقتو بهش بگو . شاید یه خواستگار بهتر براش بیاد و ازدواج کنه ایشالا خوشبخت شه زودتر اقدام کن انقد کشش نده . زندگیش داره حروم میشه:302:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط دختر بارونی
خواهشا زودتر حقیقتو بهش بگو و طلاقش بده این دختر واقعا زندگیش حروم شد . خدا هیچ دختریو قسمت اینجور مردها نکنه . :316:
توروخدا اقای محترم زودتر حقیقتو بهش بگو . شاید یه خواستگار بهتر براش بیاد و ازدواج کنه ایشالا خوشبخت شه زودتر اقدام کن انقد کشش نده . زندگیش داره حروم میشه:302:
خانم عزیز ببخشیدا ولی خیلی دخترا هم همینطورین ینی اول فکر نمیکنن و یکیو بدبخت میکنن.. خدا ادمو نصیب این دخترا هم نکنه . فقط مردا بد نیستن .. بعضی دختر ها هم زندگی ما پسرا رو خراب میکنن ( مث نامزد من )
این تاپیک از ظرفیت مجاز ( 50 پست ) عبور کرده است .
مراجع گرامی !
لطفاً از راهکارها و راهنمایی های این تاپیک یک جمع بندی داشته باشید و عمگرایی را در پیش بگیرید .
در صورت پیش آمدن سئوالات جدید و راهنمایی در رابطه با آنها . می توانی تاپیکی جدید باز کرده و ضمن قرار دادن جمع بندی راهنماییهای این تاپیک و لینک آن ... سئوالات جدید خود را مطرح کرده راهنمایی بخواهید .
موفق باشید
.
کلید اصلی و تعیین کننده در سمت آقایان (مخصوص آقایان)
سلام
من قبلا در پست "چکار کنم که همسرم صدمه کمتری ببیند(قصد جدایی به خاطر ظاهر خانمم)" مشکلم را عنوان کرده بودم و از راهنمایی های دوستان استفاده کردم. توی این مدت که در سایت عضو هستم مشکلات مختلفی که بقیه باهاش درگیر بودند رو تا جایی که تونستم مرور کردم. پستی در قسمت متارکه و طلاق با عنوان کلید اصلی و تعیین کننده در سمت آقایان (مخصوص آقایان) اضافه کردم که جمع بندی من از مشکلاتی است که توی سایت بهش برخورد کردم. چون خیلی دوست داشتم که کسانیکه در دوره عقد و نامزدی قرار دارند و مشکلات مختلفی باهاش مواجه هستند نظرشون رو بدونم، اینجا هم این مطلب رو گذاشتم که مراجعه کنید و نظر بدید. فرشته مهربان عزیز موضوع قبلی منرو به خاطر زیاد شدن تعداد مطالبش قفل کردند و از ایشون میخوام که اگه این مطلبی که نوشتم نمیتونه یک موضوع باشه اونرو به انتهای مطالب همون موضوع منتقل کنند تا جمع بندی اون موضوع باشه.
از همگی ممنون