RE: دوست داشتن هم دانشگاهی
ببخشید که این پست را اینجا می گذارم
دوستانی مانند امید - صابر و تمامی پسران سرزمینم را خطاب قرار می دهم:
می دانم که شرایط اقتصادی بد و نامناسب است؟! می دانم که وضع جامعه خراب است و بسیاری از دختران و پسران هموطنم به هزاران بهانه خود را با روابط نامشروع و سرگرمیهای
اعتیاد آور مشغول کرده اند، می دانم تفریح و امکانات مناسب یا نیست و یا دردست تعداد محدودی است همه اینها را می دانم؟!
ولی این را هم می دانم که جسارت - شهامت و مردانگی بسیاری از جوانان پاک هموطنم کم شده گویی همه چیز را اماده می خواهند، منتظرند همه شرایط زمانی و مکانی در ابتدای
ازدواج برایشان ایده آل باشد ،گویی اعتماد به نفس آنها تحلیل رفته است،
شیرینی زندگی به همین حل کردن مشکلات و پشت سر گذاشتن موانع است، باور کنید چه بسیارند هنوز دختران نجیب و پاکی که از مرد زندگی خود تنها صداقت و سلامت روح و روان
می خواهند، با حضور پر رنگشان در جامعه و دانشگاهها دوشادوش شما برای کسب روزی حلال فعالیت می کنند و بسیاری از نیازهای مالی اکنون و فردای خود را با کار
و تلاش خودشان بدست می آوررند ولی از مردان جامعه خود اعتماد به نفس- پاکی و سلامت روان- داشتن اخلاقیات در کسب روزی حلال می خواهند.
لطفا کمی جسورانه تر و با شهامت تر بدنبال یافتن شریکی متواضع- ساده- پرتلاش و مثبت نگر باشید.:72:
با اميد عزيز كاملا موافقم و حرفاشو قبول دارم
ممنون اميد جان
الان مي گم دليل كم شدن جسارت و اعتماد به نفسو
زن مي خواي؟ برو بچه دهنت بو شير مي ده
زن مي خواي ؟ چند سالته؟ 22-23-24... برو خيلي بچه ايي
زن مي خواي؟ خونه ماشين داري؟ نه
برو هر وقت خونه ماشين گرفتي بيا
بازم بگم يا بسه؟
من لازمه همین جا پاسخی رو برای sanjab ارسال کنم تا برای دوستانی که بعدها این تاپیک رو می خونن ، این شائبه بوجود نیاد که "تو اگر طبیب بودی ، سر خود دوا بکردی".
وضعیت خانوادگی (پشتیبانی مالی و معنوی ) خانواده من بسیار متفاوت با خانواده ایشونه .
و تعابیر جسورانه تر و با شمهامت تر در خانواده ما جوااااااااااااااااااااااا ااااااااااب نمی دهد !.
.
و البته خودم هم قبول دارم که در این زمینه منفعل هستم.
.
می دونین مشکل چیه ؟
خیلی راحت میشه یه فلوچارت برای پاسخ برای مراجع همدردی کشید.
.
چطور ؟
-بگو ببینم چند سالته ؟
22 سال .
-چرا می خوای ازدواج کنی ؟
نیاز جنسی و عاطفی .
-نه برو 3 سال دیگه بیا .
ا!!! چرا ؟
-دهنت بو شیر میده .
پس نیاز جنسی و عاطفیمو چیکار کنم ؟
-خویشتنداری شنیدی ؟
آره.
-خب همون.
خوب رفتيم بيراهه
مي خوام در روز هاي آينده يه صحبت كوچيك با ايشون انجام بدم
كمي از خودم بگم البته اگه مارو ضايع نكنه (آخه شخصي ايشون يه جورايي شبيه خودمه) به هيچ كسي رو نمي ده اما مي خوام غرورمو زير پا بزارم.
نظري نداريد؟
خب من موافق نیستم که شما این شکلی برین جلو .
اینجوری به جور توهین به دختره .
از نظر من مسولیت پذیری یعنی اینکه در طول زندگی همیشه شرایط تغییر میکنه باید بتونم برای خودم و خانواده ام در هر شرایطی بهترین تصمیم رو بگیرم و مسولیت تصمیمم رو هم به عهده بگیرم.
شما در این شرایط باید شخصی رو که شرایط شما براش قابل پذیرش باشه پیدا کنی نه اینکه اصرار داشته باشی همه همون حرفی رو بزنن که شما میگی.
من اگه اعتقاد داشته باشم کاری درسته تلاش میکنم لازم نیست جامعه بگه با ماهی سیصد میتونم زندگی کنم خودم بهتر میدونم عاقلان هم میگن درامد کافی و منطقی
ولی وقتی جامعه بگه دوست شو عاقلان بگن نهههههههههه من میدونم راه عاقلانه انتخاب کنم باید یه تاوانی بدم چون خلاف یه جهت نسبتاکلیه خودم انتخاب میکنم خودم هم مسولیتش رو میپذیرم این تناقض قرار نیست با حرف و گلایه حل بشه نهایتش من و شما به عنوان یه بخش از جامعه دیده میشیم عقیده آدمه که انتخاب میکنه نه فرهنگ به نظر من
سلام آقا صابر
وااای که نفسم گرفت تا این 7 صفحه رو خوندم؛ تاپبکتون داره تبدیل می شه به یه سناریو!!!
باور کنید ما دخترا پیچیده تر از اون حرفاییم که با چندتا سوال از دخترای این تالار بفهمین که باید چیکار کنین؛ مثلاً من اگه خودم بودم شک نکنین که ضایعتون می کردم،( باور ندارین برین از همکلاسام بپرسین:311:) البته نه با توهین ها ولی سرجمع جوری جواب می دادم که دیگه سراغم نیاین؛ ولی بازم بودن دخترایی که تو دانشگاه به همین شیوه ازدواج کردن!!!
نمی شه یه قاعده ی کلی گذاشت.
ولی حالا که خانوادتون همراهتونن از طریق خانواده ها اقدام کنین خیلی بهتره... بابا اصلاً شاید شرایطتتون بهم نخوره و دیگه بی خیال هم شین!!!
وقتی خودت پا پیش بذاری خیلی چیزا رو نمی بینی اما خانواده ها به راحتی همه چیو تشخیص می دن هم اینکه دخترخانوم قضیتون رو جدی می گیره و تو دلش بابت احترامی که بهش گذاشتین و جسارتتون بهتون افتخار می کنه.
بعد از طی این روال من به شخصه با اینکه این مدت رو محرم هم باشین و بتونین باهم رفت و آمد کنین مخالفتی ندارم. چه بسا که بهترین راه حل هم همینه!
ممنونم كه وقت گذاشتين gole kaghazi عزيز
اين سناريو چندين ماه كه منو در گير خودش كرده. يه لحظه آرامش ندار گاهي مي گم ولش كن تو رو چه به اين حرفا اما تو همون لحظه كه به نبودن حتي نديدنش فكر مي كنم گريم مي گيره. منم دارم داغون مي شم يه شب خواب آروم ندارم بخدا ذهنم اينقدر در گيره كه خوابم شده كوه مشكلاتم.
بابا با دل ما جونا بازي نكن خوب چرا ضايع مي كني بچه مردمو؟ بزار حرف بزنه
من يه اخلاق بد دارم اگه يكي رو دوست داشته باشم بزنه زير گوشم هم چيزي نمي گم باز مي رم سمتش ضايعه ام بشم باز مي رم جلو.
ولي گفتم ايشون يه شخصيت خاصي داره فكر كنم اگه برم جلو مي زنه لهم مي كنه به جاي ضايع كردن:311:
خارج از شوخي
من توكارم هرچقدر شكست بخورم بازم بلند مي شم /كسي رو دوست داشته باشم همه چي رو فداش مي كنم
بله حق باشما هست نبايد خودم جلو برم اما تو اين جامعه كه همه دهن بين شدن همه مي خوان پز بدن من چيكار كنم
كي الان خوبي ها رو مي بينه كي توجه مي كنه من واقعا يه نفرو دوست دارم
پدرم راست مي گه ( ميگه الان پدر دختر مي گه شما كه امدين خواستگاري دخترم پسرت خونه داره؟ كار داره؟ درسش تموم شده؟ سربازي رفته؟ ) خوب معلومه مي گن نه
واقعا شما هم بودين مي گفتين نه
ولي فقط يه حالت داره كه جواب بله بشه اونم اينكه دختر و پسر هم ديگر رو بخوان.
اينا نظرات منه.
بابا اينجا همه مي گن تو يه ماه از ناراحتي 4-5 كيلو لاغر شدن نمي دونم چرا اينقدر بد شانسم غذام خيلي كمتر از گذشته شده اما 3 كيلو رفتم بالا :302: (به قول يكي ازبچه هاي دانشگاه: اگه بخت ما بخت بود قد ما هم قد درخت بود)
بچه ها گيج گيجم فردا سه تا كلاس دارم دوتاش كنسل شده اما فقط بخاطر ديدن ايشون مي خوام برم دانشگاه دارم ديوانه مي شم اصلا بگم همين كه مي ببينمش آروم مي شم خوشحال مي شم اخلاقم خوب خوب مي شه.
اينا نشونه هاي ديوانگي نيست؟
هنوز نتونستم تصميم بگيرم چي كار كنم
مي دونم برم جلو صد در صد ضايع ام مي كنه اونم در حد له شدن
صبر كنم شرايط بهتر بشه دو تا اتفاق ميفته از بلاتكليفي ديونه مي شم و شايد ايشون ازدواج كنه
بخوام بريم خواستگاري بايد با دسته گل بريم با نه برگرديم
واي خدا چقدر خسته ام
چه رسميه انسان برا ديگران خوب نسخه مي پيچه اما سر خودش مي رسه مي لنگه.(خودمو مي گم)
این تاپیک از ظرفیت مجاز عبور کرده
مراجع گرامی لطفاً درتاپیک جدید با ایجاد سئوالات کلی ایجاد بحث و تبادل نظر نکنید چون در این صورت تاپیک به انجمن آزاد منتقل خواهد شد .
.