RE: مشکلات مالی انگیزه مو برای ازدواج کم می کنه.
مریم!
کاش مسائل به این سادگی بود که شما میگین.
البته هست و ما خیلی گنده اش گرفتیم .
.
من می گم اسلام کار رو راحت کرده .
اگه این اسلام برقرار بود و همه بهش عمل میکردیم که ، من نمی یومدم اینجا این حرفها رو بزنم .
.
وقتی این اسلام حرفهاشو می زنه همه رو باید با هم عمل کنیم .
مثلا بابام نماز می خونه ولی نمی دونه که باید برای ازدواج من حداقل اقدامی رو انجام بده .
وقتی من ببینم که اون اسلامی که بهش گفته شده عمل میشه ، من غلط کنم و بیام اینجا در مورد دوستی صحبت بکنم .
.
خب منم صبری دارم که داره تموم میشه .
.
این اسلام داره میگه اگه کسی به سن بلوغ رسید ، زن و شوهر بگیرین واسش.
حالا ما بلوغ رو که رد کردیم ، لیسانس رو گرفتیم ، سربازی رفتیم ، سر کار رفتیم .
پس کی ؟
30-40 ؟
اون موقع که اصلا ارزشی نداره .
دیگه آدم سنش میره بالا ، خوصله اش نمیشه .
.
وقتی ببینم که اسلام اون جاهایش که برای من خوبه داره اجرا میشه ، به خدا اون قسمتش که به ضرر منه ، من اونا رو هم اجرا می کنم .
ولی وقتی همه چیز به ضرر منه ، من چیکار کنم ؟
چیکار کنیم دیگه من چون داداش ندارم عاشق داماد کردن پسرای اطرافمم.امید جان از بچه ها واسه این موضوع کمک بخواه یه راههایی تو ذهنم هست ولی میترسم فعلا بگم.اروم باش پسر جان از خدا کمک بخواه اون قول داده اثباب ازدواج جوونارو جور کنه و میکنه بخواه چون خواستت خیره پس جور میشه فردا یه تاپیک بزم چگونه پدر مادرم را بفرستم خواستگاری?:dشب بخیر
تا حالا به دختری فکر کردی؟
حس میکنم نگاه بالا دستت میکنی؟
شایدهم دختری از خانواده پولدارو میخوایی؟
یکی پیداکن که بهت قانع شه!
مگه من چندسالمه؟
برا خرجی خودم کارمیکنم چه اشکالی داره؟بابام گناه داره باید به فکرش باشم تو این گرونی ماهم بخواییم اذیتش کنیم کمرش خورد میشه که خدایی نکرده!
بخداهستن کسایی که قانع باشن.
چطوردختری میخوایی؟بگوبرات برم خاستگاری:227::227:
اتفاقا مریم ، به بالایی ها اصلاً نگاه نمی کنم .
آخه نیست ، کسی نیست که دیگه قانع شه .
همه الان دنبال یه دوماد پولدار میگردن .
هیچ چیز دیگه ایی هم مهم نیست .
.
والا ! اون چیزی رو که پدر و مادردختره توی 30 سال بهش رسیدن رو الان از من میخوان .
عقده های نداشته تون رو سر من خالی نکنین (جناب پدر دختر).
.
هیچ معیار دیگه ای هم هیچکس نداره .
پولدار-لیسانس-خونه-ماشین-چهره غیر زشت = با اجازه بزرگترا بله!
من بهتره چیزی نگم. امید جان، بهتره بری با چند تا از اقایون اطرافت که ازدواج کردن مشورت کنی! خانومها که بار اقتصادی رو دوششون نیست مشاوره اقصادی به داماد می تونند بدهند به نظرت؟
آقا شما با دختر پاپتی سیکل هم بخوای ازدواج کنی، باید ببریش توی یک خونه با رهن 10 ماهی 300! عروسی توی دهات بگیری می شه 3-4 تومن، طلا 20 گرم( یک زنجیر بسیار کوچیک) می شه 4 تومن، با خرجهای دیگه حداقل رو هم 20-25 تومن در بدترین شرایط نیاز مالی داره. داری برادرم بسم الله
عزیز دلم، هیچ خانومی نیست که اینا رو وظیفه یک مرد ندونه! تازه اینها که اولشه، شما به عنوان مرد وظایفت تازه شروع می شه. یعنی عرض کردم خانومهایی که اینجا میان می گن که همسرمون محبت نداره و مادرشوهرم اینو می گه و..... اینا فاز دومه. پول نداشته باشی لایق هیچی نیستی.
دقت کردید مسن تر ها وقتی برای هم دعا میکنن میگن خدا مکه و کربلا قسمتت کنه و... ؟
دریغ از اینکه این قدر مکه ها و کربلا ها تو این مملکت ریخته که تا قرنها نیاز به رفتن به عربستان و عراق و فربه تر کردن عربها نیست .
تا حالا دیدید کسی برای دوستش دعا کنه . قسمت بشه یه فقیر رو سیر کنی؟
خدا قسمت کنه با هم بریم بیمارستان خرج دو تا بیمار رو بدیم؟
خدا قسمت کنه جهیزیه یه دخترو جور کنیم؟
کافیه هزینه ای که سالها خرج این زیارتها که اغلب برای ریا کاری و چشم و هم چشمی و... هست رو حساب کنید . پولهایی که میتونه خرج جوونهایی مثل امید بشه .
خدا تو قلب اون دخترکی است که پا برهنه در سرمای زمستون گل میفروشه .
این ملت راهشو گم کرده .
بگذریم .
تو این دنیا همه چیز برای پولداراس .
کافیه اونهایی که شعار میدن 1 روز طعم فقر رو بچشن .
مریض بشن و نرن دکتر و درد بکشن . بعد پول جور کنن برن دکتر . دکتر بگه اگه 1 ماه پیش میومدی با یه نسخه حالت خوب بود الان با چند میلیون هم مثل قبل نمیشی .
اون لحظه باید نظرشونو پرسید .
امید به خودت رحم نمیکنی به جوونی ما رحم کن . :311:
اگر بدون ادیت دکمه ی ارسالو میزدم فردا میگرفتنم.شانس اوردم :163:
تنها چیزی که منو از وارد شدن به این رابطه ها منع میکنه وجدانمه .
خدا وجدان رو از هیچ کس دریغ نکنه .
gold عزیز .
پد و مادر من چند ماه دیگه می خوان برن سفر زیارتی کل خرجشون میشه 3 تومن . آیا من واجب ترم که برم زن بگیرم یا سفر زیارتی ؟
حتی خواستگاری هم نمی خوان برن ، آخه سفر زیارتی هم از همین جا میشه سلام فرستاد .
من سر و سامون بگیرم مهمتره یا اینا برن سفر زیارتی ؟
این تاپیک بیش از ظرفیت مجاز پیش رفته است .
امید گرامی ، بهتر هست بجای باز کردن تاپیکهای مختلف ذهنت را کنترل کرده و در گیر یک مسئله مهم کنی و از دوستان راهنمایی بخواهی . سعی کن مثبت نگری را در زندگی بیشتر کنی . در خصوص این تاپیک نیز جمع بندی از راهنماییها داشته باش و بهره عملی ببر
موفق باشی
.