RE: هیچ وقت نمیتونم با شوهرم حرف دلم رو بزنم چی کار کنم؟
sciگرامی یه دنیا ممنونم که وقت گرانبهاتونو صرف خوندن مطالبم میکنید
من تاپیکی رو که معرفی کردید خوندم(البته هنوز تموم نشده)حدودا نصفش رو خوندم ومطالب زیادی رو یاد گرفتم.متوجه چند تا از اشتباهات خودم هم شدم که چون بحث طولانی میشه الان ازش میگذرم.
در مورد موضوع تحقیقم بنا به دلایلی مجبور شدم موضوع تحقیقم رو عوض کنم.الان دارم روی این موضوع کار میکنم:"تحلیل محتوای یک شماره از مجله شادکامی"........(البته به لحاظ اصولی میدونم که انتخاب یک شماره از مجله برای کار تحقیقی اصلا درست نیست و نتایج دارای اعتبار نیستن.اما این کار اول رو صرفا به عنوان دست گرمی انتخاب کردم .هدفم اینه تا پایان سال 91 موضوع مناسبی رو برای تحقیق تهیه کنم و تمام تلاشم رو بکنم تا بتونم مقاله ای رو به چاپ برسونم.
توضیحاتی در خصوص تحقیق شماره 1-با توجه به به اینکه شعار مجله "شادکامی "ایجاد و ترویج حس مثبت نگری و القای حس امید وایجاد انگیزه برای تلاش و بهبود زندگیه میخوام بررسی کنم ببینم تا چه حدودی محتوای مطالب بکار رفته در مجله با خط مشی مجله تناسب داره؟برای این منظور الان به طور خلاصه چند تا از اهداف همین تحقیقم رو براتون میارم:
1-بررسی مطالب بکار رفته در مجله
2-شناخت جهت گیری محتوای مطالب چاپ شده
3- بررسی میزان تحصیلات نویسندگان مطالب
4-بررسی عکسهای به کار رفته در مجله
5-بررسی منابع مورد استفاده هر یک از مطالب
البته میدونم به لحاظ اصولی به هیچ وجه انجام تحقیق به این صورت صحیح نیست.
شبهای دیگه سعی میکنم شما رو در جریان فصل اول کارم بطور خلاصه بذارم.فقط یه مشکل دارم و اونم کمبود وقته.وقتی بیرون میرم یا به کارهای تفریحیم میرسم برای کارهای مطالعه و سایر کارهام وقت کم میارم باید از زمان برنامه هایی که برا رسیدگی به خودم دستور داده بودید کم کنم؟؟
در آخر یه خواهش:323:
نظراتتون برام خیلی مهمه.میدونم وقت ندارید لطفا هر وقت تونستید به تاپیکم یه سر بزنید.با سپاس فراوان
سلام,گلم وقتی حرفاتوشنیدم باورت بشه یانشه به کلی دگرگون شدم,ازنظرمن هرچقدباهاش رابیای بهتره لج بازی نکن ازچیزایی ک عصبیش میکنه دوری کن بهش احترام بزارتاباورت کنه ,ی جایی غروروبزاریم کناربه نفع خودمون میشه ,چندوقت باهاش خوب باش نتیجه میگیری
این تاپیک از ظرفیتش فراتر رفته
گلاره جان ، عزیز سعی کن راهنمایی ها را جمع بندی کنی ، جناب sci واقعاً همت بخرج دادند در تاپیک شما ، جمع بندی از پستهای ایشان را بطور ویژه داشته باش و مدتی سعی کن بیشتر عمل کنی و همین مقدار که راهنمای شدی را عمل کنی .
بعد از آن اگر باز هم راهنمایی نیاز داشتی تاپیک جدید باز کن .
آرزو می کنم تاپیک جدیدت حاوی خبرهای خوب و تغییرات مفید و سازنده باشه ، ان شاء الله
.