RE: حوصله شنیدن درد و دل منو دارین؟
با سلام دوباره
مریم جان
من توی پست قبلی پیامم به شما این بود که زیاد خودت رو دم دستشون قرار نده زیاد تو چشمشون نباش که بتونن هر حرفی بت بزنن.اینکه گفتم نباید توی تولد اونا رو دعوت میکردی منظورم این نبود که یک تولد مفصل و پر سر صدا بگیر به اونا نگو.منظورم یه چیز مختصر حتی یک شیرینی یا حتی شکلات ساده با کلی محبت و یک کادوی ساده بود طوری که کسی نفهمه و ناراحت هم نشه شما هم دم دست اونا قرار نگیری.
چرا حرفای اونا رو جدی میگیری شما خودت میگی با همسایه ها هم نمی سازن پس چرا فکر میکنی ایراد صد در صد از شماست یعنی همه ایراد دارن به جز اونا!
به نظر من ایراد شما اینه که خودت رو زیاد دم دستشون قرار میدی.اگه توی دو تا خونه هستید یک کاری کلاسی جور کن که ازت انتظار نداشته باشن زیاد بری پیششون به هرحال اونا ظرفیتش رو ندارن اگه ظرفیت داشتن که شما هم خوشت نمیومد تنها بشینی تو خونه ولی پیششون نری.
در حد توان خودت و ظرفیت اونا جلوی روشون باش نه بیشتر...
هیچکس در مقامی نیست که بخواد راجع به تقرب آدما پیش خدا نظر بده.کسی در مقام قضاوت نیست مگر افراد خاص و اولیا و ... پس نذار اونا تو رو از رحمت و توجه خدا نا امید کنن که نا امیدی گناه کبیره است نذار موفق بشن...
:72::72::72:
من در مورد موردخاص شما نظری نداشتم یعنی درست نمی دونم این اونایی که ازشون اسم می برید کیا هستند و جریان چی بوده به غیر از رفتاری که از مادر شوهرتان نوشتید چیز دیگه ای نمی دونم.
خدا می گه «من در نزد گمان بنده ام هستم» یعنی به خدا خوش گمان باشیم تا باهامون خوب تا کنه
ببینید خدایی که منم می شناسم خیلی مهربونه. اگه حساب کتاب هم می کنه حساب کتابش خوبه! دل شکسته ی شما را ناراحت شدن شما را هم حساب می کنه. به قول پست 56 (اسم نمی برم) بنا نیست حساب کتاب ها فقط واسه شما باشه که! :)
اگه از سنت های الهی گفتم بیشتر یه تذکر عمومی بود نه موردی اختصاصی شما
یه قضیه ای که همین سنت های الهی یقه ی منو گرفت :
امام صادق (ع) می فرمایند اگر کسی را به خاطر گناهی که از آن توبه کرده سرزنش کردی (توی یه ورژن دیگش! به خاطر هر چیزی) از دنیا نمی روی تا به آن دچار شوی.
حالا من سال 82 داداش بزرگم را سر قضیه ای سرزنش کردم. عین اون قضیه امسال سر خودم اومد! یقه گیریه دیگه! نمی گم داداش بزرگم مثلا من را نفرین کرده اما خوب دلش را شکسته بودم دیگه!
خدا هوای دل شما را هم خوب داره.
ببخشید اگه جاش نبود و به جای حرف های آرام بخش ناراحننون کردم. انشاء الله همین زودی ها روز غصه تون سر میاد و روز شادی تون آغاز می شه و همه ی این ناراحتی در حد یه خواب کوتاه براتون به جا می مونه
یا علی
مریم عزیز دلم
عزیزم چون دوستت دارم چند کلامی باهات میخوام قاطعانه صحبت کنم. امیدوارم از من نرنجی ولی گفتن این حرفا لازمه
نوشتی :
دائم نگرانی که بیان تاپیکت رو ببندن!
دائم نگران حق الناس و رفتارهای خانواده همسرتی!
دائم نگران این هستی که خدا عقوبتت کنه!
اما مریم تا کی قراره به دیگران ضعف نشون بدی؟
این نوع کلامت نشون میده مریم خودش باعث میشه که دیگران به خودشون اجازه بدن از مریم آتو بگیرن و نقطه ضعف
و بی رحمانه علیه دل مهربونش از این نقاط ضعف بهش حمله کنن و در دل به مریم بخندن!
راجع به خداوند چی فکر می کنی؟ فکر می کنی با چوب ایستاده بالای سر ما تا کج بریم بزن توی سرمون؟
نه عزیزم. خداوند اینطور نیست! به حق الناس حساسه ولی واسه جبران اون هم به ما فرصت میده! اما مگه تو
حق الناسی انجام دادی؟ تو فقط داری به خودت ظلم می کنی و خداوند برای تو ناراحته که چرا اجازه میده به آدمها
که به شخصیت والای انسانیت توهین کنن!
خوب حربه و نقطه ضعفی پیدا کردن علیه تو اما باید این سلاح رو از دستشون بگیری! تو کاری نکردی که بخوای
بابتش ناراحت باشی! نمیتونی تصور کنی یکی از آشنایان قدیمی من به ناحق چه حرفهایی رو به من زد و چه تهمت
هایی و در آخر نفرین هم کرد! اما من چون میدونستم اون آدم به نا حق داره تهمت میزنه حرفاش روم اثر نگذاشت
و از خدا خواستم هدایتش کنه.
مریم هم باید یاد بگیره قوی باشه. تاپیکت رو بستن ، اشکال نداره یکی دیگه باز می کنی!
اشتباه کردی ، جبران می کنی! اما نگذار دیگران از احساسات پاک تو سو استفاده کنن! ما به واسطه افکارمون هم
یک سری دوست داریم هم یک سری دشمن! اما باید با دشمنانمون با درایت و مروت برخورد کنیم و با دوستانمون
با محبت بجا و درست! خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند. پس معتدل باش!
تو لایق بهترین هایی! تو فقط خودت باش و قاطعانه از حریمت دفاع کن دوست خوب من.
اونی که روز قیامت چهرش دیدنیه خطاکارانه نه تو! جالبه این حرف رو انسانی سالها پیش به من زد و بعد از مدتی
ازم حلالیت خواست واسه حرف ناحقش! مهم اینه که شرمنده خدا نشی که چرا از خودت دفاع نکردی!
خداوند فقط خیر و خوبی ما رو میخواد! حتی اگر خطاکار باشیم و گناهانی 100 ساله داشته باشیم بازم میگه بنده
من بیا در آغوشم. اون انقدر مهربانه که نعمت حیات و استفاه از نعماتش رو حتی از بنده های بسیار بدش هم دریغ
نمی کنه. بعد تو باور داری چنین خدایی با مریم نامهربان باشه؟
بهت توصیه می کنم برای شناخت بیشتر خداوند دو کتاب زیر رو بخونی :
1- آشتی با خدا از طریق آشتی با خود راستین / نوشته اصغر طاهر زاده
2- روی ماه خداوند را ببوس / نوشته مصطفی مستور
در پایان اگر کمی تند نوشتم ازت پوزش میخوام دوست خوبم اما میدونی که برام چقدر عزیزی :46:
:72: