RE: من ونامزدم بخاطر خانواده ی من باید طلاق بگیریم
سلام:72:
واقعا بخاطر وضعیتتون متاسفم
هر چند که از ماست که برماست
نقل قول:
میدونید چیه درسته میشد این کارو کرد ولی عواقب خوبی برای مادوتا و خانواده ها نداشت چه فایده وقتی من ازدواج کنم و رفتار پدر مادرم با شوهرم بد باشه ومن مدام رفتار اونارو توجیه کنم زندگیم جهنم میشه،گفتم اگه پدر مادرم از یکی بدشون بیاد تا آخر باهاش بد میشن.
چه تضمینی وجود داره که در ازدواج بعدی شما اون فرد منفور خانواده شما نشه؟
از کجا معلوم که خانواده بعدی بدتر از اینا نباشن؟
اونوقت خانواده شما میخوان همچنان به سیر طلاق گرفتن ادامه بدن و شما هم همچنان تسلیم تصمیمات بی منطقشون باشید؟
سعی کنید تا زمانیکه دید خانواده تون اینگونه هست و شما هم اینقدر متاثر از خانوادتون هستید پای کسی دیگه ای رو به زندگیتون باز نکنید.
میترا جان
بیش از اون که پدر و مادرت مقصر باشن خواهر شما و برادر نامزدت مقصرند که علیرغم تاهل و بچه دار بودن با هم رابطه پنهانی را شروع کردند و کار شما را به اینجا رسوندن
پدر و مادر شما هم فکر کردند که طلاق شما مشکلات کمتری داره تا طلاق و آبرو ریزی کار خواهرتون
حتا پدر شوهرتون لحظه آخر گفتن آبرو ۲ خانواده را حفظ کنیم و علت طلاق را چیز دیگه بگیم
چرا باز هم میگی پدر مادرم؟
پدر مادرتون سعی کردن کاری را انجام بدن که به نظرشون به نفع کل مجموعه خانواده بود
گر چه سهم شما از این تصمیم بیشتر از بقیه بود.
به نظر خودشون تصمیمی گرفتن که به صلاح خانواده است
قصدشون آزار و اذیت شما که نبوده
پیدا جان
خواستم بگم خانواده شوهر ایشون کلا در جریان نبودن (منظورم پدر و مار همسرشون هست) البته طبق صحبتهای میترا خانم.
فقط همسر ایشون می دونسته که اونم میترا خانم بهش گفته به بقیه نگه و خانواده ایشون تا آخرش دلیل واقعی این مخالفت رو برای خانواده طرف مقابل عنوان نکردن البته یکی دیگه از دلایلشون هم پیدا شدن افرادی که معترض به عدم ازدواج دخترشون با پسر اونا بوده.
من قصدم متهم کردن پدر مادر ایشون نیست شاید موارد دیگه ای بوده که اینجا عنوان نشده
فقط برای اطلاع شما گفتم ضمنا مدیران محترم اگه فکر میکنن این پست اضافه هست لطف کنن و حذفش کنن تا روند تاپیک اشکالی پیدا نکنه.
فکور جان
متشکر از توضیحتون. من دقت نکرده بودم.
گرچه این جمله آخری پدرشوهر انگار می گه که ایشون هم خبر داشتند.
به هر حال پدرشوهرشون وکیل هستند و بعید هست که بخاطر دو تا حرف نامربوط راضی به طلاق بشن و حتما چیزی در این مساله دیدند که همراهی کردند.
هر چه که هست میترا الان دلتنگ و ناراحت است. بعدها خودش هم متوجه خواهد شد که قصد پدر و مادرش خیر بوده، هر چند کارشون ممکنه به نظر ما درست نباشه.