RE: عاشق شدم (راهنمایی نیاز دارم)؟
برو متخصص ارتوپد واسه زانوت و سریع به خودت رسیدگی کن. ورزش ملایم خوبه. شنا دوچرخه سواری دویدن خیلی خوبن و ممتد که انجامشون بدی کاملا هم قوی می شی بعد یه مدت.
اگه زانوت مشکل نداشت دویدن از همه اش بهتر بود و مفت هم بود. اینکه بری باشگاه وزنه بزنی و کتف و دست و زانو و کمرو صدمه دیده کنی به چه دردی می خوره؟
با وضع زانوت می مونه فقط شنا فعلا. دکتر می ری بپرس که چه کار کنی و چه ورزشی نکنی.
الان به فکر خودت باش و به سلامتی زانوت رسیدگی کن.
در مورد دختر خانم نظری ندارم. اگه با لگد بشه ماشینو فرستاد صافکاری که باید قدرت پاهاش زیاد باشه و کفشی که پوشیده بوده هم فلزی بوده باشه! نمیدونم. من خودم قدرت بدنیم کمه و تصوری از لگد زدن یه ماشین که بشه بره صافکاری ندارم. از نظر من ممکن نیست با پا اینکارو بشه کرد. با یه ابزار فلزی می شه. اما واقعا نمی دونم. شاید ماشینا خیلی استجکامشون کمه.
الان اولویت با سلامتی خودته. برو پیگیر وضعیت زانوت باش زود رسیدگی کن که اگه امکانش باشه زود خوب شه.
دوست من اول از همه بگم که من سر فوتبال اینطوری شدم مهم هم نیست چون من زیاد از این اسیبا دیدم(ورزش رزمی)
درضمن صحت داره زور بنده میرسه(امتحان کردم) و به احتمال زیاد ایشون هم همینطور درضمن فقط زانوم نیست یکی از انگشتام برگشت سر فوتبال پام هم یکم رباطش کشیده شده به مرور زمان خوب میشه ولی این دختر خانم افتاده تو مغزم عینه خوره دوباره جدیدا هم اهنگ غمگین گوش میدم همش هم یاد اون میوفتم با ورزش سنگین کمی بار عشقو برداشتم
یک سوال چرا فکرش میره یک مدت وبعد از مدتی میاد؟؟
ایا واقعا این تنها عشقه منه؟
بنظر شما بر فرض که من باایشون ازدواج کردم کارمون به طلاق میکشه؟
ایا این دختر عصبی است؟
ببین تو حتی اون دخترو خوب نمی شناسی. اصلا هیچی ازش نمی دونی. ازدواج کردن به این سرعت نیست. حرف یه عمر زندگیه. یه مدت دو نفر باید با هم دیگه اشنا بشن که می گن اینو تحت نظر خونواده ها باید انجام بدن. مثلا همدیگه رو ببینن و گاهی باید با هم بیرون برن. چرا؟ فقط برای اینکه دقیقا رفتارای همو ببینن. چون خیلی از ناراحتی ها و اختلافایی که بعد از ازدواج پیش میاد و حتی منجر به جدایی می شه نشونه های کوچیکش توی رفتار اشخاص هست. فقط ما بهش دقت نمی کنیم و می ریم توی زندگی مشترک پررنگ شده اشو می بینیم. (مثلا خسیس بودن یا ایراگیر بودن) تا اینجا مال این بود که یه مدت تحت نظر خانواده ها با هم اشنا بشن دختر و پسر. بعدش که مشکلی نبود می رن پیش مشاور ازدواج و از مشاور کمک و راهنمایی می خوان که مطمن بشن این ازدواج درسته یا غلط. بعدم خانواده ها می شینن راجع به خود ازدواج صحبت می کنن. بعدش که ازدواج می کنن معمولا مشکلات در حدی می شه که بتونن کنترل کنن و بازم ممکنه نیاز باشه برن پیش مشاور خانواده و کمک بخوان برای مشکلاتشون.
پس می بینی که با یه نگاه و چند تاجمله که یکی راجع به یکی دیگه می گه اصلا شناختی ایجاد نمی شه.
سنت کمه. خوبه الان تابستونه. لطفا درس و مدرسه ات شروع شد بشین درساتو خوب بخون.
اگه هم فکر می کنی داری اذیت می شی می تونی بری مشاوره حضوری یا روانشناس. اگه هم نتونستی حالتو با ورزش سبک( مثله یوگا و شنا) و مدیتیشن و اون لینکایی که دادم بهتر و تحت کنترل کنی می تونی یه روانپزشک خوب پیدا کنی و بری پیشش که این احساسا واست نمونه بعدها و ناراحت بشی. اما فکر می کنم اگه اون لینکارو خوب بخونی بتونی. درسای مدیتیشنو بخون. بهتر سر در میاری چی به چیه. در مورد ازدواج الان زوده. اما وقتی خواستی ازدواج کنی همین سایت کلی نوشته و مقاله هست. الان وقتش نیست. الان باید درستو بخونی. کل کاری که می تونی بکنی الان دوستیه با اون دختره که لینک دلایل منع دوستی دخترو پسرو خوندی و کلی از عواقبشو دیدی.
به خودت یه کمی زمان بده و تمرکزتو از روی اون دختر و عشق و ازدواج و اینا بردار البته اگه می خوای فراموشش کنی. اگه نه که یه مشاور یا یه روانشناس خوب پیدا کن یه بار برو مشورت کن ببین اصلا این حست چیه.
میدونی من روم نمیشه برم مشاوره واز این جور چیزا
یک حسی بهم میگه این دختر یک ضربه عاطفی خورده از رفتارش پیداست وادم زودرنجی است
یک سوال دارم شما اگه یک ماه تو خونه بمونی دپرس نمیشی؟؟؟
نمیدونم چرا هرچی دختره که من ازشون خوشم نمیاد هرروز میبینم این دخترو اصلا نمیبینم شانس نداریم انگار؟؟
من ترسم از اینه که دیه عاشق نشم وازدواج نکنم واین دختر که خیلی دوستش دارم بپره؟؟
رو شدن نمی خواد که. پول می خواد و یه مشاوری که خوب باشه.
معمولا ادما خیلی بتونن تو خونه بمونن یه هفته است. حتی خیلیها کاری هم نداشته باشن می رن یه بار در روز بیرون راهی میرن و برمی گردن. من نه دپرس نمی شم چون همه عمرم تنها بودم حتی بچه هم بودم تنهایی بازی می کردم خیلی واسم این تنهایی موردی نیست. یعنی یه چیزی واسه خودم پیدا می کنم توی خونه هم باشم که سرگرم شم. ولی من در این مورد داخل ادم حساب نمی شم! :)
می دونی خونش کجاست؟ اصلا از کجا می دونی که از خونه نمیاد بیرون؟ شاید سفر باشه شاید یه جایی کلاس می ره و درس می خونه همین وقتی که هی تو داری به اون فکر می کنی!
والا تو اون دختره رو دوست داری. من نمی دونم ضربه عاطفی خورده یا نه. من خودم پتک عاطفی خوردم زیاد زیاد!!
اون لینکایی که گذاشتمو شروع کن به خوندن.
لینک هارو میخونم چشم
نه یک ماهه ندیدمش چند وقت پیش یکی تو کوچه اسباب کشی میکرد نکنه اونا بودن:302:
اره میدونم خونش کجاست چون هرروز چک میکنم خونشونو سفر یک ماه؟؟؟
این دختر اخر سر منو جوون مرگ میکنه
meinoushعزیز واقعا ازت ممنونم
meinoushعزیز دیگه مطمین شدم خودتم شکت برده از این محله رفتن چون اگه نرفته بودن باز میومد بیرون
حالم گرفست
من چرا شکم ببره؟؟ خوب پاشو برو از همسایه اشون کسی که دم دستت توی کوچه پیدا می کنی خیلی عادی و معمولی بپرس که اون خونه ای که دختره توش زندگی می کرد اسباب کشی کردن یا نه. اصلا هم اسم دخترو نیار. خیلی عادی و معمولی. یا اینکه توی هر محله ای یا کوچه ای یه ادم فضول پیدا می شه که از همه چی خبر داره. می تونی اگه اتفاقی دیدیش ازش بپرسی که دیدم یکی از این محل داشت اسباب کشی می کرد شما نمی دونین کی بوده و کدوم خونه بوده؟
اگه انقدر واست مهمه به جای استرس اینطوری برو بپرس که جونت خلاص شه.
اگه هم می خوای فراموشش کنی که دیگه چه فرقی داره باشه نباشه سفر باشه خارج باشه هر جا باشه. دیگه فراموشش کن.
امار گرفتم انگار هستن
درضمن خودم دیگه فکر میکنم واقعا عاشقشم چون هیچ دختری دیگه برام جذابیت نداره چندروز پیش هم دختری به امید دوست شدن باهاش باهام شوخی کرد ولی من دیگه فرق کردم احساس میکنم اگه اینکارو انجام بدم خیانت است
یک سوال که واقعا موندم بر فرض من معذرت خواهی کردم بعد چه جوری موضوع را در میان بگذارم؟؟؟
احساس میکنم اگه اینطوری پیش برم به درسم لطمه میخوره پس بنظر شما چیکار کنم که لطمه ای نخوره هم به احساسات هم به درس؟؟؟
شما به جای من بودید چیکار میکردید؟؟