تیر خلاص رو به زنذگیم زدم
مهریه ام رو اجرا گذاشتم
احساس می کنم زندگیم افتاده وسط رینگ و هر کی از راه میرسه یه لگد بهش میزنه منم وایسادم و فقط نگاه می کنم
مشورت میخوام بهترین کار چیه الان؟
نمایش نسخه قابل چاپ
تیر خلاص رو به زنذگیم زدم
مهریه ام رو اجرا گذاشتم
احساس می کنم زندگیم افتاده وسط رینگ و هر کی از راه میرسه یه لگد بهش میزنه منم وایسادم و فقط نگاه می کنم
مشورت میخوام بهترین کار چیه الان؟
سلام رزای عزیز
بسیار متاسف شدم از خوندن سرگذشتت. عزیزم توی این عالم هر کسی غمی بر دل داره به نوعی و خداوند ما
انسانها رو طوری آفریده که با شرایط کنار بیایم.
میدونم روحت بسیار سخت آزرده شده و خیلی واست سخته گذروندن این روزها اما میخوام بدونی تو تنها نیستی و
حتما این آزمونی برای توست و خدایی که تو رو دز بوته آزمایش قرار داده ، قطعا حمایتت می کنه.
سخته قوی بودن اما سعی کن همینجا درد و دل کنی تا آروم بشی.
سعی کن ارتباطت رو با خدا قوی تر کنی. من هر وقت قلبم از غمی بزرگ می گیره میرم وضو می گیرم و از خدا میخوام
که آرومم کنه و بعد نماز و قرآن می خونم. چنان آرامشی بهم دست میده که انگار نه انگار تا ساعاتی پیش قلبم
داشت از غصه می ایستاد. شما هم برای آرامشت این روزها زیاد با خدا حرف بزن و هر لحظه خودت رو در آغوش خدا
ببین و بدون که اون عاشقانه دوستت داره و حمایتت می کنه.
سعی کن عشقی رو که حس می کنی کسی لیاقت نداشته به پای معشوقی بریزی که همیشه قدر عشق تو رو
میدونه و اون معشوق خداوند مهربانه.
حالا سعی کن با حفظ این روحیه خوب و قوی برامون بگی تصمیمت برای زندگیت چیه؟
هدفت از به اجرا گذاشتن مهرت چیه؟
آیا میخوای برای زندگیت تصمیم خاصی بگیری؟
سعی کن صبور باشی و این صبر رو از خداوند بخواه.
برات دعا می کنم آرامش به زندگیت برگرده و بهترین تصمیم رو بگیری!
منتظر پاسخ سوالاتت هستم.
:72:
سلام،
تاپیک شما رو مدتهاست دنبال میکنم و به خوبی مطلعم که برای بقای رابطه تان بیش از انتظار مایه گذاشتید. خیلی سعی کردید ولی متاسفانه شوهرتون نه تنها در حل مشکل با شما همکاری نمیکردند بلکه بدتر عمل قبیحشون رو تشدید و توجیه مینمودند... طبیعیه که دلسرد شدید و میخواید از رنج رها شوید. کاری به جهان آخرت ندارم در همین دنیای خودمون هیچکس بابت اعمالش قِسِر در نمیره و بهای اون رو به گونه ای میپردازه. اون آقای محترمی که از اعتماد همسرش سوء استفاده کرده و پیش خودش بابت خیانتی که آشکار نشده احساس رضایت میکنه در این دنیا هرگز نمیتونه طعم اهدا کردن تمام محبت و احساس به یک نفر (همسر) رو تجربه کنه. وقتی متوجه اشتباهش میشه که دیر شده و تنها میتونه افسوس بخوره که ای کاش چنین نمیکردم. کسی که باخته شما نبودید، همسر شماست. وقتی حق انتخاب داشتید که خیانت رو با خیانت پاسخ بدید، خویشتن داری کردید :-).
حالا تصمیم شما چیه؟ جدایی؟
شما رو نمیدونم، ولی نظر شخصی من بر این هست که هرگز فرزندی زیر دست انسانی بی مسئولیت بزرگ نشه. خوشبختانه شما 'هنوز' فرزندی ندارید.
سلام رزای عزیز.منم تو شرایط نسبتا مشابهی بودم.می دونی من اشتباهاتی تو عکس العملهات می بینم.که
مهمترینش ترک خونه هستش.من واقعا چند بار تصمیم به ترک خونه گرفتم ولی ترس از ریختن حرمتها مانع ازین کار
شده.حتی چند وقت پیش رفتم خونه مادرم ولی باز پشیمون شدم و حتی چیزی به مادرم نگفتم و یک ساعته برگشتم.
چون می دونم این یه مشکل هست بین من و همسرم.حق ندارم حرمتها رو بشکنم .من این اطمینان رو نمی تونم
بهت بدم که اگه سعی می کردی بین خودتون مسائل بمونه،قهرات فقط تو چهار دیواری خونت می شد همسرت تادیب می شد.اما باز مطمئن بودی سعیتو کردی.
بذار حرف دلمو بزنم من حتی گاهی همسرمو هم مقصر نمی دونم.(البته دین خلاف اینو می گه .و خود فرد رو مواخذه خواهد کرد)ما توی بد زمونه ای داریم زندگی می کنیم.
واقعا اون افرادی که چنین عکس ها و فیلمها رو با هدف ساختن تا حدودی رسیدن به هدفهاشون.
عزیزم واقعا تو وقتی فهمیدی همسرت چنین فیلمهایی می بینه رفتی فیلم جور کردی؟؟؟؟؟؟؟نه اینکه این کارت با
زبون بی زبونی مهر تایید زده به این خط شکنی هاش؟؟؟؟؟؟.خصلت آدما طوریه وقتی بهشون محدوده تائید می کنی
دوست دارن یه ذره فراتر برن.محدوده ای که شما واسه زندگی تعیین کردین خط قرمزها رو شکسته بوده .حتی
خواستی با این کارت مچشو باز کنی ببینی اون چقدر فیلم داره.
فکر نکن من خودم عاری از اشتباهم من هنوزم نمی تونم جلوی کنجکاویه خودمو راجع به همسرم بگیرم.:163:
این تاپیک بیش ز ظرفیت مجاز ادامه پیدا کرده لذا موظف به قفل آن هستیم
Rosa91 عزیز
سعی کنید از راهنمائیهای دوستان یک جمعبندی داشته و تکنیکهای عملیاتی را استخراج کرده و مدتی عمل کنی . و پس از آن از نتیجه عمل بگویی و اگر راهنمایی جدیدی نیاز بود دوستان کمک خواهند کرد
با آرزوی موفقیت و به نتیجه رسیدن تاپیکت به نحو احسن :72::72::72:
.