RE: عشق بدون خیانت! دیگه نمیخوام هوو بشم
این که این تاپیک رو رها کنه، معناش این نیست که دور این سایت رو هم خط بکشه. میتونه تاپیک جدیدی رو با عنوان دیگه ای و با هدف ارتقای آگاهیهاش و مهارتهاش در زمینه هایی که سارا درش ضعف داشتند و در واقع زیربنای ایجاد این رابطه غلط بود، باز کنند. که در اون دیگه به خاطره نویسی و یا پرداختن به غلط یا درست رفتاراون آقا نیاز نباشه.
همینطور ایشون میتونند توی این سایت به هر کجای دیگه ای سر بزنند و دوستان دیگر را راهنمایی کنند و در تاپیکهای سر گرمی شرکت کنند و در تعامل با اعضا بمونند. برای اینکه از وجود این سایت بهره ببرند لازم نیست حتما در همین تاپیک باشند و خاطرات اون آقا را مرور کنند. خیلی ها در این سایت این کار رو کردند.
ساراجان
به نظر من هم بنويس اما نه از اون اقا
از پيشرفت خودت , هر جا كم اوردي بيا و احساست رو بنويس, توقف فكر درست اما اين نوشتن اينجا هم يه جور توقف فكره, سارا از ارزوهاش ميگه و اينده و احساسش كه داره قوي ميشه و بچه ها هم از تجربه هاشون
اين تاپيك مال ساراست, ساراست كه ميخواد تغيير كنه و به اون اقا اصلا ارتباطي نداره, تاپيك ساراي جديد
يه پيشنهاد هم بهت ميكنم سارا
به تاپيكهاي بقيه هم سر بزن
ببين كجا تجربه داري, كجا ميتوني كمك بدي , ببين چه خبره, يه مدت سرتو گرم كن
اما بي دل هم راست ميگه,ديگه از خوبياش ننويس, بزار منطقي بشي و بفهمي خيلياشون هم اصلا خوبي نبود
تاپيكهاي خيانت رو ببين, دقيقا روي دوم سكه است
محكم باش و بدون اين وسط تو از همه مهمتري كه بايد سرپا بشي و ايشالا در اينده يه زندگي زيبارو بسازي
سلام سارا جان، خسته نباشي گلم:72:، از خوندن تاپيكت و تصميمت هم شوكه و هم خوشحال شدم و واقعا فكر نمي كردم از اين عشق بگذري اما تصميمت نشون داد كه واقعا ايشان را دوست داشتي كه از اين عشق گذشتي.:72:
هر ادم يك ظرفيتي داره، يكي مي تونه با درد جدايي كنار بياد و بعد از يك مدت به روال عادي زندگي برگرده و يكي مثل من كه كلا تو يه عالم ديگه سير مي كنه.
نظر من كمي با نظر بقيه فرق مي كنه، من خودم بيشتر سرم رو به كار مشغول مي كنم و اتفاقا از مسافرت و تفريح فراري ام و بيشتر با نماز و دعا آروم ميشم ولي از چشم بقيه شدم يك دخترخاص با افكار عجيب و غريب!!!!
من هم در محيط بيرون كسي رو ندارم كه باهاش حرفم رو بزنم و كاملا به اين باور رسيدم كه بايد اين مسائل رو در خودم بريزم و دم نزنم چون هر چه بيشتر درد دلت رو به بقيه بگي بيشتر داغ دل رو تازه مي كني، در ثاني بقيه تا يك حدي به آدم مي تونند كمك كنند از يك جايي به بعد فقط خودت و خداي خودت مي تونند به سارا كمك كنند.
به قول معروف: اين نيز بگذرد......
موفق باشي گلم :46:
سلام دوستان گلم
میخوام به توصیه همه شما عمل کنم و دیگه هیچ چیز در مورد اون آقا و یا احساسات خودم ننویسم
به قول شما اینجوری خودم هم راحت ترم و بهتر میتونم فراموشش کنم.
ممنونم از همه شما دوستان عزیزم که برام وقت گذاشتید و منو مورد راهنمایی و مشورت خودتون قرار دادید باور کنید به همه صحبت های شما چه تلخ و چه شیرین احتیاج داشتم
مرسی از همه شما ها.:72:
سارا جان به نظر من در مورد اون آقا ننویس ولی
در مورد احساساتت بنویس اینطوری آرام تر می شوی می تونی راجع به گذشته خاطرات رو مرور نکنی ولی می تونی راجع به احساسات خودت بنویسی و راهنمایی بگیری:72::72:
mamosh جان اگه بخوام در مورد احساسم بنویسم میشه یه معجونی از دلهره و تشویش و دلتنگی و .......
و خواه نا خواه کشیده میشه به اون آقا! فعلا میخوام یه خورده به ثبات روحی برسم تا بعدا" بتونم راحتتر از احساسم بنویسم و با شما دوستان گلم تبادل نظر داشته باشم.
قلبا" از توجه ات ممنونم خانومی:72:
سارا جان خوبی
خوشحالم که تا این مرحله پیشرفتی و تونستی جلوی احساساتتو بگیری و کنترلش کنی
عزیزم اگه میتونی 1 هفته یه مسافرت برو موبایلتم خاموش کن از همه فکر و خیالها و هیاهو به دور باش
و اگه میتونی با یه دوست خوب یا هرکسی که باهاش احساس صمصمیت و راحتی میکنی برو مسافرت
این واسه روحیت خیلی خوبه
ولی عزیزم بالاخره عمر روزهای سختم به پایان میرسه همانطور که خوشی دوام نداره غم هم دوام نداره و از این مرحله هم میگذری
برات ارزوی خوشبختی میکنم
ممنونم taranee جان که به تایپکم سر زدید
بخاطر کارم امکان مسافرت یک هفته ای وجود نداره وگرنه واقعا بهش احتیاج دارم
درسته که الان خیلی دلتنگم ولی چون میدونم کارم درست بوده احساس رضایت میکنم
به نویسندگی علاقه دارم شاید بخوام رو نوشتن تمرین کنم و خدا خواست درصدد نوشتن کتاب داستانی باشم. :303:
صحبتهای شما دوستان گلم خیلی بهم امید میده
منم برای شما دوست خوبم آرزوی خوشبختی دارم ترانه خانم گل
:72:
موفق باشی.هرروز دنبالت میکنم وواست دعامیکنم ومیخوام تا خدا صبروارامش رو بهت بده.:323:
هیام عزیزم ممنونم بخاطر توجه و محبتت :72:
واقعا به دعای دوست خوبی مثل تو احتیاج دارم عزیزم