RE: اگر زمان به عقب برمی گشت باز همسرتان را انتخاب می کردید ؟
من اگر زمان به عقب برمی گشت! نمی دونم! بعضی موقع ها فکر می کنم اگر زمان به عقب برمیگشتم، حتما معیارهام رو برای ازدواج تغییر می دادم و همین طور مهارتهام رو بالاتر می بردم که در اون صورت بازهم همسرم رو انتخاب می کردم، چون از لحاظ روحیات انسانی و وجود پاک و مطهر یه انسان، فوق العاده ست! اما خوب! شاید به خودم و همسرم یه فرصت می دادم که بیشتر در مورد روابط زن و مرد و مهارتهای یه زندگی اطلاعات به دست بیاریم و بعد وارد زندگی مشترک بشیم!
اما اگر نه! یعنی با همون افکار و عقاید ظاهر بینانه که هنوز هم بعضی هاشو توی وجودم هست و باید تغییرشون بدم شاید همسرم رو انتخاب نمی کردم! به هر حال شاید بعضی موقع ها این جامعه ی ما هم باشه که باعث میشه با دخترها معیارهایی رو داشته باشیم! مثل همین، میزان تحصیلات و خونه ی مستقل و این جور حرفها!
چون هیچ وقت حتی توی برنامه های که توی تلویزیون پخش میشه، کسی یه پسر خوب و دل پاک و اهل کار و دلسوز رو به عنوان یه همسر انتخاب نمیکنه!!!!!!!!!!
در مورد همسرم هم نمی تونم دقیقا بگم که من رو انتخاب می کرد یا نه! البته این نظر خودمه! چون ایشون که همیشه میگه انتخابت می کردم، اما به نظر من اگر فرد دیگه ای رو انتخاب می کرد شاید توی زندگیش اینقدر که حالا اذیت شده بود نمی شد.
راستش براي من جواب دادن به اين سوال خيلي سخته واقعا موندم اگه اين سوال رو واقعا من از همسرم مي پرسيدم يا اون از من بپرسه جوابمون چيه؟ راستش همسرم خوبيهايي داره و هم بديهايي ولي بعضي از اخلاقهاش نميدونم اگه نبود بازم حسرت داشتنش رو ميخوردم؟ مثلا همين حساسيتش تو بعضي چيزها خوبه و يا همين خساستي که من ازش اسم بردم شايد اگه ول خرج بود فکر صاحب خونه و ماشين و چيزهاي بزرگ رو بايد از سرم بيرون ميبردم نميدونم ولي من يا همسرم هر چي که باشيم به نظرم اي کاش و اي کاش قبل ازدواج چند بار مشاوره ميکرديم فکر ميکنم اين خيلي خيلي بهتر بود براي ادامه زندگيمون چرا که بجاي آزمون و خطا از قبل با بعضي از خصوصيات اخلاقي هم که خيلي هم برامون مهمه آشنا ميشديم، من جواب اين سوال رو حالا نميدم چون هنوز به اون يقين نرسيدم و متاسفانه شديدا با خودم و افکارم درگيرم ، اميدوارم منم و هم همسرم روزي به اون يقين برسيم که خدا ما دو تا رو براي هم ساخته و اگه دوباره انتخابي بود بازم همديگر رو انتخاب ميکرديم، براي خوشبختي همه دختر و پسرا دعا ميکنم که خوشبخت باشن شما هم برام دعا کنيد چون واقعا محتاجم.
راستش من اصلا دلم نمی خواد زمان به عقب بره چون برای رسیدن به شوهرم خیلی خیلی خیلی اذیت شدم و توهین و سرزنش شنیدم ولی باز هم برای رسیدن بهش کم نیوردم و متوسل شدم به خدایی که سلطان جهان الان هم به همه ثابت شده من در انتخابم اشتباه نکردم و من و شوهرم از داشتن هم به خود میبالیم و برای پیشرفت هم تلاش می کنیم. اگر صد بار دیگم زمان برگرده به عقب باز هم با وجود همه سختیها شوهرم انتخاب می کنم چون ارزشش داره.ایشالا که همه جوانها قدر بودن با هم و بدونن
۱۰۰% باز شوهرمو انتخاب میکردم
مطمئنم كه دوباره و صدباره انتخابم همسرم بود .ما براي رسيدن به همديگه خيلي سختي كشيديم و روزهاي سختي رو پشت سر گذاشتيم .البته مخالفت خانواده ها در كار نبود بلكه تحمل دوري همديگه سخت بود .
تشكر از ايجاد اين تاپيك :72::72::72:
براي خوشبختي جوونهامون دعا كنيم:323:
این تنها ارزومه که زمان 1سالو8ماه به عقب برگرده وبا قاطعیت بگم نهههههههههههه نمیخامت
اگه زمان به عقب بازمی گشت سعی می کردم اشتباهاتمو دیگه تکرار نکنم ... انتخاب درستی می کردم ...
من همسرم و خیلی خیلی دوست دارم و قطعا بازم انتخابش می کردم اما ای کاش می شد خانوادهاشون و تغییر می دادیم. همسرم من بدون این خانواده بی نظیر ترین شوهر دنیا بود.:43::310:
اگر زمان برگرده به عقب من که اصلاً همسرسابقم را انتخاب نمی کردم و یه نه بزرگ می گفتم و هرچه هم که اصرار می کرد قبول نمی کردم حتی نگاهش هم نمی کردم ای کاش زمان به عقب بر می گشت.