RE: حال و احوال یاران همدردی (5)
آقا این مدیران تالار کیا هستن ؟ زودتر بیان خودشونو معرفی کنن.
این ابراهیمی ما خودشو کشت از بس افشا گری کرد ، هیچکس هم جوابگو نیست.:311:
ای متخصص فنی تالار ، چرا به مدیران تالار پور سانت می دهد ،؟
نوشته ها حذف نکنید.
ابراهیمی افشا کن :316: متخصص فنی تالار حیا کن ، :163:
زنده باد .... مرگ بر ...
حال شما خوب بید ؟
سلام به همه دوستان خوبم
امیدوارم که همگی خوب باشید
بی نهایت جان خانم جات خیلی خالی بود! ما هم دوستت داریم...خوش اومدی دوباره
چشمک جان سفر بخیر...خوش گذروندی جای ما؟
نازنین جان من رو هم دعا کن دوست گلم
پاییزی جان شماهم خوش اومدی...جات خیلی خالی بود
بهار جان خرسندیم از سورمه ای شدنت....انشالا شکلاتی شدنت :)
من که در حال خود سازی هستم و دارم حسابی روحم رو خونه تکونی می کنم :) خلاصه حسابی ذهنم شلوغ
پلوغه و چه گرد و خاکی هم کرده این تکه کهنه های پوسده ذهن و روحم که باید درست و نو و زیبا بشه
ما هم خوبیم جناب baby! شما هم انشالا بیشتر بیاید تالار و پست های آموزشی بزنید بهتر نیز می شویم!
جناب baby حالا آقا محمد یکم دلخوره شما چرا شلوغش کردین؟ :)
برادر من جو رو متشنج نکنید...اذهان عمومی رو به تشنج نکشید (بنده ناظم مخفی تالارم :D )
آقای ابراهیمی هم برادر گل ما هستن تو تالار
انشالا مدیرای تالار بیشتر دقت کنن نقص فنی پیش نیاد...
آقایان و خانوم های مدیر پاسخگوی آقای ابراهیمی باشید! :72:
براتون سلامتی و قلب عاری از خشم و نفرت و کینه و بخل و دشمنی رو آرزو می کنم
الهی که همتون شامل دعای جناب "حافظ" بشید
تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد / وجود نازکت آزرده گزند مباد
سلامت همه آفاق در سلامت توست / به هیچ عارضه شخص تو دردمند مباد
:72:
حالتون خوبه؟؟
حال من تعریفی نداره..دلم یه ارامش اساسی میخواد..دلم میخواد جور بشه بریم مشهد..سفر مشهد انگار واقعا قسمتیه..
دعا کنید جور بشه..مرخصی و بقیه چیزا..فقط به دلم افتاده این تابستون مشهد میرم..هنوز صحبتشم نکردم..ولی میدونم که میرم..شما هم دعام کنید
ممنون
موفق باشید
سلام اعضای خوب تالار
مدیران تالار پاسخگو نیستند واقعا خیلی متاسفم مدیران تالار به فکر نظم تالار نیستند مدیران تالار به فکر صندلی داغ نیستند مدیران تالار به صندلی داغ سر نمی زند واقعا خیلی متاسفم مدیران تالار نوشته من حذف می کند افرین خیلی متاسفم
خانم بهار شادی محترم مشکل فنی تالار ادامه دارد تا متخصص فنی و پشتییانی فنی تالار تالارهمدردی باشد مشکل فنی تالار ادامه دارد باید متخصص فنی تالار پشتییانی فنی تالار عوض شود تا لارهمدردی مشکل فنی دایمی درست شود
مدیران تالار با اعضای خوب تالار خوب مهربان باشید ممنون
:72::72::72:
سلام
خوبيد؟
من برگشتم,حالمم خوبه, يعني راستش به خودم مشكوكم و نميدونم چرا اينقدر خوبم. نكنه تو توهمم كه خوبم يا شايدم خوبه كه تو توهمم
به هر حال خوبه كه خوبم , اخه اون روزا كه خوب نبودم اصلا خوب نبود
اميدوارم شماها هم خوب باشيد
بابا من چند صباحيه اومدم تالار فهميدم تو دل اين اقاي ابراهيمي هيچي نيست . ميشه حتا از نوشته هاشون تشخيص داد شماها چرا نمياين يه بار هم شده درست و حسابي و مديرانه و مهربانانه جواب بدين بهشون و تمومش كنين اخه
:320:
نازنين من دير رسيدم مشهدت بهم نرسيد اما اميدوارم اونجا چشمت بيفته به يه نقاشيي چيزي ياد من بيفتي و حسابي تعريفمو پيش امام رضا بكني و بگي هوامو داشته باشه
اگه يادت نبود هم عيبي نداره اما وقتي اومدي بهم بگو يه لحظه هم اواتارت از جلو چشمام كنار نميرفت دلم خوش باشه
بهار جان تو رفتي ياد من باش:46:
چشمك , ويدا , مريم , نگين , مينوش, جوانه , بهارشادي , همه بهارها, پاييزها و كلا همه دلم تنگ شده بود واستون
ميدونم كه شماهام يه چشمتون اشك بود يه چشمتون خون اما ناراحت نباشيد بسه اين همه دلتنگي من اومدم دوباره:D
خوش اومدم
سلام،
محمد جان چقدر از ما انتقاد می کنی.
باور کن کلی رفتیم درس خوندیم تا مدیر با دانش بشیم :)
دیگه تواناییمون در همین حد هست که می بینی.
اگر کم و کاستی هست، به بزرگی خودت ببخش :72:
از پست آقای baby کلی خندیدم :)
چیزی نمونده تماشاچی ها اسم مدیرها رو بگن، بعد بگن حیا کن همدردی رو رها کن... بعد هم علی دایی رو تشویق کنند :311:
همه تون شاد باشید.
نقاشی عزیز سلام
امروز تا پست هاتو دیدو و حضورتو صبحم بخیر شد
خوشحالم که خوبی و خوشحالم که به تالار برگشتی
خوش آمدی عزیزم:46:
حالم بده.............آخه آدم دیگه میتونه به چی اعتماد کنه.
یه تاپیک رای خلیج فارس زدم چه اطلاعاتی گرفتم:160:
، مدیر کیوان یه لینک گذاشت .
http://www.hamdardi.net/thread-23073.html
واقعا هدفشون چیه ؟؟ چرا اینطوری میکنن ؟؟؟
چند وقت پیش هم که قضیه ایمیل هایی که میاد حالمو بد کرد
http://www.hamdardi.net/thread-5995-page-2.html
اه اه اه لعنت به این روزگار .......:300:
منم نميدونم چم شد اما دلم گرفت
تورو خدا يكي بياد اين تالارو يه كم شادش كنه, بسه به خدا , اينهمه غم , اينهمه تلخي , اينهمه سياهي
پس كجاست اميد و شور زندگي
كجاست لبخند؟
وقتي ادم زياد ميره تو مشكلات انگار خودش ميشه مشكل
يه كم اينجارو شادترش كنيد, با يه لطيفه, يه نقاشي, يه خاطره شاد, نه با يه حال و احوال و خبر قشنگ
انرزي مثبت رو لطفا بياريد توي تالار تا همه يادمون بياد غم وشادي كنار هم معنا داره
پيشاپيش ممنون:72:
سلام به همه دوستای خوب خودم
خوب دوستای گلم! عزیزانی که برای بهارشادی دعا کردین اونم دعای سبز اومدم بگم کم کم داره گره های مسائلم
یکی یکی باز میشه! :) انشالا به دعاهای شما دوستان تمام مسائلم حل میشن به لطف خدا.
بعد هم بسیار خوشحالم که سبب آشنایی و ازدواج 2 نفر آم خوب با هم دیگه شدم و شدم سبب خیر به لطف
خدای مهربون :227:
راستی از نازنین1 خبری نیست؟ نازنین زود باش بیا بگو سوغاتی واسمون چی آوردی؟ دلم برات تنگ شده.
نقاشی عزیزم
چرا دلت گرفته دوست خوبم؟ کی گفته همش سیاهی هست؟ همیشه خوبی هم هست!
اگر تهرانی هستی یک توصیه ویژه برات دارم...امشب شب جمعه است و وقت دعای کمیل! برو یک سر حرم
حضرت عبدالعظیم...هم دلت باز میشه هم اگه با خانوادت بری میتونی بعدش بری بازارچش خرید تا دلت باز شه!
انشالا که 5شنبه جمعه خوبی داشته باشین و دلهاتون شاد شاد باشه!
:72: