RE: خانومم تو روم وایمیسه.....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط سرخ پوست تنها
دلم برای دوران مجردیم تنگ شده... گاهی وقتا به خودم میگم ای کاش ازدواج نمیکردم نه برای اون دخترای قبلی بلکه راحتر زندگی کردن خودم .... دلتنگم.......
[align=justify]سلام سرخ پوست عزیز،
چه نام کاربری بانمکی داری. :)
فکر می کنم استقلال احساسیت رو از دست دادی و لازمه این مهارت رو کسب کنی که به تنهایی در زندگیت شادی و آسایش رو تجربه کنی، تا به تدریج وضعیت رابطه ت با خانومت هم بهتر بشه.
امکانش هست تاپیک زیر رو مطالعه کنی و بگی چه شباهت هایی بین زندگی تو و گلاره هست؟ و چه قسمت هایی از توصیه های sci می تونه تو زندگیت تغییرات مثبت ایجاد کنه؟
[/align]
http://www.hamdardi.net/thread-24960.html
چشم میخونم و جوابشو حتما توب تایپیک خودم مینویسم ...
فقط اومدم بگم دیروز خانومم بهم یه چیزی گفت که شاخ در آوردم البته به روی خودم نیاوردم ...
گفت من هر وقت بهت احتیاج دارم و دستم بهت نمیرسه ازت دور میشم و دستم خودم نیست ... جالب بود برام عکس همه رفتار میکرد ... همه وقتی دلشون برای کسی تنگ میشه سعی میکنن بهش برسن و یا بهش زنگ بزنن تا با صدا و یا وجود طرف آرامش پیدا کنن . اما خانوم من چیز دیگریست
تازگیا سیگار میکشم چون احساس تنهایی شدید میکنم. من از دود متنفر بودم ... اما الان دارم لذت میبرم ....
با سلام دوباره
من اول مطالب این تایپیک نوشتم که مشکل من مردونه نیست و شاید پیدا کردن نقطه ضعف من در همین مورد باشه که با پیدا کردنش منو بیشتر ازار میده ....
اقای سرخ پوست تنها سلام
من پیشنهادم به شما اینه که یه تاپیک جدید باز کنید و خلاصه ای از مشکلتون و تغییرات احتمالی در مشکلتون طی این مدت رو بگید.
الان تعداد پستهای شما زیاد شده و فقط کسانی قادر به پاسخگویی هستن که از اول کار با شما همراه بودند.
اگر تاپیک جدیدی بزنید دوستانه تازه وارد هم میتونن کمک کنن.
انشالله مشکلتون حل میشه.
با سیگار کشیدن و نابود کردن ریه هاتون کاری درست میشه؟؟؟
هرکسی رفتار و اخلاق خاص خودش رو داره.
من..همسرم..شما..همسرتون...همه و همه آدمها یه رفتارهای خاصی داریم که و.قتی برای دیگران مطرح میکنیم یا میخندن یا تعجب میکنن.
اینکه شما این موضوع رو فهمیدید خودش قدم خیلی مثبتی برای بهبود روابطتتون هست.شناخت همینجوری به وجود میاد
غصه نخورید.همه ما در زندگی مشکلاتی داریم.
مراقب جسم و روح خودتون باشید و محکم باشید.درست میشه
فقط می خواستم بگم که از صحبت هاتون به نظر می آد که مشکل شما و همسرتون که هر دو هم در این زمینه نیاز به کار بیشتر دارین درک متقابل و رفتارهای اجتماعی متقابلتونه. همسرتون می گن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط سرخ پوست تنها
گفت من هر وقت بهت احتیاج دارم و دستم بهت نمیرسه ازت دور میشم و دستم خودم نیست ... جالب بود برام عکس همه رفتار میکرد ... همه وقتی دلشون برای کسی تنگ میشه سعی میکنن بهش برسن و یا بهش زنگ بزنن تا با صدا و یا وجود طرف آرامش پیدا کنن . اما خانوم من چیز دیگریست
و شما خیلی تعجب کردین و حق داشتین. شاید در خیلی موارد مشابه هم احساس همسرتون چیز دیگه ای هست ولی نحوه برخوردشون با احساسشون یا ابرازش جلوی شما شکل درستی نیست یا برای شما قابل درک نیست.
متقابلا برای شما هم همین طور. یک جایی گفته بودین که همسرتون از اینکه دستتون ضخمی بشه یا چیزی توی گلوتون بپره عکس العمل خاصی نشون نمی ده. این مسئله رو من بارها شنیدم یا دیدم که افرادی که در بیمارستان هستند و با جراحت هایی رو از دور یا نزدیک می بینن کم کم نسبت بهش خونسردتر عکس العمل نشون می دن.
به نظر من حتما هر دو پیش مشاور برین و همچنین کتاب های مربوط به شناخت همسر و برخورد مناسب باش رو بخونین و در مورد نکته هاش با هم صحبت کنین.
براتون آرزوی روزهای آروم و شاد می کنم