RE: همسرم بهم خیانت کرده ولی من نمیدونم چی بوه و تا چه حد بوده!
سلام بی دل جان اینجا نوشتم چون بهم گفتی دیگه سری به تاپیکم نمی زنی:302:(ازت می خوام که اینطوری نباشه و از تجربهات بیشتر و بیشتر بتونم استفاده کنم:72:)
می خواستم به پستت امتیاز بدم بهم اجازه نداد
هم از تو و هم از آقای همدردی که این روزا بهم کمک کردید تا قدر زندگی و داشته هامو بدونم تشکر می کنم
نمی دونم چشمام بیشتر باز شده یا واقعا داره اتفاقات خوب دور برم می افته
سلام آقای همدردی..یه سوال..آیا این روزها به همسرتون ابراز علاقه میکنین؟ راستشو بگین؟ آیا موقع روابط جنسی توی دلتون حس تنفرو دارین؟؟ یا واقعا دوسش دارین
نقل قول:
نوشته اصلی توسط پریماه
سلام آقای همدردی..یه سوال..آیا این روزها به همسرتون ابراز علاقه میکنین؟ راستشو بگین؟ آیا موقع روابط جنسی توی دلتون حس تنفرو دارین؟؟ یا واقعا دوسش دارین
سلام پریماه،
الان چند ماه از اون قضیه میگذره. اوایل تنش زیاد داشتیم.
ولی در حال حاضر احساس تنفری نسبت بهش ندارم، واقعا دوستش دارم، ابراز علاقه می کنم و میکنه. فقط بعضی وقت ها سیل افکار مخرب میاد سمتم که در اون مواقع سعی می کنم یه جایی گم و گور شم و جلوی چشمش نباشم تا حالم بهتر بشه.
بعضی وقت ها هم این افکار موقع رابطه جنسی میاد سراغم که کنترلش برام خیلی سخت میشه و باعث شده تعداد روابطمون کمتر باشه.
سلام
آيا خيانت فقط خيانت جنسيه؟
خيانت احساسي چي؟ فقط دلبستن به كس ديگس؟ به بازي گرفتن سرنوشت يه نفر تحت عنوان عشق اسمش چي ميتونه باشه!!!!!!!!!!
آيا اينكه بعد از 8 سال بفهمي كه همسرت، كسي كه 2 سال تموم براي رسيدن به تو دم از عشق و عاشقي زد و كسي كه بخاطرش جلوي خونوادت وايسادي، از جانب تو براي سركوب كردن نياز مادر شدنت تصميم گرفته و حالا هم همش حق به جانب ميگه خوب من بچه نميخوام ميگي چيكار كنم!!!!!!!!!!، خيانت نيست؟؟؟؟؟؟؟؟
اينا را براي اين نوشتم كه بدونين نامردي در حق شريك زندگي انواع ديگه اي هم ميتونه داشته باشه!
به نظر من شما باید تو زندگیتون یک تغییر ایجاد می کردید مثلا بچه دار می شدید . با بچه دار شدن ذهنتون معطوف به بچه می شد و محبتتون بین هم بیشتر و اون موقع حاشیه ها کمرنگ تر می شد .
lمن فکر میکنم این که خودش برات تعریف کرده و خودش به اشتباهش اعتراف کرده . این یعنی اینکه دوست داره .و از خودش گذشته که برات اعتراف کرده. چون می تونست این کارو نکنه. (مثل بقیه که این کارو می کنن تازه وقتی فهمیدی به گناه فهمیدن باید کتک بخوری !!!) باید به صداقتی که باهات و با زندگیش داشته احترام بذاری . البته فکر کنم مردهایی مثل شما با این همه درک جزو نوادر دوران هستند . کنار اومدن با این موضوع زمان می بره. ولی مطمئن هستم هر چی راجع بهش کمتر بدونی خیلی بهتره . به فکر خودت هم باش. دیگه بیشتر از این به خاطر این موضوع به خودت و زندگیت ضربه نزن
خواهش مي كنم پستهاي من را در اين تاپيك پاك كنيد.
خيلي حالم بده خيلي بد
همه اتفاقات يك سال همينطور داره توي ذهنم ميچرخه.
صد درصد بچه راه حل مشکل نیست..مگه بچه اسباب بازیه که بیاد تا پدر و مادرش سرگرم بشن و از مشکلات خودشون غافل بشن؟!!!!
-------------------------
اقای همدردی چیزی که من از نوشته هاتون متوجه شدم اینه که همه چیز ظاهریه.بهتون گفتم اروم باشید و شما گفتین ارومم اما در واقع خیلی از درون متلاطمید و میگید بخشیدین اما هنوز بهش فکر میکنید و حتی با یاداوریش از رابطه جنسیتون کم کردین.
شاید من بخوبی متوجه نشم خیانت همسر چه حسی داره اما اکثر ما یه دوره عاطفی رو پشت سر گذاشتیم که گاها پر تلاطم هم بوده.
راه حلی که اینجور وقتا گفته میشه اینه:
اول بروز احساسات.چقد به احساست توجه کردی؟چقد با خودت همدردی کردی؟بلاخره روح تو یه زخمی خورده که نیاز داره تا درمون بشه.همه احساسات منفی که بهت دست داده رو روی کاغذ بنویس.همه رو...خشم.حماقت.جذاب نبودن و...هر فکر منفی که داری رو هم بنویس.حتی اگه گاهی دلت میخواد گردن زنتو بشکنی یا تو رابطه جنسی مثلا اذیتش کنی رو بنویس.تو اجازه داری تو اون لحظه هر فکر و احساس منفی رو داشته باشی.سعی کن عمقیترین احساسات منفی که پنهان کردی رو پیدا کنی و بنویسی.
سرت رو تو یه بالش فرو کن و تا میتونی داد بزن حتی بیصدا فریاد بزن...گریه کن.با مشت و لگد به بالش بکوب.میتونی حتی تصور کنی اون بالش زنته یا اون مرد است و تا میخوره کتکش بزن.
اما این ابراز احساس نباید به صورت واقعی به کسی اسیب بزنه.
وقتی کامل تخلیه شدی روی نوشته هات رو خط بزن و بنویس همه رو بخشیدم و کنار گذاشتم.بعد بدون اینکه کاغذا رو پاره کنی بسوزون و بگو من بخشیدم و بار این کار رو روی دوش خدا گذاشتم.
خاکسترها رو تو اب مثل سینک ظرفشویی بریز.
این کارا رو یه بار میتونی انجام بدی.
---------------------------------------
دلیل اینکه هنوز نبخشیدی اینه که کودک درونت هنوز مجاب به بخشش نشده اما والد درونت میخواد اونا ندید بگیره و به زور حکم به بخشش بده واسه همینه که گاهی کودک درونت سر باز میکنه و بهونه میگیره و تو اشفته میشی و همچنین درونت ترسهای زیادی داری.
برای مورد اول راهش همونه که بالا نوشتم اما برای ترست باید خوردشون کنی.روی یه کاغذ تموم اونچه که میترسی رو بنویس.مثلا میترسی زنت باز خیانت کنه.میترسی اون اقا خونت بیاد و...بعد ترست رو خورد کن یعنی جلوی هر کدوم بنویس اگه اونچه که میترسی اتفاق بیفته چی میشه؟چند درصد احتمال داره اتفاق بیفته؟و چه کارهایی باید بکنی تا اتفاق نیفته؟
مثلا میترسی زنت باز کارشو تکرار کنه.خوب چی میشه؟تو حس بدی پیدا میکنی.خوب چی میشه؟احساس میکنی احمقی.خوب چی میشه؟حس میکنی لایق دوست داشتن و وفاداری نیستی و...اینجوری مشخص میشه تو در درونت باور نداری شایسته محبت و وفاداری هستی و این حس باید از طرف دیگران بهت داده بشه.
اینجوری ریشه همه ترسها رو درون خودت پیدا کن برطرف کن.
این توجیه کار زنت نیست.کار اون سر جای خودشه اما باعث میشه تو انقد بهم نریزی.درسته که اون زنت هست اما درون تو باید فارغ از دیگران حتی زنت باشه.
-------------------------------------
تغییر فضا..اگه میتونی خونه و محلتون رو تغییر بدی اینکارو انجام بده..فضای جدید بهت کمک میکنه تا این روند رو راحتتر طی کنی.
--------------------------------------
با کودک درونت بگیر و بهش بگو میفهمی چقد تو این مدت اسیب دیده و تو میخوای حمایتش کنی و به جای اینکه مدام سرکوبش کنی میخوای بیاریش بیرون به حرفا و دردلش گوش کنی و کمکش کنی.
اونچه که باید اتفاق بیفته درون تو هست چون تو فقط به درون خودت تسلط داری
سلام آقای همدردی عزیز
اینکه عاشق کسی هستی و خیلی دوستش داری و از طرفی بخاطر فکر کردن به خیانت نمیتونی ازش بگذری چون جواب اینهمه عشق تو خیانت نبود درست ولی یه مسئله ای اینجا مطرح هست آدم عاشق مثل بقیه آدم ها با معشوقش رفتار نمیکنه اگه دیگران وقتی همسرت کار اشتباهی میکنه چه بزرگ و چه کوچک ممکنه جبهه گیری کنن و دعوا و مرافعه راه بندازنن و دشمنی کنن و خلاصه خیلی کارهای دیگه ولی شما چطور؟ شما که دوستش دارید و عاشقش هستید آیا نباید توی یه مرحله بغرنج و حساس بهش ثابت کنید؟ اگه تا وقتی معشوق آدم خوب باشه ما هم خوب باشیم کار خاصی انجام ندادیم ولی این زمانها هست که عشق واقعی خودش رو به ما و هم به معشوق نشون میده، عصبانیت برای همون لحظه شنیدن و دسته و پنجه نرم کردن چند روزه کافیه!
چرا نمی بخشی همسرت رو؟
شما که عاشق همسرت هستی پس بخشش کجا رفته؟ احساس رفعت نسبت به عزیزترین کست کجا رفته؟
شما که به چشم خودت ندیدی ولی بخاطر همون گفتار و رفتار همسرت داری خودت رو زجر میدی؟
اصلا به خودت بگو اشتباه کرده و بهت خیانت کرده ولی اون الان بیشتر از تو داره زجر میکشه چون عشق اون تو هستی نه هیچ کسی ....
به عزیزترین کست تو زندگی یه فرصت دیگه بده فقط یه فرصت دیگه
این فرصت رو ازش دریغ نکن بعدش میبینی بیشتر از قبل عاشقش شدی. مطمئن هستم .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط keyvan
لطفا" در تایپک های تاریخ گذشته پست ارسال نکنید، توجه به تاپیکهای زنده موجب میشود،زحمات شما بی ثمر نباشد