یعنی مریم جان امیدی هست که منم بتونم خودمو کنترل کنم
خیلی خسته ام از دست خودم بیشتر از همه
نمی دونم تاحالا شده از خودت بدت بیاد
من الان اینطوریم
می خواستم این هفته برم پیش روانشناس ببینم اگه لازمه برم پیشه روانپزشک
نمایش نسخه قابل چاپ
یعنی مریم جان امیدی هست که منم بتونم خودمو کنترل کنم
خیلی خسته ام از دست خودم بیشتر از همه
نمی دونم تاحالا شده از خودت بدت بیاد
من الان اینطوریم
می خواستم این هفته برم پیش روانشناس ببینم اگه لازمه برم پیشه روانپزشک
اقليماي عزيز...كاش يه كمي هم به نقاط مثبت همسرت وخانوادهاش توجه ميكردي.ميخاي همين الان يه مثال عيني برات بزنم؟ همين كه مدت يك سال و انديه در خونه اي كه متعلق به اوناست بدون هيچ منتي زندگي ميكنيد! بعد از اين همه پست و تاپيك و اين كه ما با ريز نقاط منفي خانواده ي همسرت آشنا شديم تازه فهميديم كه كه چه كمك بزرگي هم بهتون كردن وتا جالا حرفي ازش به ميون نيومده!حالا همين نكته ي كوچولو رو ببر توي همه ي زندگيت...به خوبيهاي همسرت هم دقت كن.اگر در قبال يك رفتار ناشايست(البته از نظر شما)آمچنان عكس العملي ديده ميشه آيا در قبال رفتارهاي خاص و خوب همسرت هم تشكرو قدردانيهاي بزرگ از جانب شما وجود داره؟
اقلیما،نقل قول:
نوشته اصلی توسط eghlima
خیلی نگران اینکه مهارت هاتو نمیتونی به درستی اجرا کنی نباش. زمان میخواد. ترک عادت سخته. فکر میکنی من همه ی این چیزهایی رو که اینجا مینویسم همیشه کامل اجرا میکنم؟ نه! چون توی عمل فرق داره. همه مون یه جاهایی از دستمون در میره.
مهم اینه که مصمم باشی که اصلاح کنی خودتو.
اشتباهاتت رو خودت میدونی پس لازم نیست دوباره عنوان بشه.
ولی یه سوال پرسیدی "من واقعا نمی دونم اصلا درسته که مادر همسر من دکتر زنان که میره همسر من در جریان باشه که از من برای این مسئله که بهش نگفتم مادرش دکتر زنان بوده از من گلگی کنه
ایا نه اینکه این مسئله جزء مسائل شخصیه زنانه که سعی می کنند زیاد عمومیش نکنند"
اقلیما، همسرت از رحم همون زن روزی متولد شده. از سینه ی همون زن شیر خورده. توی آغوش همون زن بزرگ شده. منصف باش.
تو قبل از اینکه همسرت بیاد خونه وقت داشتی که فکر کنی و تصمیم بگیری. بشین و قبل از اینکه همسرت بیاد خونه و تو بخوایی منفجر شی یه سناریو بنویس واسه خودت:
خودت باهوشی و میتونی نتیجه ی سناریوتو حدس بزنی. آیا ارزشش رو داشت که تو خودت رو خالی کنی و 2 روز مهم رو (با توجه به اینکه روزهای دیگه وقت کمی رو با هم هستین) از دست بدی؟
میبینی که واقعا ارزششو نداره.
این تاپیک از حد مجاز تعداد پستها عبور کرده است لذا قفل می شود
اقلیمای عزیز:
بهتره یک جمع بندی از راهنمائیها داشته باشی و بیشتر روی خودت متمرکز شده و مدتی را به خود سازی بپردازی بخصوص در زمینه مثبت اندیشی .
موفق باشی
.