RE: علاقه مندی همسرم به تصاویر غیر اخلاقی
ماه منیر جان سلام
آروم باش عزیزم...بدو بیا بغل بهار خواهر گلم :46:
تغییر که یک دفعه حاصل نمیشه عزیزم....تو قرار بود صبوری و سکوت کنی و معمولی برخورد کنی
گلم! تو تمام رفتار همسرت تعارض موج میزنه...اون تو رو خیلی دوست داره!
من نمیدونم چرا زن و شوهرا جدیدا تا باهم دعواشون میشه بدترین جمله ها رو به هم می گن!
دوست خوبم
شوهر تو دائم احساس کنترل شدن داره! اون از این که تو فلان فیلم رو خریدی ناراحت نیست!
اون از کنترل تو روی ایمیل هاش ناراحته! از این که دائم بهش می گی اینو نبین...این کار بده...
فلان رفتار زشته...فلان سایت عکس هاش خوب نیست! این یک نوع رفتار مادرانست همراه با
دلسوزی اما گلم اون همسرته نه بچه ات! ممکنه این تعارض رو شما با فرزندت هم بعدا پیدا
کنی و این خوب نیست!
سعی کن از این امر و نهی کردن ها دست برداری...برای مثال دیشب اصلا درست نبود که
هی بهش پیله کردی چته...اون خسته از کار روزانه برگشته خونه و دنبال سکوت و آرامشه...از
طرفی تو فکرش این موج میزنه که "همسرم منو دائم کنترل می کنه! اون همش میخواد بهم
گیر بده.. آخه من مگه خودم عقل ندارم!"
خوب گلم راحت گذاشتن یعنی همین چیزها دیگه...این که برگشته گفته حرف های تو ماله
رسالست و مال من مال جامعه یعنی اون بین تو و خودش فاصله می بینه! یعنی شما ها از هم
دور شدین و تو رو مقابل خودش می بینه نه کنار خودش!
وسط دعوا هم که حلوا پخش نمی کنن که! آدم عصبانی که میشه دیگه مغزش کار نمی کنه!
1 چیزی گفته تو به دل نگیر! زن و شوهر دعوا کنند ابلهان باور کنند!
مردت دوستت داره ماه منیر خانوم! این رو تو رفتتارش فریاد میزنه اما تو نمی شنوی! داره با
صدای بلند می گه ماه منیر من رو همینطوری دوست داشته باش!
عزیزم اگر میخوای کسی رو به راه دین بیاری باید رفتارت عکس الانت باشه!
یعنی باید خودت عمل کننده به دین باشی و اون رو تو رفتارهاش آزاد بگذاری!
مثلا میگه ازم نخواه بغلت کنم وقتی دارم از خونه میرم بیرون پس به خواستش احترام بذار!
مثلا شب که میاد خونه باید بگذاری 1 نیم ساعتی استراحت کنه هر طور دوست داره و بعدش
به جای گیر دادن بگی چه خبرا و راجع به اشتراکات و علایقتون حرف بزنی!
مثلا میدونی فیلم دوست داره ازش بپرس دوست داری واسه آخر هفتت چه فیلمایی بگیرم؟
بگذار علایقش رو بهت بشناسونه!
یک مدت که آزاد باشه و رفتار مثبت و عملی تو رو بدون گیر دادن ببینه خودش به راه میاد!
من که تاحالا ندیدیم کسی به زور به راه دین بیاد!
وقتی میگه به دین من کار نداشته باش 1 مدت رهاش کن! ولی خودت عملا تمام نمونه های
خوب اخلاقی یک آدم دیندار رو داشته باش!
امکان نداره که حسن خلق کسی رو به راه دین نکشونه!
پیامبر هیچ وقت به کفار نمی گفت بیاید مسلمون شید بلکه با حسن خلق اونها رو به راه دین
میاورد!
حالا انصافا بگو...تو چقدر خودت رو از لحاظ یک دین مدار واقعی قبول داری؟
این داستان رو بخون :
آیا تو هم مانند پیامبر (ص)تطهیر می کنی ؟
حالا ما چقدر به پیامبر نزدیک هستیم؟
دیگه نگو این زندگی زندگی بشو نیست! این حرفها واسه زندگیتون سمه!
همین که گریه کرده یعنی از کار خودش ناراحته و تو رو دوست داره و از خودش بدش اومده!
پس بیا 1 رفتار متفاوت رو آغاز کن!
باشه ماه منیر جان؟ :46:
:72:
بهار نازنین امروز من کلاس داشتم و دیشب از بس گریه کرده بودم تمام چشمهام ورم کرده بود. دیشب بهش گفتم تا کی میخوای منو با چشمهای ورم کرده بفرستی سر کار؟
اگه گریه کرده علتش من نبودم بهار جان، علتش خونواده ش هستن.
وقتی من همه ی جزئیات زندگیم رو نوشتم رایحه ی عشق گفت ننویس بذار دوستان رو یه موضوع تمرکز کنن اما تمام مشکلات من به هم گره خورده است!
نوشته بودم 6 ماهه پدر و مادرش نه زنگ میزنن نه حتی جواب اس ام اس های ما رو میدن. توضیحات رو کامل دادم. حالا یه مدته مادرش با من تماس میگیره و من هم به احترام اینکه مادر همسرمه تحویلش میگیرم. حالا دیروز زنگ زده میگه شوهرت چندتا از قسطهای بانکش عقب افتاده از بانک با ما تماس گرفتن
بهار جان، من شوهرم مادرشو میپرسته. یعنی اگه مادرش بگه بمیر میمیره و عاشق مادرشه. مادرش رو زیباترین زن روی زمین میدونه. نه تنها مادرش بلکه همه ی بستگان مادرش رو هم همینطور!
از احساسی که نسبت به مادرش داره گلایه ندارم اما مشکل از اونجا شروع میشه که کم محلیهای این مادر بعد از ازدواج به بهونه ی اینکه میخوام شما راحت باشین شروع شد. هر از گاهی میان تو زندگیمون و بعد بدون هیچ بهونه ای یهو غیبشون میزنه.
این برای همسر من که عاشق مادرشه سخته و همین آستانه ی تحملش رو پایین آورده. وگرنه اون از حساسیت من نسبت به ایمیلهاش چیزی نمیدونه.دیشب هم اگه گریه کرد واسه این بود که فکر کرده مادرش واسه این تماس گرفته که ترسیده مبلغ بدهی قسط وام از حقوق باباش برداشت بشه(چون پدرش ضامنش بوده)
خیلی از دعواهای ما،حتی لج کردنش سر دین، ریشه در همین رفتارهای پدر و مادرش داره. اون داره با من لج نمیکنه با خونواده ش داره میجنگه
بهار اگه بدونی چقدر داغونم. تا حالا انقدر غمگین نبودم
صبح که داشتم میرفتم سر کار اس ام اس داده :"سلام عزیزم. بابت دیشب عذر میخوام. این روزا خیلی روحیه ام خرابه. خیلی احساس تنهایی میکنم.هیچ کس رو تو این دنیا ندارم. هیچ کس منو دوست نداره. شهرستان اومدنم هم بیخوده.من قبلا به این تنیجه رسیده بودم اما نمیخواستم بهت بگم. ایشالا بهت خوش بگذره."
جواب دادم:"من همیشه چوب رفتارهای خونواده ت رو خوردم. من اگه روز اول محکم مقابل اشتباهاتشون وایمیستادم الآن وضع زندگیم این نبود. یه زن دیگه چجوری باید به شوهرش نشون بده دوستش داره؟! من تنها جایی نمیرم"
گفت:"آره راست میگی خونواده م خیلی بدن! همه بدن! من هم بدم!فقط شما و خونواده ت خوبین!باید بری. همه منتظر دیدنتن. ولی اومدن من بیخوده، کسی منتظر من نیست!"(جالب اینجاست که همسرم میدونه خونواده م چقدر دوستش دارن. اما از اونجایی که من برای خونواده ی اون غریبه ام و همیشه به همسرم فهموندن که عروس خانواده جز صمیمی و نزدیک اونها محسوب نمیشه اون با خودش فکر میکنه که خونواده ی من هم مثل خونواده ی خودش فکر میکنن! هر محبتی هم که از اونها میبینی میذاره به حساب اینکه اونها دخترشون رو دوست دارن نه دامادشون رو! بخدا دیشب که خوابیده بود بابام از سر ذوق که داریم میریم پیششون باهاش تماس گرفته بود. ولی بخاطر خونواده ش همه ی محبت دیگران رو انکار میکنه)
من جواب دادم:"مهم این نیست که کی خوبه کی بد. مهم اینه که ما نباید جوری فکر کنیم و زندگی کنیم که رفتارهای دیگران تو زندگی ما تاثیر بذاره. خونواده ی من بیشتر از من چشم انتظار شما هستن.دوستت دارن و از اینکه پسری مثل شما دارن افتخار میکنن. مدیر این خونواده ی دو نفری شمایی، مدیریت کن.جا نزن"
(لازم به ذکره که خونواده ی همسرم به شدت مادر سالار هستن. و اممکنه بخشی از رفتارها و واکنشهای همسرم ناشی از این باشه که میترسه تو خونه ی ما هم زنسالاری حاکم بشه!!!!!!!!"
پاسخ داد:"منو به چیزهای واهی شاد نکن.همش دروغه، مهمله،مدیریت چیه؟! همش مزخرفه، توهمه. واقعاً کی تو این دنیا به فکرمه؟ کی تو شهرستان منتظرمه؟ خونواده ت هم اگه میخوان منو ببینن واسه اینه که دخترشون رو میبینن. دیگه از موبایل بدم اومده.بجز اس ام اس تو هیچ زنگ و اس ام اسی ندارم. تازه تو هم که دوست داشتنت الکیه. میخوام موبایلمو خاموش کنم.موبایل واسه من ساخته نشده. موبایل میخوام چه کنم!" و گوشیش رو خاموش کرد.
امید زندگی و ساره جان، من قصدم مادری کردن برای همسرم نیست. من ذاتا ار محبت کردن به دیگران لذت میبرم و وقتی شخصی که مقابلم قرار داره مهمترین انتخاب زندگیمه هرکاری از دستم بر میاد واسش انجام میدم. حالا تعبیر محبتهای من میشه محبت مادری! محبتهام از موقعی که خونواده ش فاصله گرفتن بیشتر شد چون میخواستم یجورایی خلا اونها رو حس نکنه تا زمان مشکلات بینشون رو حل کنه!
با خودم گفتم حتما اقساط عقب افتاده انقدر بهمش ریخته.صبح بعد از کلاسم زنگ زدم محل کارش، گفتم چرا گوشیت رو خاموش کردی؟ دلم برات تنگ میشه.
گفت دلایلم رو گفتم.
گفتم به خدا خونواده ت شادن دارن زندگیشون رو میکنن . این من و تو هستیم که همش به خاطر رفتارهای اونا داریم دعوا میکنیم. نذار زندگیمون از هم بپاشه.
گفت: تو که جای من نیستی به جای من تصمیم میگیری. من یا همه رو میخوام یا هیچکس.
گفتم میام دنبالت مرخصی بگیر با هم بریم بیرون حال و هوات عوض بشه
گفت:نیا تا اینجا، باید اداره بمونم.
گفت: کاری نداری؟
من گوشی رو قطع کردم!
میدیونین من تا وقتی ازدواج نکرده بودم همیشه دیگران رو متهم میکردم به اینکه چجوری نمیتونن از عهده ی زندگیشون بر بیان؟ زندگی ای که انقدر کوتاهه رو چرا به شادی سپری نمیکنن؟ اما حالا بعد از ازدواج میفهمم اگه ما مستقل بار نیومده باشیم، اعتماد به نفس نداشته باشیم هرچیزی ذهن ما رو به خودش مشغول میکنه.و این تنها ما نیستیم که زندگیمون رو کنترل میکنیم.بلکه دیگران فرمان زندگی ما رو به دست گرفتن و به هر سمتی که بخوان ما رو میبرن. وابستگی بیش از حد شوهر من به خونواده ش موضوعی بود که از اولین روزهای عقد باعث برهم زدن آرامش زندگی من شد....
وقتــ‗__‗ــی گیــ‗__‗ــج میشــ‗__‗ــدم
بـه کلــ‗__‗ــمات پنــ‗__‗ــاه میبــ‗__‗ــردم
امــ‗__‗ــان از امــ‗__‗ــروز کــ‗__‗ــه
کلمــ‗__‗ــات خودشــ‗__‗ــان هم گیــ‗_‗ــج شــ‗__‗ــده اند
من نمیتونم در مورد مشکل شما اظهار نظر مفیدی بکنم. انشاالله کارشناسها راهنمایی لازم رو میکنن. تنها کاری که از دستم بر میاد دعاست و گفتن اینکه :
نه تو می مانی و نه اندوه
و نه هیچ یک از مردم این آبادی
به حباب نگران لب یک رود
و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت
غصه هم می گذرد
آنچنان که فقط خاطره ای خواهد ماند
لحظه ها عریانند
به تن لحظه خود جامه اندوه مپوشان هرگز
ماه منیر جان سلام مجدد من هم مثل تویه زنم و میدونم چه تلخه که شوهر ادم تمایل به دیدن تصاویر مستهجن کنه با توصیفایی که کردی معلومه چه قد شوهرت دوست داره به خدا هیچ چیز مثل بی تفاوت جلوه دادان این مساله کمک به حلش نمیکنه.شما هرچی به شوهرت محبت کنی تا جای کمبود محبت خانوادشو بگیره بد نیست هیچ کلی ام نتیجه مثبت میگیری.
نقل قول:
تغییر که یک دفعه حاصل نمیشه عزیزم....تو قرار بود صبوری و سکوت کنی و معمولی برخورد کنی
من صبوری کردم بهار جان. چند وقت بود که بهم ریخته بود و منتظر دعوا بود. مثلا چند روز پیش که اومد خونه در کمد رو باز کرد و با حالت عصبانی گفت چرا این وسیله اینجاست؟!
من هم گفتم خب جاش اونجاست آقا اگه میخوای گیر بدی سر یه موضوع درست حسابی گیر بده.
فردای اون روز خودم به تنهایی تموم خونه رو دوباره مرتب کردم. از آشپزخونه گرفته تا دستشویی و حموم. تا بهونه دستش ندم
روز بعد : فصل فلان سبزی داره تموم میشه چرا به فکر نبودی؟
واکنش من: 20 کیلو سبزی گرفتم ، پاک کردم شستم و با کمک خودش خرد کردم!
روز بعدتر: گیر داد که چرا ما واسه خودمون چیزی نخریدیم و ما باید همیشه جوون بمونیم و نباید موهامون سفید بشه..(نه به حالت خنده و آرامش با عصبانیت و کلافگی)
واکنش من: گفتم شاید چند تا تار موی سفیدم چشمک زده،رفتم موهام رو رنگ کردم بلکه تنوعی حاصل بشه!
نقل قول:
شوهر تو دائم احساس کنترل شدن داره! اون از این که تو فلان فیلم رو خریدی ناراحت نیست!
اون از کنترل تو روی ایمیل هاش ناراحته! از این که دائم بهش می گی اینو نبین...این کار بده...
فلان رفتار زشته...فلان سایت عکس هاش خوب نیست! این یک نوع رفتار مادرانست همراه با
دلسوزی اما گلم اون همسرته نه بچه ات! ممکنه این تعارض رو شما با فرزندت هم بعدا پیدا
کنی و این خوب نیست!
باورت نمیشه بهار، برادرش که مجرده بیشتر از من زندگیمون رو کنترل میکنه. مثلا زنگ میزنه به داداشش میگه چرا امروز نرفتی سر کار؟ کی میخوای بری مسافرت؟ ... همش در حال سرک کشیدن تو زندگی ماست! اما چرا پذیرش رفتارهای خونواده ی خودش انقدر واسش سخت نیست؟
نقل قول:
سعی کن از این امر و نهی کردن ها دست برداری
حتماً بیشتر رعایت میکنم. میدونی من قصدم امر و نهی نیست اما انتقاد تو خونه ی پدری ما یه امر عادی بود و کسی هم از کسی نمیرنجید . من همین الآن هم خیلی راحت با پدر و مادرم گفتگو میکنم و اگه انتقادی باشه محترمانه مطرح میشه واسه همین فکر نمیکردم همسرم اسم اینکار رو بذاره کنترل کردن!
نقل قول:
عزیزم اگر میخوای کسی رو به راه دین بیاری باید رفتارت عکس الانت باشه!
یعنی باید خودت عمل کننده به دین باشی و اون رو تو رفتارهاش آزاد بگذاری!
جالب اینجاست که من اگه بیخیال بشم اون بیخیال نمیشه. با این همه مواظبتی که من دارم باز هم گیرهای الکی میده. از روز اول همینطور بوده. مثلا وقتی میریم میوه فروشی میگه تو چرا گفتی فلان میوه خوب نیست!
چرا زیر چادرت روسری رنگی سر کردی؟ چرا دستکش سفید دست کردی؟
چرا، چرا، چرا....
نقل قول:
یک مدت که آزاد باشه و رفتار مثبت و عملی تو رو بدون گیر دادن ببینه خودش به راه میاد!
البته من فکر میکنم بیشتر با خونواده ش لج کرده تا من! اما امیدوارم.
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
پس بیا 1 رفتار متفاوت رو آغاز کن!
باشه ماه منیر جان؟ 46
واسم دعا کن دوستم. بالا و پایین های زندگیم خیلی زیاد شده. من هم کم طاقت تر از اونم که زیر این فشار خم نشم
ساره جان شوهرم شدیدا کمبود خونواده ش رو حس میکنه. سالها به اونها محبت کرده و بازخورد نگرفته برای همین حتی نسبت به محبتهای من هم بی اعتنا شده.این رو خودم هم حس کرده بودم اما امروز که به من گفت من یا همه رو میخوام یا هیچکس به یقین رسیدم!
:302:
تو دوره ی عقد بخاطر شرایط کاری من، مجبور شدم یه مدت با خونواده ی همسرم زندگی کنم. تو اون بازه زمانی خیلی اذیت شدم خیلی. خونواده ی شوهرم خیلی به من توجه نمیکردن، شوهرم هم همینطور و با اینکه کم لطفی های شوهرم رو میدیدن اما انگار نه انگار!
من هیچوقت جلوی اونها با شوهرم دعوا نکردم اما خب اونها قطعا از چشممهای ورم کرده، بی حالی و کم اشتهایی من متوجه وجود مشکل بینمون میشدن اما به روی خودشون نمیاوردن. بهتره بگم خیلی رابطه ی من و همسرم واسشون مهم نبود.
یه روز که با همسرم رفته بودم بیرون، دعوامون شد. من چون میدونستم همسرم خیلی به حرف والدینش گوش میده . با پدرش تماس گرفتم و ازش خواستم با پسرش صحبت کنه.(پدرش انقدر همسرش رو دوست داره که تمام افراد آشنا و غریبه غبطه ی رابطه ی اونها رو میخورن. هرکاری از دستش بر بیاد واسه همسرش انجام میده همه اینو مدونن)گفتم پدرش باهاش صحبت کنه و راه و رسم همسرداری رو به پسرش یاد بده
فکر میکنین واکنش خونواده ش چی بود؟!
مادرش به نشونه ی اعتراض گذاشت رفت شهرستان!
خواهرش رفت خونه ی دوستش!
و پدرش هم به شوهرم گفت تو باید هوای خواهر و مادرت رو داشته باشی ....(فکر کن!!!) وجود همسرت تو خونه ما رو نلراحت میکنه، بفرستش شهرستان!
و این در حالی بود که من به پدرشوهرم پناه آورده بودم. بعد از اون ماجرا من از خونه شون اومدم بیرون و دیگه بی دعوت نرفتم اونجا و دیگه هرگز از مشکلاتم با اونها صحبت نکردم!
البته این رو بگم که اون موقع همسرم مقابل واکنش خونواده ش ایستاد و همین واکنشهای منفی بعدی خونواه ش رو در بر داشت.
ماه منیر عزیز
سلام
به نظر من همسرشما یه کم افسرده شده که از خانوادش بیخبره بهتره خودت پیش مشاور بری و کل مسائل را مطرح کنی و راهکار بگیری تا دیر نشده . امیدوارم به نتیجه دلخواهت برسی .نگران نباش و بدون غمها گذرا هستن و تنها رفتار ما تو لحظات غو و اندوه اثری ماندگار داره پس سعی کن خودت شاد باشی تا بتونی باعث شادی بشی. از چیزهای کوچولو شروع کن . ت. میت.نی عزیزم وقتی شوهرت خونه میاد سعی کن فیلمهای طنز ببینید براش اس امس عاشقانه وطنز بفرست .کم کم همه چیز خوب میشه مسئله غیر قابل حلی نیست که تا اینحد ناراحت باشی.
مواظب خودت باش عزیزم
عزیزم به مادرش بگو که شوهرت چه قد دلتنگشه.اسم روابط بین خودتو شوهرتو نیار