-
RE: کتک کاری همسر
سلام به همه دوستانم. ممنونم از اینکه به درد و دل من گوش میدید. مهسا جون این دوستت به چه دلیل چدا شد؟؟ واقعا شوهرش بهش خیانت کرد یا بخاطر گیر دادنش شوهرش خسته شد طلاقش داد؟؟
واقعا روحیم خسته است . میدونین چیه بچه ها: چون شوهرم تا حالا جدی از من نخواسته که بچه دار بشیم همیشه فکر میکنم که منو دوست نداره و نمی خواد با من زندگی کنه. از کجا بفهمم که اینطوریه یا نه؟؟ شما چه راه حلی به من پیشنهاد می کنین.
-
سلام ساناز جان
ببخشیدا این همه گیری که شما بهش میدییو جو خونه رو متشنج می کنی و هر ساعت دقیقه بهش میگی بیا از هم جدا شیم به نظرت عاقلانه است که حرف بچه رو بزنه!!!!
بچه دار شدن یا نشدن وسیله خوبی برای سنجش میزان محبت همسرت نیست!!
به نظر من حتی از تصمیمی که برای ازدواج بین دو نفر گرفته میشه مهم تره
-
سلام اقلیما جان. حرف شما درسته ولی چطور بعضی از مردا تا ازدواج میکنن از زنشون میخوان که بچه دار بشن؟؟ خانم شریک شوهر من یک بچه 2 ساله داره دوباره بطور ناخواسته باردار شده ولی هرکاری میکنه شوهرش اجازه سقط جنین بهش نمی ده خب معلومه که دوستش داری. در صورتیکه که اخلاق اون خانم هم تا حدی شبیه من هستش ولی دروغ نباشه من شکاک ترم. نمی دونم الکی دارم خودمو عذاب میدم یا نه؟
بچه ها من توی این شهر خیلی تتها هستم نه دوست خوبی دارم نه خانواده ای اینجا دارم، دنبال یه دوست خوب میگردم که باهاش تلفنی حرف بزنم یا یه موقع باهاش بیرون برم. چون همین تنهایی باعث فکر و خیالهای منفی در ذهن من میشه. اگه کسی میخواد با من دوست بشه تا من بتونم بیشتر بهش نزدیک باشم و جای خواهرو واسم بگیره به این آدرس میل بزنه. sanazomidvar@yahoo.com
ممنونم از همه
-
دوست عزيز ساناز جان
فكر مي كني حالت خوب است؟
بعضي كارهاي تو شبيه خواهرم كه بيماري اختلال رفتاري دارد، است
ساناز جان شوهر تو از طريق نت با تو آشنا شده چون دور و برش فرد مناسبي نبوده، اكثر مردها بعد از ازدواج به فكر كيس ديگر نمي افتند، حتي اگر چت هم كند فقط جهت سرگرمي و تفريح است (چون به اين كار عادت كرده، يك تفريح بي خطر، چه كارش داري)
منم اگر جاي شوهرت بودم با وضعتي كه تو داري هرگز راضي نمي شدم بچه دار شوي (ربطي به دوست داشتن ندارد)
وقتي مدام از جدايي حرف مي زني انتظار داري ايشان اضطراب نداشته باشد كه اگر بچه دار شديم بچه را بيندازي رو سر اون بدبخت و ولش كني؟ خودت را بگذار جاي شوهرت
مطمئن باش شوهرت حال و حوصله زن چندم را ندارد چون بيچاره يك بار طلاق گرفته از جدايي مي ترسد مطمئن باش اگر از تو جدا شود ديگر نمي تواند ازدواج موفقي داشته باشد. اگر بخواهي دست از كارهايت برنداري بهت قول مي دهم در 5 سال آينده كه ميل جنسي او هم فروكش كرد، قيد همه چيز را مي زند و تو را طلاق مي دهد.
من فكر مي كنم اين مشكلي كه تو داري ريشه دار است (البته من متخصص نيستم) مطمئن هستي طلاق اولت به خاطر اين نوع گير دادنهايت نبوده؟
عزيزم من جاي تو بودم پيش يك روانپزشك مي رفتم اگر لازم است دارو مصرف كني زودتر اقدام كن
من بچه دار شدن تو تا زماني كه حالت خوب نشده توصيه نمي كنم (بارداري خودش افسردگي مي آورد و ممكن است اوضاع شما بدتر شود) شايد طول درمان كوتاه باشد 6-7 ماه اينور و آنور فرقي نمي كند.
راستش را بخواهي دلم براي شوهرت مي سوزد من كه اصلا نمي توانم آدمي كه بهم گير مي دهد را تحمل كنم (البته ببخشيدهاااااااااااااا)