RE: خواستگارم موقع مشغله کاری جواب منو نمیده(حتی به مدت چندروز)
سلام فلگ عزیز.
بغیر از اون سوالی که اولا ازت پرسیده بودم، هی میخواستم برات جواب بنویسم، اما نمیدونم چرا شرایط و پیش فرض هایی که برامون شرح داده بودی، برام خیلی عجیب میومد.
به نظر من همین الان اگه یه تاپیک دیگه باز کنی و در اون بنویسی که این آقا دوست شماست، جوابهایی میگیری که زمین تا آسمون با جوابای این تاپیک فرق داره!
از نظر خودت فقط یه پیش فرض کوچولو رو عوض کردی. اما اصلی ترین فرض ِسوالی که در مقابل ماست، عوض شده!
فلگ عزیز، لطفاً یکبار کامل برامون بنویس که
طرز آشناییتون چه جوری بوده،
خانواده خودتون و ایشون تا چه حد از ماجرا اطلاع دارن،
تحقیق آیا واقعاً کردید یا نه؟
و چه مدتی هست با هم در ارتباط هستید.
البته اگه دوس داری که پاسخ های درستی دریافت کنی.
(شاید توی یه تاپیک دیگه عنوان کنی هم بد نباشه!)
فلگ من حرفی ندارم برات بنویسم
البته خیلی حرف ها دارم ... کاش توانش را داشتم و تو را از این راهی که میری باز میگردوندم...
تو تصمیم خودت را گرفتی و نشستی حرفهای ما رو هم بهش گفتی که در واقع قانعت کنه که نه اینطور نیست
این بنده خدا هم البته زیاد تلاشی نکرده در جهت قانع شدن ... این تو بودی که اصرار کردی بیاد خواستگاریت.... فردا بهت نگه من رو در مقابل عمل انجام شده قرار دادی؟
یک آدم متوسط که قدر آدم را بدونه بسیار بهتر از یک آدم خیلی موفق و دهن پر کن هست که قدر آدم را ندونه ... زندگی مشترک فقط امکانات نیست... صمیمیت و یک دلی بخصوص برای ما زن ها خیلی مهم هست...
از من گفتن.. امیدوارم بهترین ها برات رقم بخوره ... مواظب خودت باش و قدر خودت را بدون ... موفق باشی ... خدانگهدار
با سلام به شما
از این که نگفتی دوستت هست و به عنوان خواستگار معرفیش کردی بینهایت دلخور شدم اصلا کار درستی نبود
بهتره با هر کسی که خاستی مشورت کنی اول رو راست مشکلت رو بگی
البته من در تاپیکت بهت گفتم که با خانوادش تماس بگیر یا مادرت تماس بگیره چون مشکلی بی خبری از به اصطلاح نامزدت مشکل حادی نبوده که براش تاپیک درست کنی میشد راحت با پادرمیانی یه بزرگتر حل بشه
در هر حال نظر شخصیم اینه که پسر با احترام و حتی خواهش به خاستگاری دختر بره نه اینکه تاریخ و خواهش از دختر باشه
موفق باشی
فعلا نمیخوام به هیچی فکر کنم
اگه اومد خواستگاری اونوقت دوباره فکر میکنم و باهم مشاوره حضوری میریم
اگه نیومد هم که هیچی
من ارتباطمو قطع کردم تا :
-بیخودی از رفتارش اعصابم خرد نشه
-هروقت تصمیمش جدی شد در موردش فکر کنم
-فرصت بهش دادم فکراشو بکنه،اگه نمیخواد ازدواج کنه بره(بدون هیچ توضیحی)
-ضمن اشنایی خانواده بتونم تحقیقات کنم وبعدا مراحل بعدی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرشته مهربان
در مرحله شناخت فرد را باید همانگونه که هست ببینی و حتی اگر مواردی به نظرت منفی اومد نیز با او بحث نکنی و نقد نکنی و موضع نگیری ، بلکه فقط لیست کنی برای خودت ، سپس لیست ویژگیها را بررسی کن و امتیاز بده و با سنجش میزان سنخیت و نمره به دست آـمده تصمیم بگیر .
اشتباه کردم،ایرادم اینه که هرچی تودلمه سریع رو میکنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط شب نم
معنی "نمی خوام" تو این مکالمه چیه؟ من اشتباه متوجه شدم یا شما؟
من:نه مشکل من زمان نیست،مشکلم طرز زفتارت بامنه،من بامشاور صحبت کردم،چیزای خوبی دستگیرم نشده،طرز رفتارت ازارم میده،پیشنهاد میکنم یه مدت بری و واسه خودت فکر کنی،خواستی برگرد،نخواستیم برنگرد؛من اینطوری ادامه نمیدم
-ایشون:نمیخوام،مشاور چی گفته؟
من بهش گفتم برو یه مدت فکراتو بکن،گفت نمیخوام
نقل قول:
نوشته اصلی توسط شب نم
اگر گفتی بودی دوست پسرت است جوابها کلا با خواستگار فرق می کرد. این رفتار در دوست پسر یعنی یا اگه میخوای واسه سرگرمی ادامه بدیم و در یک حالت دیگه هم مردد بودن و فکر کردن را می رسونه.
احتمال این که به پیشنهادت جواب رد بده زیاده.
خیلی جدی نیست در رابطه، برعکس شما که اسم بچه هاتون را هم انتخاب کردید !!
خب حالا با اینکارم مشخص میشه که چیکارمیخواد بکنه،یا میاد یا نمیاد،اعصاب منم خرد نمیشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط سابینا
کاش توانش را داشتم و تو را از این راهی که میری باز میگردوندم...
این بنده خدا هم البته زیاد تلاشی نکرده در جهت قانع شدن ... این تو بودی که اصرار کردی بیاد خواستگاریت.... فردا بهت نگه من رو در مقابل عمل انجام شده قرار دادی؟
من هنوز تصمیمی نگرفتم که،موضوعو دست زمان دادم تا مشخص بشه واقعیت چیه
من منت کسیو نکشیدم بیاد خواستگاری،اتفاقا بهش گفته بودم خداحافظ واسه همیشه،خودش بود که گفت میام ولی دیرتر
من عجله ای برای ازدواج ندارم،فقط نگران این بودم که سرکار نباشم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط دختر مهربون
به نظر من همین الان اگه یه تاپیک دیگه باز کنی و در اون بنویسی که این آقا دوست شماست، جوابهایی میگیری که زمین تا آسمون با جوابای این تاپیک فرق داره!
طرز آشناییتون چه جوری بوده،
خانواده خودتون و ایشون تا چه حد از ماجرا اطلاع دارن،
تحقیق آیا واقعاً کردید یا نه؟
و چه مدتی هست با هم در ارتباط هستید.
مسلما همه دراون صورت میگفتن قطع رابطه کن وبگو بیاد خواستگاری،خب منم همین کارو کردم
نمیدونم چرا سرزنشم میکنید!!!
ایشون دوست من نیست،ماصرفا توسط رابطی برای ازدواج اشناشدیم
اون به خانوادش گفته استخدام که شدم باید بریدبرام خواستگاری ولی درمورد من توضیحی نداده
خودش به من گفت به مامانت بگو در موردم،منم گفتم (ولی نمیدونه ارتباط داریم)
بعدا اگه اومد خواستگاری شاید تاپیکی بزنم ودوباره موضوعو ازاول عنوان کنم .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ویدا@
در هر حال نظر شخصیم اینه که پسر با احترام و حتی خواهش به خاستگاری دختر بره نه اینکه تاریخ و خواهش از دختر باشه
موفق باشی
من براش انتخاب گذاشتم یا کلا بره ویا اون موقع بیاد
اگر هم نیومد من هیچ گله ای ندارم وهیچ تماس دوباره ای برقرار نخواهم کرد
وضمنا درصورت ادامه به موقع ناز خواهم کرد.
خوب حالا كه گفتين دوست پسرتونه برخي از رفتارهاشون راحت تر با اين وضعيت توجيه ميشه مثل صحبت نكردن با شما وقتي كه پيش دوستاش هستش ( چون مثلا اگه مذهبي باشه نميخواد دوستانش بفهمن با كسي دوسته ) البته كاري به منطقي بودن يا غير منطقي بودن يا خوب يا بد توجيحم ندارم فقط ميگم اينطوري راحت تر توجيه ميشه... و قابل قبول تره با زماني كه طرف نامزدتون باشه و اين كارهارو كنه!!!
ولي بازهم رفتار هاي مشكوك گوشي خاموش كردن و چندروز خبر نگرفتنها كه مهمتر هستند اصلا توجيه نميشه ... و اصل مطلب هنوز پابرجاست
به نظر من كه بهتره تا اون تاريخ 4 بهمن كه قرار خواستگاري گذاشتين بي خيال باشي و بشين واسه كنكورت بخون كه عقب نيوفتي،خوب حد اقل اينجوري ديگه خيالت يكم راحت تره و ميتوني به درست هم برسي...
و حالا به موقعش يعني 4 بهمن كه اومد خواستگاري اونوقت به ايشون و شناختش و مشكلاتش فكر كني و حتما هم بعدش مشاوره برين و يه مدت هم نامزد بمونيي و زود عقد نكنيي چون من خيلي هارو ميبينم كه بعد عقد تازه يه كم بيشتر طرفشون رو ميشناسن و وقتي پشيمون ميشن راه برگشتشون خيلي سخت تره چون بايد طلاق بگيرن و خوب ترجيح ميدن اين كارو نكنن و با برخي مشكلات ميسازن ولي نامزد باشي ديگه طلاقي در كار نيست و راحت تري
ولي اگه ايشون 4 بهمن نيومدن به نظرم ديگه اصلا به ايشون فكر نكن چون كسي كه روي يه تاريخي توافق ميكنه ولي همش خواستگاري رو به عقب ميندازه نه قولهاش قابل اعتماده و نه ارزشي براي شما قائله و نه احترامي
به نظر من كه فعلا تا تاريخ مقرر شده بيخيال باش و به درست برس و ذهن خودتو درگير نكن
موفق باشي:72:
RE: میخواد بامن ازدواج کنه ولی فعلا تمایلش به ارتباطمون کمه
بهترین کاری که بنظر من باید انجام بدی این که
فعلا به ایشون نه فکر کنی و نه ارتباط اس ام اسی و یا تلفنی و غیره داشته باشی.
وقتی ایشون تصمیم قطعی گرفتند ازتون درخواست می کنند و می یاند خواستگاری رسمی.
1- با خودش و خصوصیاتش بیشتر آشنا می شی.
2- با خانوادشون آشنا می شی.
3- بدون هیچ وابستگی و منطقی تصمیم میگیری.
4- فکرت تا اون زمان آزاد و رها خواهد بود که تصمیمات و فعالیتهای مفیدتر و سازنده تری برای زندگیت انجام بدی.
5- بیخود و بیجهت فکر و وقتت رو برای چیزی و یا کسی که نه ببار هست و نه بدار هدر نمی دهی.
موفق باشی. :72:
flag جان شما که دیگه باید اینو بدونی که تو این تالار به درستی مرتب سفارش میشه مراحل شناخت باید زیرنظر خونوده ها انجام بشه.
مدیر همدردی نوشته:
بهتر هست در زمين ديگران خانه نكني. تا وقتي مطمئن شوي سند زمين را به نامت زدند. بعد شروع به گسترش احساسات خود نسبت به او بكني.و اين حتما بايد بعد از خواستگاري، شناخت و عقد انجام گيرد.
پس بهتره شناخت زیر نظر خونواده باشه و احساسات برای بعد ازعقد.
سلام
مگه قرار نشد تا 4 بهمن که اقدام به خواستگاری رسمی نکرد باهاش در ارتباط نباشی؟؟؟؟؟:163:
اگه راهکار دوستان همدردی قبول داری فکر کنم قرار بر این شد که بعد خواستگاری رسمی به ایشون و مشکلات یا شناخت فکر کنی
ببخشیدا علت تاپیک جدید باز کردن رو دیگه نمیدونم
با سلام
لطفاً سئوال خود را در تاپیک های مختلف پیگیری نفرمایید.
بنده دو تاپیک شما را که در خصوص انتخاب همسر بود ادغام کردم.
با تشکر
نیومد
میگه کلی کار روسرم ریخته
این فاصله ایجاد شده بازم تکلیف منو مشخص نکرد
چیکارکنم؟ بازم فرصت بدم ؟
(هم راه دوره هم تازه اونجا استخدام شده)