RE: پــیــامــک بــازی ! ! !
محبت را وقتی دیدم که: "دخترک در دفتر نقاشیش خورشید را مشکی کشید تا پدر کارگرش زیر آفتاب نسوزد..."
خواهرم/برادرم ! تو زندگی مثل زودپز باش که در اوج جوش سوت میزنه!
و تو ای مهربانم مرا تکثیر کن آن دم که خدا را تلاوت میکنی ؛ شاید به صداقت قلب پاکت من نیز اجابت شوم ...
RE: پــیــامــک بــازی ! ! !
صبر کن عشق زمين گير شود بعد برو . يا دل از ديده تو سير شود بعد برو . تو اگر کوچ کني بغض خدا ميشکند . صبر کن گريه به زنجير شود بعد برو
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
ماهی به آب گفت: تو نمیتونی اشکای منو ببینی , چون من توی آبم... آب جواب داد اما من میتونم اشکای تو رو احساس کنم چون تو توی قلب منی
&&&&&&&&&&
کفشات و در بیار! . . . جدی میگم کفشات و در بیار. . . . چرا؟... اخه تو توی یک سرزمین مقدسی!!! . . . اره شک نکن تو توی *قلب منی
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
عاشق شدی : اگه عاشق شدي و مي خواي به عشقت برسي به توصيه هاي زير توجه کن: . . . . . .
اي شيطون مچتو گرفتم بگو طرف کيه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
دل : به دلداران سپردن کارهر دلدار نيست. من به تو جان مي سپارم دل که قابل دار نيست
&&&&&&&&&&&&&&
عشق زیباترین : نام خدا خالق انسان . به نام انسان خالق غم ها . به نام غم ها به وجود اورنده ي اشك ها . به نام اشك تسكين دهنده ي قلب ها . به نام قلب ها ايجاد گر عشق و به نام عشق زيباترين خطاي انسان
----------
آغاز : به پايان فكر نكن .. انديشيدن به پايان هر چيز شيريني حضورش را تلخ مي كند .. بگذار پايان تو را غافلگير كند درست مانند آغاز
--------
گل فروش : اگه يه روز فروختمت ، بدون آدم فروش نيستم .. گل فروشم گلم
-------
عشق : عشق نمي پرسه اهل كجايي فقط ميگه توي قلب من زندگي كن عشق نمي پرسه چرا دور هستي فقط ميگه هميشه با من هستي عشق نميگه دوستم داري؟ فقط ميگه دوستت دارم
--------
آتش : خداوند آتش را آفريد تا ارزش آب را بدانيم وخلا زاييده شد تا ارزش هوا را بدانيم و بعد مرگ آمد تا ارزش زندگي را بشناسيم
--------------
پرتغال : اگر زندگي يك پرتقال در دستتان نهاد، آن را پوست بكنيد و به دنبال دوستي باشيد تا با او قسمت كنيد
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
دل شکستن : هروقت كه دل كسي را شكستيد روي ديوار ميخي بكوب تا ببيني كه چقدر دل شكستي هروقت كه دلشان را بدست آوردي ميخي را از روي ديوار بكن تا ببيني كه چقدر دل بدست آوردي
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
پیانو : زندگي مثل پيانو است ، دكمه هاي سياه براي غم ها و دكمه هاي سفيد براي شادي ها . اما زماني ميتوان آهنگ زيبايي نواخت كه دكمه هاي سفيد و سياه را با هم فشار دهي
000000000000000000
فراموشم نکن : دنيا به مثال کوزه اي زرين است اين آب کمي تلخ کمي شيرين است از دوست جدا شدن چه سخت است اين بازي تلخ سرنوشت است مرغ شب خوابيد و من از گريه بيدارم هنوز گر چه رفتي از برم مشتاق ديدارم هنوز شمع سوزان توام اين کونه خاموشم نکن از کنارت ميروم اما فراموشم نکن
((((((((((
قله کوه : زماني كه كنار رودخانه بودم نگاهم به قله ي كوه بود به قله ي كوه كه رسيدم سراپا محو تماشاي رود شدم