RE: دارم خل میشم از این همه مشکل که با نامزدم پیدا کردم؟
فرانک جان من افتخار نداشتم همه مطالبو بخونم ... منتها از چیزایی که خوندم فهمیدم مشکل اعتیاده ... خب عزیزم همسرتو به یه بهونه ای مثلا بگو بیا بریم چکاپ هم خودت هم اون آزمایش بدین بعد که واست مشخص شد زیر نظر مشاور تصمیمت رو بگیر
نامزد من اوایل قلیون میکشید من واقعا بدم میومد خیلی صریح و بی حاشیه گفتم یا من یا قلیون گرفت قلیونشو داخل حیاط برد ریزش کرد ... من نمیگم اعتیاد چیزیه که همه ترکش میکنن یا همه رو تو دام خودش نابود میکنه شوهرتو خودت بهتر از ما میشناسی براش غیر مستقیم صحبت کن مثلا وسط انواع حرفهات یهو بگو یه بنده خدایی معتاده زندگیش فنا شد ... نمیدونم چی بگم خدا خودش بزرگه توکل کن نماز و امیدت رو از دست نده
مثل من نشی با یه چیز کوچیک سریع به هم میریزم
فرانک چرا آقاتو یروز تعقیب نمیکنی ... جدی میگم اگه انقد شکت زیاده که کجا میره با کی میره تعقیبش کن نذار زندگیت جوانیت اینجوری بگذره حیفه:72:
سلام فرانك جان نمي دونم براي چي اين سوال ها را ازم پرسيدي. اگه دوست داشتي بهم بگو.
بله من تهراني ام. نه بچه ندارم.
سلام
بچه ها می خوام یه براورد کنم و چندتا سوال توی این مدت زمانی که به نامزدم دادم واسم پیش اومده:
اول : رفتار عجیبی فعلا ازش ندیدم اما اون همچنان بر این باور است که بهش اعتماد ندارم و همش می خوام بهش گیر بدم.
دوم اینکه : کاملا توی ظاهر دارم نشون میدم که بهش اعتماد دارم
حالا سوال اصلی که دارم:
اگر یه وقت متوجه شدم که در یه موردی داره بهم دروغ میگه ( اگه اطمینان داشتم که دروغ داره میگه ) باز به روش نیارم یا اینکه چطور باید بهش بگم که من متوجه شدم که دروغ داری میگی لازم به ذکر است که همسرم اصلا زیر بار دروغش نمی ره.
مگر اینکه با مدرک و سندی حرف بزنی که دیگه اونجوری هرکی باشه دهنش بسته میشه.
حالا باید چیکار کنم . اگه دیدم داره دروغ میگه مثلا می خواد جایی بره دروغ بگه مثلا فلان جام بعد من بفهمم که بهم دروغ گفته و اونجا نبوده اما مدرکی نداشته باشم که دهنش بسته بشه چیکار باید انجام بدم ؟ به روش بیارم یا نه؟ چطور حرفو ثابت کنم؟
سلام فرانک جان
ببخشید که دیر اومدم ... آخه پیامتو دیر دیدم
اینکه میگی چی خاصی ندیدی خیلی خوبه و این که اعتمادسازی کردی عالیه
من از تجربه شخصی خودم میگم تو بر ملا کردن دروغ آقایون....
نتیجه جالبی نمیده اما کنترل خودتم سخته که چیزی نگی... پس بهتره تو اون زمان چیزی رو اور نکی
یکی دو روز بعد بگی بهش و اسم تردید هم روی حرفهات بزاری نه مچ گیری
مثلا بگی تو قرار بود فلان جا بری اما چون زنگ زدم صدای محیط نمیومد حس کردم نرفتی ... یک کم نگران شدم...
بعد در این جور موارد یا طرف میگه بله نرفتم به این علت و یا اینکه میگه نه رفتم (حالا مطمئینی نرفته ها) دیگه هیچی نگو. فقط بگو پس من اشتباه کردم ببخشید (با خنده). خودش میفهمه دستش رو شده از شدت خجالت هم دیگه حرفی نمیزنه
تو با این کارت بهش فهموندی که من فهمیدم دعوا هم نمیشه چون مستقیما کسی رو زیر سوال نبردی فقط شک خودتو گفتی
این نظر و تجربه شخصیم بود
نظر اصلی رو کارشناسان بگن لطفا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط yekta_b
یکی دو روز بعد بگی بهش و اسم تردید هم روی حرفهات بزاری نه مچ گیری
مثلا بگی تو قرار بود فلان جا بری اما چون زنگ زدم صدای محیط نمیومد حس کردم نرفتی ... یک کم نگران شدم...
بعد در این جور موارد یا طرف میگه بله نرفتم به این علت و یا اینکه میگه نه رفتم (حالا مطمئینی نرفته ها) دیگه هیچی نگو. فقط بگو پس من اشتباه کردم ببخشید (با خنده). خودش میفهمه دستش رو شده از شدت خجالت هم دیگه حرفی نمیزنه
تو با این کارت بهش فهموندی که من فهمیدم دعوا هم نمیشه چون مستقیما کسی رو زیر سوال نبردی فقط شک خودتو گفتی
مرسی یکتا جون
اما به نظرت انقدر احترام گذاشتم به یه ادم دروغگو درسته ؟ به نظرت واسه دفعه دیگه با این نوع برخورد من اینطوری نمیشه که واسه دفعه دیگه ترسی از من نداشته باشه؟ و راحت تر دروغشو بگه ؟؟؟؟
این مردا خیلی پررو تر از این حرفان.
به هر حال مرسی که اومدی اما یکم مخالفم با این نظرت عزیزم ( در مورد همسر خودم میگم).
منتظر جواب کارشناسان محترم و راهنمایی های دیگه هستم تا رای اکثریت و تجربه های دیگه رو هم بسنجم .
فرانک جون سلام ببخشید که مزاحمت شدم تو تاپیکت نیومدم تاحالا چون هیچ تجربه ای در این مواردندارم ونمی خواستم وقتتو بگیرم فقط میتونم باهات همدردی کنم و دعا که امیدوارم زودتر مشکلت حل بشه .
ا ما غرض از مزاحمت این بود که می دونم شاید سرت شلوغ باشه و حوصله این سوال منو نداشنه باشی اما یه سوال ازت داشتم میشه کمک کنی اسمتو تو انجمن افراد خوشبخت دیدم راستش من چند روز پیش 4 تومان به حساب ریختم برا عضو شدن یکماهه اما هرچی میرم تو انجمن خوشبخت و پاسخ به موضوع را می زنم که ثبت نام کنم بازم میگه من عضو نیستم تماس با هم رفتم و گفتم اما تو پیامهای خصوص یم هم چیزی نیست تو انتقادات و پیشنهادات هم که میرم بازم پاسخ به موضوع نمی یاد و موضوع جدید هم همینطور که مسالمو انونجا مطرح کنم و چون کارشناسان گفتم جای دیگه سوالاتون رو باز نکنید نمی دونم چیکار کنم می تونی کمکم کنی ببخشید که مزاحمت شدم خیلی معذرت و ممنون .:43:
سلام پیامتون رو امروز خوندم
دوستان هم پاسخ های قابل تاملی به شما داده اند
تاپیکتون و پست هاتون انسجام ندارند که به نظر من به خاطر ذهن آشفته و درگیری فکریتون هست
چندین مشکل رو در اینجا مطرح کردید و از هرکدام شاخه به شاخه می روید و مرتب عنوان می کنید حالم خوب نیست و احتمال می دهم با بیان حالت های روحی تون در این جا ، کمی از فشاری که روی شما هست کاهش می دهید
به همین خاطر خودتون نمی تونید بهره برداری خوبی از تاپیک و راهنمایی های دوستان داشته باشید
نکاتی که به نظر من رسیده را براتون می نویسم
همچنین به پست زیر که نوشته اید دقت بیشتری داشته باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرانک68
من درسته خیلی دوسش دارم اما اگه اعتیادش ثابت شه ازش جدا میشم واسه همینم خیلی نیاز دارم که حقیقت رو بفهمم تا قبل اینکه به فکر عروسی باشم
یکم )
شما می بایست قبل از فهمیدن حقیقت ، ابتدا خودتون رو بشناسید و روی خودتون کار کنید تا یکسری مهارت های زندگی کردن را فرا بگیرید ، می بایست استقلال احساس رو در خودتون پررنگ کنید ، استقلال تصمیم گیری و جراتمند بودن ، باید بتونبد از خودتون در برابر تصمیمی که می خواهید بگیرید هزینه کنید
دوم)
در اولین پستتون برداشت من اینگونه بود که همسرتون مجبور شده مواد مصرف کنه به خاطر پول
به نظر من(اگر برداشتم درست باشه) دلیلش کمی مبهم هست
سوم)
چون هنوز رسما به خانه مستقل در کنار شوهرتون نرفته اید و حالت نامزدی را دارید ،نظر پدر و مادرتون را در این خصوص جویا شوید ، نظر اونها در این خصوص خیلی مهم هست
چهارم)
نوع موادی که مصرف میشه خیلی تفاوت داره
ببینید بین مصرف تریاک با هروئین و حشیش و شیشه تفاوت خیلی زیادی هست و ترک هر کدوم و امکان بازگشت فرد به اون مواد هم تفاوت زیادی حاکم هست
پنجم)
شما اکنون در دوران عقد به سر می برید -- دوران شناخت-- این مسئله رو مدنظر داشته باشید
ادامه و یا ترک این زندگی ، تصمیم با خودتون هست ولی می بایست عواقب هر دو گزینه رو خوب سنجید
من الان دارم اعتمادسازی می کنم و خوشبختانه اونم متوجه شده که بهش اعتماد کردم و ..
احساس وابستگی ام رو بهش کاهش دادم یعنی داره از بین میره دیگه.
بیشتر دارم سکوت میکنم تا ببینم چیکار میکنه توی این مهلتی که بهش دادم
می دونم که یارو رو هنوز میبینتش اما دفعاتش کمتر شده و فکر میکنم دلیل این دیدارشم اینه که یه وقت یارو نیاد دم خونه یه جورایی حق و سکوت میشه گفت.
و تصمیم دارم بعد از اینکه این مهلت چند ماهش تموم شد و چون بخوبی از ازادی هاش می تونه توی این مدت استفاده کنه بعد از اون مدت می خوام ببرمش یه ازمایش و تست بگیرم
اما فقط نمی دونم چطوری غیر منتظره ببرمش که دوباره این همه اعتماد سازی که کردم بهم نخوره به کسی بگم اینکارو کنه یا مثلا 1 ساعت قبلش بهش بگم بعد پیشش بمونم تا بریم.
چی کار کنم ؟
فرانک جان من نمیتونم جوابی به سوالت بدم
ولی به آرامشت غبطه میخورم، منم دارم فرصت میدم ولی بیشتر از همه خودم نگران و مضطربم
امیدوارم با آرامشی که داری همه چیز به راحتی درست بشه عزیزم
:43:
دوستان عزیز
کسی هست اینجا که بدونه کدوم آزمایشگاه ها توی تهران جهت تشخیص اعتیاد ازمایش خون (tlc) میگیرند؟
اگر کسی میشناسه خواهش میکنم ادرس و تلفن اش رو بهم بده. ممنون میشم.
آزمایش ادرار فایده ای نداره دنبال تست خون هستم .
بازم تشکر