RE: شوهرم زن باردارشو به قصد کشت زد
سلام کسی جوابی برام ننوشت
من از دل پری و اینکه حرفمو یه جا زده باشم تو دلم نمونه دوباره واسه خودم میگم از فردا دیگه اداره نمیام تا ان ان شا.. 6 ماه دیگه
دیشب پدرشوهرم با مادرشوهرم دعوا گرفته بود شوهرم بهم نمیگفت رفت به خواهرش گفت ولی یه چیزایی فهمیدم میخواستن برن پزشک زنان پناه برخدا پدر شوهرم به مادر شوهرم تهمت زده بود بیچاره چشماش پر اشک بود
فقط آخر شب بهم گفت من از مسئولیت دو تا خونواده خستم دستم بست است
میترسم منو ببره با اونا زندگی کنیم یعنی منظورش از حرفش چی بود؟
و اما بعد 6 ماه مرخصی زایمان برگشتم روزهای خیلی سختی داشتم و دارم دلم بد جور گرفته نمیدونم میتونم به خاطر دخترم ادامه بدم یا نه قرار به سزارینم روز 24 فروردین باشه با شوهرم صحبت کردم قرار شد یه هفته اول مادرم بیاد پیشم خونه ما ی خوابه و کوچیک و..................
بنظر منهم هر مسئله ای بین زن و شوهر باشد هیچ وقت نباید برخورد فیزیکی باشد .منهم هم چون چنین مسئله ای را تجربه کرده ام نباید به راحتی ازش بگذری چون این آقایان به علت اینکه تحمل صحبت منطقی را ندارند و فکر می کنند خودشان اهل کل هستند اینطوری برخورد می کنند . از حقت نگذر .
مساله جدیدی دارم 18 مهر شوهرم رفت بیرون با مادر شوهرم منو پدر شوهر و بچه خونه تنها بودیم پدر شوهر میخاست بهم تجاوز کنه به شوهرم گفتم الان خونواده شوهرم باهام بدن شوهرم میگه باید ثابت بشه چیکار کنم
سلام
یعنی چی میخواست تجاوز کنه؟ تنم یخ کرد......
اینجور مسائل خیلی حساسه خدا میدونه با بازگو کردنش چیا ممکنه پیش بیاد.
کاش زودی به همسرت نمیگفتی.
پدر شوهر ادم مثل پدر ادمه......وای پناه برخدا:323:
کسری جان لطف کن درست و با حوصله توضیح بده مشکلتو تا بتونند بهت کمک کنند.....
احتمالا این پستم توسط مدیران محترم همدردی پاک میشه
ولی خواهر محترم اگه تمام حرفایی که از اول این پست گفتی تا اینجا درست باشه (در حد مرگ کتک خوردن، فحش خوردن خودت و خانوادت، شک کردن پدرشوهرت به نجابت مادرشوهرت تا حدی که باید گواهی پزشکی بیاره براش، احتمال تجاوز و هتک حرمت به شما توسط پدرشوهرتون) بدون هیچ شکی فقط می گم طلاق بگیر و خودت و دخترت رو از این خانواده دور نگهدار. هرچند که طلاق گرفتن از چنین مردی هم سختی های خودش رو داره.......
با سلام
دوستان عزیز اگه نظر سازنده ای نداریم بهتره نظاره گر باشیم....
وقتی کسی تاپیک باز میکنه یعنی ذره ای امید در وجودشه....
قبل از دادن راهکار فکر نا امید شدن صاحب تاپیک باشیم و راهکار را به کارشناسان محول کنیم
ممنون از توجه شما:72:
با سلام
تعداد ارسال های این تاپیک به بیش از حد مجاز رسییه است، لطفا" جهت پیگری مشکل خود تاپیک جدیدی ایجاد نمائید