-
RE: من خیانت کارم!
با سلام.
از همه کسانی که به مراجعان جواب می دهند خواهش می کنم نخست تاپیک ذیل را با دقت مطالعه کرده و سپس به پاسخگویی اقدام نمایند.
اگر هم مورد خاصی به نظرشان آمد لطفا به مدیران تالار گزارش کنند و در تاپیکهای عمومی بحثها را به حاشیه نبرند.
با تشکر
آفت های مشاوره
-
سلام اميدوارم مشكلتون حل بشه
به نظر من مشكل شما خيلي بزرگ نيست
ميشه با كمي تغييرات درستش كرد
فقط نميدونم موافق هستيد يا نه؟؟؟
چون اين تغييرات به خود آدم ها بستگي داره
در هرصورت اگر توضيح بيشتري خواستيد سعي ميكنم كمكتون كنم
دوست عزيز براتون آرزوي موفقييت وزندگي خوب ميكنم
-
سلام سارا خانم
چیزیایی که من از حرفهاتون فهمیدم اوایل همسرتون مشکل جنسی داشته که انگار برطرف شده .. شاید شما حس میکنی دوباره اون مشکل برگرده واسه همین احساس به دیگران داری ... از یه طرف هم گفتی کمبود عشق .. خب چرا بجای اینکه دل خودت رو آزار بدی با این کار عشق رو نمیاری توی زندگیت ... با همسرت صحبت کن ایشون استاد دانشگاه هستن مطمئنا درک بالایی دارن بگو میخوام رنگ عشق تو زندگیمون بیشتر بشه:72:
به منم کمک کنین خواهش میکنم
http://www.hamdardi.net/showthread.php?tid=19284&page=last
-
سلام سارا جون راستش من چند روزه وارد همدردی شدم و همه نوشتهاتو از اول خوندم ببین من چون یه تجربه تقریبا مشابه داشتم خواستم برات بنویسم راستش من هم برا سرگرمی و الان که فکر می کنم بی دلیل وارد رابطه با یکی از همکارام شدم و این رابطه تلفنی در آخر باعث شد من زندگیمو از دست دادم و حالا افسوس خوردن فایده ای نداره ای کاش قبل از این که همسرم بفهمه تمومش کرده بودم تایپیک منو بخون (بعد از طلاق) از اعماق وجودم می گم قدر این روزا و زندگیتو بدون
-
ْسلام ...می خواستم بدونم قبل آشنایی با همسرتون با کسی دوست بودین؟منظورم اینه که همسرتون عشق اولتون بوده؟
-
سلام
اميدوارم زودتر زندگيت رو براه بشه
-
سلام کاملا درکت میکنم...اون هیجان وگرمایی که میخواهی را شوهرت نداره و واقعیت نمیتونه داشته باشه چون به نظرم این حالت خیلی ژنتیکیه وبه نظرمن(برخلاف نظر روانشناسان چندان اکتسابی نیست)یکی یا گرم هست یا نیست این خصلتشه ربطی به تو اصلا نداره مثل اینکه یکی سفیده ویکی سبزه...این فکر منه ممکنه اشتباه باشه پس فکر نکن میتونی ازش یک جنگاور تن به تن بسازی....این محاااااااااااااااله...اون دوستت داره بهت احساس سکس داره اما توانش انقدره....همین جوری قبولش کن...اما در مورد خودت ...باید بگم همه انسانها از تنوع طلبی لذت میبرن نه فقط تو
مرد یا زنی که غریزه سالم ووحشی داشته باشه از زیبایی جذابیت وتنوع طلبی بسیار لذت میبرد واصلا قابل مقایسه با ازدواج وتکرار مکررات نیست اما آآآآآآآآآما....یک امای خیلی خیلی بزرگ هستآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآ آآآآآآآآآآآآآآآما
ضررش خیلی خیلی بیشتر از لذتش هست.........ومعامله زیان آوری است همه چیزو نابود میکنه ............عشق را میکشه پوچی میاره ....خانواده وقداست ازدواج وتعهد واخلاقیات را میکشه بچه ها را داغون میکنه وهزار تا چیز دیگه...........پس بابا نخواستیم...............همه ادیان فهمیدن که لذت جنسی بی بند وبارمهار شود برای سعادت...........ووووووووووو آدم باید واسه تعهدش.قولش.شرفش.وبدنش ارزش قائل باشه وحراجش نکنه....شخصیت وغرور آدم از همه چیز دنیا مهمتره...مردایی که با زن شوهر دار میگردن چه فکری میکنند؟(خودت میدونی حتی اگه نخوای قبول کنی)حاضرن خواهر یا مادر یا زن خوشون یا حتی دخترشون یا هر عزیز دیگه ای اینجورباشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نه به هیچ وجه پس تو چرا باشی؟؟؟؟؟؟؟؟ومردایی هم که متاهلن وطعمه زنها میشن آِا یا عشقی اصلا هست؟؟؟؟؟؟؟؟اصل رابطه وقتی رو خیانت ونامردی وشاید حماقته
عشق که اصلا خنده داره در مورد این روابط....اما لذت جنسی.......بله هست..امابه چه قیمتی؟؟تعهدت عشقت تنت خانوادت را حراج میکنی یا میکنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟5 دقیقه اصلا 1 ساعت یا هرچی........بعد همش درد (هر چقدر هم بی عار باشیم درد میکشیم])
-
سلام
برو به لينك زير و ترجمه ي كتاب خيانت زنان را بخوان
http://www.forum.niksalehi.com/showthread.php?t=78418&page=6
-
دوستان قبل از ارسال پست های بیشتر در این تاپیک، دقت کنند که صاحب تاپیک بیش از یک ماه است که در این تاپیک پستی ارسال نکرده.
صبر کنید، اگر خودشون مایل بودند این تاپیک رو ادامه خواهند داد.
با تشکر.