RE: آیا من با اون خوشبخت میشم؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط خسته دل1
نقل قول:
نوشته اصلی توسط haaj.amir
1- اولاً همونطور که همه ی دخترا مثل هم نیستن همه ی پسرا هم مثل هم نیستن. خیلی ممکنه متفاوت باشن
2- مورد شما 31 سالشه و به نظر من اگه اراده کنه ازدواج کنه حتماً می تونه ولی اگه نمی کنه تنها دلیلش اینه که حتماً نمی خواد..
3-اشاره کردید چند بار به مدت یک ماه و بیشتر در ارتباط نبودین. از خودتون پرسیدین کسی که به قول خودش این همه نیاز داره و زود نسبت به همه چی عکس العمل نشون میده تو این مدتهای دوری چطور تحریک نمی شده؟ یا چطور آروم میشده؟ اون کسی که با حرف زدن با یک خانوم تحریک میشه و حتی به آرامش (سرشار از استرس ) تو ماشین راضیه چطور این همه محرک اطراف خودشو هضم می کنه؟؟
ممنون از نظراتتون دوستان گرامی
در جواب آقای
haaj.amir باید بگم که بنظرمن شاید 100% پسرا فقط به اینجور مسائل فکرنکنن ولی با تجربیاتی که از اطرافیانم و در همین سایت دیدم که 80% شون به اینمورد فکرمیکنن و درصدد انجامش حالا به هرنحوی هستند.حتی همون بغل کردنوبوسیدنواین حرفا...
خود شما چرا خواستین تووی رابطه ای که هنوز هیچیش معلوم نیس و تعهدی درش نیس،رابطه ی جنسی در حد زن و شوهری داشته باشین؟ شما هم اشتباه میکردی و میکنی که در حال حاضر با هم سکس دارین ی اشتباه خیلی بزرگــــــــــــ.شما هم نباید وارد رابطه میشدین.
اصلا چطور راضی شد راحت قبول کرد ؟
موقع اومدن با شما به خونه داشت میمرد از ترس یا نه ریلکس راحت اومد؟
آیا شمایی که یه زمانی باهاش اینهمه روابط داشتی بعدا یا همین الان برات سوال پیش نمیاد که ایندختر که با من اومد خونه از کجا معلوم قبلا با کس دیگه اینکارو نکرده یا در آینده به من خیانت نکنه؟
این حرفیه که به کرات در همین سایت و در خیلی جاهای دیگه مطرح شده،حرف من تنها نیست.خواستم بدونم نظرتونو؟
شما و دخترخانوم چند سالتونه تحصیلاتتون چیه؟
با تشکر از شما
lمن خواستم کمکتون کنم. مطالب من رو هم تو تاپیک خودم دنبال کنید
سلام دوست خسته دل:
باید بگم هیچ خوبختی در این ازدواج برای شما نخواهد بود
بنظر من هم اون از اول برای سوئ استفاده شما رو میخاسته وقصد ازدواج نداشته این رابطه به هیچ جا نخواهد رسید و اگر ازداج هم بکنید فایده ای ندارد چون بعد از مدت کوتاهی او باخودش خواهد گفت این که به سادگی با من ارتباط برقرار کرده از کجا معلوم با شخص دیگری نکند واین با کوچکترین اختلاف شما محقق خواهد شد ، سعی کن گذشته رو فراموش کنی و ازش درس عبرت بگیری و دیگه به هیچ کس چنین اجازه ای ندی بهترین کار اینه که صبر کنی خداوند هیچ کی را بدون جفت نمیگذارد امیدوارم به زودی همسر خوبی نصیب شما شود. فقط ارتباطت رو با این شخص کاملا قطع کن و حتی اگر باز سراغی ازت گرفت به هیچ عنوان اجازه نده دوباره برگردی سر خونه اولت هر جند ممکن است اون به این سادگی دست بردار نباشد وهمچین لقمه چربی رو ازدست ندهد ولی شما باید مقاومت کنید موفق باشید بامید خوشبختی تمامی جوانان ایران زمین والسلام:72:
با توجه به مطلب پست اول یکجورایی هر دو دنبال عشق و علاقه نبودید بلکه این غرایضتون بود که اول اون و بعد شما رو به هم مرتبط میکرد حتی بعد از گذشت ماهها.
این روابط با پسر، متاسفانه دختر رو بیشتر وابسته میکنه بخصوص اگر که اون اتفاق بد برای یک دختر بیافته و دیگه
جبرانش براش سخت بشه، و همیشه وابستگی از روی ترس و عذاب وجدان اونو وابسته خواهد کرد.
خواهرم سن شما کم نیست، من هم تجربیاتی مانند شما داشتم ولی از جنس یک پسر گرفتن دست یک پسر
شروع خیلی اتفاقات دیگه خواهد بود که از کنترل شما خارجه، مگر اینکه خیلی قوی و به خود ایمان داشته باشید
ولی یادتان باشد در این روابط خجالت و رودربایستی کار خود را خواهد کرد و غرایض یکه تاز این ماجرا خواهد بود.
به خدا اعتقاد و اعتماد داشته باشید تا مسیر زندگیتان را عوض کند پاک و صادق جلو بروید نا پاکی و پلشتی
خود پا به فرار خواهد گذاشت این قانون طبیعت و زندگیست.
خدای مهربان یاورتان باشد :72:
************************************************** ******************************
نماز جعفر طیار/ و استغفار روزانه به شرط گناه نکردن (مسیر زندگیتان را چنان عوض میکنند که مبهوت خواهید شد)
با سلام،
این تاپیک به علت طولانی بودن قفل می شود.
همچنین از اعضای جدید تقاضا می شود قبل از پست زدن در تاپیکها به تاریخ تاپیک دقت کنند که قدیمی تر از 2 هفته نباشد.
با تشکر.