RE: چطور ناراحتیم رو کاهش بدم؟
سلام ابر بهاری عزیز
من هم به همراه ملاحت1 عزیز و بهار 66 عزیز با راهنمایی های خوبشان به تو یک آفرین جانانه
می گویم و بسیار خوشحالم که داری روی خودت کار می کنی! :104: :104: :104:
من هم با بهار66 موافقم و اینکه آرامش و لبخند ما روی دیگران اثر مطلوب می گذارد یک واقعیت
است! یادت هست به تو چه گفتم؟...گفتم اگر روی خودت کار کنی و آرامشت را حفظ کنی و
روی او تاثیر می گذاری و تنش های او هم به مرور زمان کم و کمتر می شود و لا اقل متوجه
اشتباهاتش می شود!...می دانی همیشه یادت باشد در همه لحظات زندگی هوشمندانه و با
فکر رفتار کنی و اصل انتظار ضمیر ناخود آگاه را جدی بگیری!
این اصل می گوید اگر تو منتظر اتفاقات خوب باشی پس خوبی ها را جذب می کنی و اگر
منتظر اتفاقات بد باشی دائما بد می آوری!!!...پس هی منتظر اتفاقات بد نباش!
اگر می توانی در این کارگاه آموزشی که شروع کرده ام شرکت کن!...خیلی برایت مفید است
عزیز دلم آرامش و تدبیر تو در زندگی به مرور زمان روی همسرت تاثیر می گذارد مانند انرژی
مثبتی که از یک آدم خنده رو می گیری! و تنش تو روی همسرت تاثیر وحشتناکی می گذارد
مانند تاثیر یک چهره اخمو و درهم که انرژی منفی به آدم می دهد!
هرچه تو بیشتر روی خودت کار کنی بیشتر زندگیت را پرنشاط و آرامش می کنی و وقتی
کاملا عادات اشتباه گذشته را ترک کردی می بینی 50% مشکلات حل شده و برای ما بقی
هم می توانی وقتی دیگر آماده هستی شروع کنی و در زمان مناسب ، با روحیه ای عالی و
کلامی نافذ به گفتگو با همسرت بپردازی و او را هم یاری دهی! البته به شرط اینکه اول او این
تغییر را در تو و آرامش زندگیتان و حتی روابط زناشوییتان حس کند!
در مورد مسائل جنسی هم حتما با شوهرت گفتگو کن و خواسته هایش را ببین و خوب گوش
بده و بعد خواسته هایت را مطرح کن و روحیات هر دویتان را هم در نظر بگیر!
بگذار همسرت حس کند که برعکس گذشته در هیچ جا جز آغوش تو به آرامش نمی رسد!
این دیگر هنر توست!
ضمنا خداوند به ما 2 گوش داده و 1 زبان!! پس بیشتر از آنگه سخن بگویی در تنش ها
شنونده خوبی باش و کمتر ولی به جا با چهره متبسم سخن بگو تا همسرت از سخن گفتن
با تو لذت ببرد!
در این راه اصلا از متدهایی مانند گریه و دعوا استفاده نکن بلکه بیشتر هوشمندانه و با صبر و
آرامش پیش برو! نتیجه در دراز مدت مشخص خواهد شد!!!
امیدوارم که موفق باشی
با عرض معذرت چند وقت بود بهت سر نزده بودم ابر بهاری عزیز. اما ازین که این قدر پیشرفت کردی خوشحال شدم انگار که خودم پیشرفت کردم .البته از دوستان هم تشکر می کنم که ابر بهاری رو اینقدر خوب راهنمائی کردید منم خیلی چیزا یاد گرفتم:72:
راستی بهار جان خیلی دوست دارم برم حق عضویت بپردازم و تو کارگاه آموزشی که ایجاد کردی شرکت کنم البته اگه وقت کنم.:46:ندیده بهت علاقه دارم بهار عزیز:72:
سلام دوستان همیشه همراه من :72:
با سخاوت بی حدتون عذرخواهی منو که با دست خالی پیشتون اومدم بپذیرید
یادتونه آخرین بار براتون نوشتم که اعصاب اش خورد شده بود و می خواست دعوا راه بندازه؟
این جور مواقع دعوا می کردیم و من گریه می افتادم و اون عذرخواهی می کرد و با اعصاب خورد و خسته و کوفته همه چیز تموم می شد.
اون شب با آرامش و کارهایی که یادم دادید تونستم جلوی دعوا رو بگیرم. ولی اون همچنان بشکه باروت بود. شب بعد دوباره چیز دیگه ای رو بهانه کرد، باز صبر کردم، شب سوم بداخلاقی هاش رو ادامه داد، توی راه پله بلند بلند از من انتقاد می کرد، از همه چیز ایراد می گرفت، از خانوادم بد می گفت و ..... باز صبر کردم. شب چهارم که پنج شنبه بود با وجود تمام تلاشی که کردم دیگه خسته شده بودم، دیگه کم آوردم، آخر شب بدون من رفت خوابید (ما هیچ وقت همینجوری تنهایی نمی خوابیم) بعد که دید من صدام در نیومد یه دفعه ای از جاش بلند شد و تلویزیون رو (تلویزیون صداش قطع بود) خاموش کرد، بازم خودمو کنترل کردم و چیزی نگفتم، رفتم بخوابم، توی رختخواب هم بهانه گیری می کرد، (من جام تنگه، برو اون ور، وول نخور، صدا نکن،....) دیگه کم آوردم و دعوای جانانه ای کردیم. باور کنید هنوز حالم جا نیومده.
همونطور که مثل همیشه می شه، گریه کردم و قهر و ابراز تنفر و ناراحتی و طلاق و اونم معذرت خواهی کرد و فردا صبح همه چیز خوب و خوش بود. تا امروز هم که شده فرشته روی زمین، هی دور و ور من می چرخه. البته یه غذای پر زحمت پخته بودم و از ترس اینکه ایراد نگیره همونطور که یادم داده بودید، غذا رو دادم چشید و جلوی ایرادگیری هاش گرفته شد. (با تشکر مجدد از شما)
خلاصه فعلا آرومیم ولی همونطور که گفتم دوباره روزی میاد که کلافه است، کاش بمیرم و اون روز رو نبینم......
اون روز چیکار کنم؟ چه خاکی توی سرم بریزم. همونطور که با شما توافق کرده بودم، گوشه دفترش علامت زدم که یادمون بمونه کی دعوا کردیم. خدا کنه جواب بده
ابر بهاری عزیز فقط اینو می تونم بگم این فکرت اشتباهه که بالاخره اوضاع طوفانی می شه.تو وقتی آرومی باید زندگیتو با راهنمائی دوستان بسازی نه اینکه با این افکار مخرب وقتو از دست بدی:46:
لطفا منو بخاطر ترس از تکرار دعواهامون سرزنش نکنید.
اگر هفته ای یکبار دوستتون به شما سر بزنه و این کار رو مدتها تکرار کنه آیا شما هر هفته منتظرش نخواهید بود؟
می دونم نباید پالس منفی بفرستم ولی به خدا دست خودم نیست. وقتی تو تاریخ زندگیم می بینم که تقریبا هر تعطیلات دعوامون می شه، نزدیک تعطیلی که می شه ترس تمام وجودم رو می گیره....
راستی یه کار بچه گانه کردم، به همسرم الکی گفتم این هفته تعطیل نیستم باید برم سر کار.... خودم می دونم نباید دروغ می گفتم... اگه بفهمه بد می شه و این حرف ها.... حالا که نفهمید. منم همینجا به خودم و شما قول می دم که دیگه این کار رو نکنم.
تازه یه چیز دیگه... با مهارت هایی که یادم داده بودید تونستم خیلی چیزها رو کنترل کنم.... حتی تونستم برای آخر این هفته برنامه تفریحمون رو جور کنم..... دیشب یه جوری برنامه ریزی کردم که رفتیم خونه خاله ام خیلی هم خوش گذشت....... جای همه تون خالییییییییییییییی :)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ابر بهاری
لطفا منو بخاطر ترس از تکرار دعواهامون سرزنش نکنید.
اگر هفته ای یکبار دوستتون به شما سر بزنه و این کار رو مدتها تکرار کنه آیا شما هر هفته منتظرش نخواهید بود؟
وقتی می بینم دوستیمون آسیب می رسونه بهش کم محلی می کنم از رو بره نیاد سراغم می دونم نباید پالس منفی بفرستم ولی به خدا دست خودم نیست. وقتی تو تاریخ زندگیم می بینم که تقریبا هر تعطیلات دعوامون می شه، نزدیک تعطیلی که می شه ترس تمام وجودم رو می گیره....
راستی یه کار بچه گانه کردم، به همسرم الکی گفتم این هفته تعطیل نیستم باید برم سر کار.... خودم می دونم نباید دروغ می گفتم... اگه بفهمه بد می شه و این حرف ها.... حالا که نفهمید. منم همینجا به خودم و شما قول می دم که دیگه این کار رو نکنم.
همین که متوجه اشتباهت شدی خوبه.دیگه بهش فکر نکن
تازه یه چیز دیگه... با مهارت هایی که یادم داده بودید تونستم خیلی چیزها رو کنترل کنم.... حتی تونستم برای آخر این هفته برنامه تفریحمون رو جور کنم..... دیشب یه جوری برنامه ریزی کردم که رفتیم خونه خاله ام خیلی هم خوش گذشت....... جای همه تون خالییییییییییییییی :)
:104:وقتی این نتایجو می بینی دیگه واسه چی منتظر دعوا هستی؟